Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevelrenovatie uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevelrenovatie uitvoeren:

Gevelrenovatie uitvoeren aan gevel met crépi of gevelverven

Gevelrenovatie aan de woning. Woning met GLV en 1 verdieping.

Gevelrenovatie uitvoeren

Wij hebben een geschilderde gevel met spouwmuur en willen deze laten isoleren. Graag laten we de voorgevelsteen wegnemen om zo te kunnen isoleren. Hierna zouden we dan een nieuwe gevelsteen plaatsen. De achtergevel laten we ook graag isoleren.

Gevelrenovatie uitvoeren aan gevel met crépi

10 jaar geleden werd de volledige achtergevel van een herenhuis met crepi bezet. Na een geval van waterinsijpeling zijn nu op verschillende plaatsen meerdere vierkante meters crepi losgekomen en aan het loskomen.

Gevelrenovatie uitvoeren

Onderste deel van de gevel 70m lang en 40cm hoog is jaren geleden met kalei bepleisterd maar die komt nu los. Het grootste deel van de muur is enkele steen (oud gebouw) dus moet er een vocht doorlatende behandeling gedaan worden.

Gevelrenovatie uitvoeren

Betreft een bedrijfsgebouw met bestaande staal-sandwichpanelen met kern in polystyreen hardschuim behandeld met een coating ( die nu afbladert ) De totale oppervlakte is 100m².

Gevelrenovatie uitvoeren

Het gaat om bakstenen muren rond garage en deels doorlopend als tuinmuur. De bakstenen brokkelen af en moeten bekleed worden De totale oppervlakte is 30m²

Gevelrenovatie uitvoeren

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Eventueel oud voegsel weghalen en opnieuw voegen of nieuwe steenstrips. Ook de voorgevel isoleren om koude brug weg te werken. Gelijkvloers en eerste verdieping. Er zit een voordeur in en twee ramen.

Gevelrenovatie

We willen volgende werken laten uitvoeren:Zandstralen/opvoegen/of steentrips plaatsen. 190m2