Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevels isoleren en bezetten met crepi" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevels isoleren en bezetten met crepi:

Gevel isoleren, terras en gevel bekleden met hout

Bekleden van constructie in Ytong blokken en een aansluitend terras met een totaal opppervlakte tussen de 10 en 50m². Hierbij moeten de muren geisoleerd worden alsook de bekleding van de gevels zou in het zelfde materiaal moeten zijn als de terras.

Bovenste delen van muren isoleren en bekleden

Bij twee van onze gevels willen we de bovenste helft afwerken met sidings. Qua materiaal hebben we een voorkeur voor vezelcement of composiet met uitstraling van hout. De muren zouden ook geïsoleerd moeten worden en er zullen enkele lateien van ramen vervangen moeten worden. Bovenste helft van twee muren, oppevlakte ken ik niet, denk 50 tal tezamen.

Isoleren van gevels en plaatsen crépi

vrijstaande woning +/- 270m² te isoleren met 13 à 14 cm en aan te brengen op binnenschil bestaande blauwe steen blijft, gevelsteen is afgebroken muurlengtes 2*15m + 2*12m

Gevel bekleden en isoleren

Vakman voor een façade rond een bestaande woning te plaatsen. 2 gevels: zij- en voorgevel.

Isoleren gevels en crepi plaatsen

Onlangs heb ik een te renoveren losstaande woning gekocht. Ik heb reeds de dakwerken en nieuwe ramen en deuren in orde gebracht. Deze zijn voorzien voor de 8cm buitenmuur isolatie + crepi die ik zoek aan te brengen. De totale oppervlakte zou rond de 175m² zijn, waarbij ik onderaan een stenen plint zou willen.

Gevels isoleren en bezetten met crepi

Op zoek naar een vakman om de voor- en achtergevel te isoleren en bezetten met crepi. Het gaat om beide keren 50 m². Best langs binnen isoleren en langs buiten een laag van 4-5 cm crepi plaatsen.

Gevels isoleren en met pvc bekleden

Wonen in een chalet die moet geïsoleerd worden - 4 gevels - 102 m².

Gevels isoleren en bezetten met crepi

Gevels isoleren en bekleden met crepi. 2 zijdes van 19 m lang op 3,5 m. Zijkanten zijn 5 meter breed.