Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevels renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevels renoveren:

Gevels renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die een analyse kan doen van de huidige staat van een bakstenen 3 gevel woning 1958. De huidige toestand van de woning in beeld kan brengen en de voor- en nadelen kan geven van een renovatieproject (crepi/ PVC/ schilderen) ten opzichte van herstellingen. Zijgevel is nog bekleed met asbesthoudende leien, deze moet sowieso vervangen worden.

PVC gevelbekleding aanbrengen tuinhuis

Renoveren van een tuinhuis, door sidings op de gevels te plaatsen . Tuinhuis : 3 op 6 grondoppervlakte.

Voegen van gevels van bijbouw

Ik wil een nieuwe bijbouw laten voegen. Een achtergevel renoveren.

Gevels renoveren

De gevels van onze basisschool dienen gerenoveerd , bestaan momenteel uit leien. Werken : leien verwijderen , isoleren van de muren en opnieuw bekleden met leien of één door U voorgesteld alternatief. oppervlakte : 2 grote gevels, 2 verdiepingen hoog.

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.

Gevels bekleden

We zoeken een vakman voor het renoveren van de voor-, achter- en zijgevel. Momenteel bakstenen. Bekleden met hout of pvc.

Gevel renoveren

Wij willen onze gevel renoveren en isoleren langs de buitenzijde. Het betreft een hoekwoning met 3 gevels van respectievelijk, 5, 5 en 9 meter breedte en een hoogte van 3 bouwlagen. Als afwerking denken we aan een betegelde sokkel en daarboven gevelpleisterwerk. De ramen zullen worden vervangen en bepaalde raamopeningen zullen moeten worden dichtgemetseld, vergroot of nieuw gecreëerd. Deze werken zouden we ook graag mee opnemen in de offerte. Wat betreft de materialiteit en uitwerking staan we open voor suggesties van de aannemer.

Gevel renoveren met spuitkurk

Gevels moeten gedeeltelijk hersteld worden. Met spuitkurk of slidings werken. Totaal ongeveer 80 m² te herstellen.