Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Nieuwe gevelsteen metsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe gevelsteen metsen:

Tuinhuis metsen

tuinhuis met oversteek buitenmaat 10 x 4 meter snelbouwstenen + gevelstenen ( gevelsteen zorg ik voor) graafwerken is voor mij fundering voor u plat dak 1 deur 1 raam niet isoleren

Muziekstudio metsen in rijhuistuin

We hebben een lange smalle tuin, waar we op het einde een muziekstudio willen zetten. 4.5m breed en 6m lang. Op de perceelgrens moeten we met bak- of gevelsteen werken langs buiten en een plat dak maken. Een geluidsdichte studio, geen water nodig, wel elektriciteit en een elektrische verwarming/verkoelingsbak. 1 lang smal raam tegen het plafond en 1 deur.

Tuinhuis metsen

Ik wil een tuinhuis laten metselen van 3 meter op 3 meter betonplaat is al gegoten en fundering al voorzien. Zijn nog juist aan twijfelen voor snelbouw met crepi of gevelsteen.

Nieuwe gevelsteen metsen

Nieuwe gevelsteen rond huis plaatsen. Stenen al aanwezig. Men breekt zelf oude gevelsteen af en plaatsen zelf nieuwe isolatie. Er is al een muurtje gedaan door vorige eigenaars in wildverband dus de rest ook in wildverband. opp. is in totaal ong. 192m²

Nieuwbouw metselen

Metsers gezocht om een nieuwbouw woning te metselen. Ongeveer 400 m² snelbouw lijmen en 290 m² gevelsteen metsen.

Metsen van bijgebouw 40m²

Metselen van bijgebouw, snelbouw/isolatie/gevelsteen met plat dak in epdm. Plateau reeds gegoten. Plannetje kan op vraag doorgestuurd worden.

Gevel nieuwbouwwoning opmetsen

Wij zetten onze ruwbouwwerken grotendeels zelf maar wensen de gevelsteen door een vakman te laten metsen. Het betreft een gezinswoning (4gevel) + atelier + extra muur. momenteel bezig aan funderingen dus voorgevel pas binnen enkele weken/maanden te metsen. Plannen ter beschikking.

Toemetselen van deur

Voor het toemetsen van een bestaande deur + gevelsteen metsen + voegen.