Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gevels renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gevels renoveren:

Herstellen en renoveren bakstenen gevel

Herstellen verzakking gevel boven grote raam. Herstellen barsten in gevel. Opnieuw vastleggen vensterbank 5 ramen Alle voegen van gevels (voorkant 6,5m breed, zijkant 8m breed boven garage, achterkant 6,5m breed boven plat dak) verwijderen en opnieuw opvoegen.

Plaatsen trespa panelen tegen buitenmuren

Gevel te renoveren deels te metselen en deels af te werken met trespa en isolatie. Plannen beschikbaar op aanvraag. Open bebouwing, alle 4 de gevels.

Gevels renoveren

Ik zou graag mijn gevels laten renoveren. Er zou hervoegd en geïmpregneerd moeten worden. Het hervoegen zouden we graag in een licht voegsel hebben dat wat terughoudend is. De totale oppervlakte van de gevels om te hervoegen is 155 m². De totale oppervlakte om te impregneren is 215 m². Het verschil in de oppervlaktes heeft er mee te maken dat er een stuk bijgebouwd is waar de voegen nog in goede staat zijn.

Isoleren gevels en crepi plaatsen

Onlangs heb ik een te renoveren losstaande woning gekocht. Ik heb reeds de dakwerken en nieuwe ramen en deuren in orde gebracht. Deze zijn voorzien voor de 8cm buitenmuur isolatie + crepi die ik zoek aan te brengen. De totale oppervlakte zou rond de 175m² zijn, waarbij ik onderaan een stenen plint zou willen.

Gevels renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die een analyse kan doen van de huidige staat van een bakstenen 3 gevel woning 1958. De huidige toestand van de woning in beeld kan brengen en de voor- en nadelen kan geven van een renovatieproject (crepi/ PVC/ schilderen) ten opzichte van herstellingen. Zijgevel is nog bekleed met asbesthoudende leien, deze moet sowieso vervangen worden.

PVC gevelbekleding aanbrengen tuinhuis

Renoveren van een tuinhuis, door sidings op de gevels te plaatsen . Tuinhuis : 3 op 6 grondoppervlakte.

Voegen van gevels van bijbouw

Ik wil een nieuwe bijbouw laten voegen. Een achtergevel renoveren.

Gevels renoveren

De gevels van onze basisschool dienen gerenoveerd , bestaan momenteel uit leien. Werken : leien verwijderen , isoleren van de muren en opnieuw bekleden met leien of één door U voorgesteld alternatief. oppervlakte : 2 grote gevels, 2 verdiepingen hoog.