Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Herstellen barsten gevel en kaleien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen barsten gevel en kaleien:

Herstellen en renoveren bakstenen gevel

Herstellen verzakking gevel boven grote raam. Herstellen barsten in gevel. Opnieuw vastleggen vensterbank 5 ramen Alle voegen van gevels (voorkant 6,5m breed, zijkant 8m breed boven garage, achterkant 6,5m breed boven plat dak) verwijderen en opnieuw opvoegen.

Herstellen van scheuren in buitengevel

Barsten in gevel van onderzoeken. Spuitkurk aanbrengen.

Herstellen barsten gevel en kaleien

Buitenmuur (zijgevel) van ongeveer 70m² op het zuid-westen (geen ramen en deuren). Alleenstaande woning die dateert van 1904. Geen spouwmuur, vochtprobleem door inslaande regen. Uit te voeren werken : herstelling van enkele barsten + kaleien van de muur.

Herstellen van barsten in de buitengevel

Herstellen van 4-5 barsten in voorgevel vertrekkend vanuit de ankers. Momenteel is de grootste barst >4m.

Barsten in gevel herstellen

Onze gevel (voorkant en zijkant) en de slaapkamer beneden vooraan vertonen barsten. Dit naar aanleiding van bouwwerken (appartementen/nw straat)naast ons .

Herstelling schoorsteen

Het woonhuis heeft mankementen aan de schoorsteen: door invloed van de elementen werden scheurtjes gevormd die nu beginnen te barsten en af te schiferen. Wij zoeken DRINGEND een reparateur die de schoorsteen terug optimaal kan herstellen. Neervallend puin is m.i. niet uitgesloten.

Barsten in de gevel herstellen

Wij hebben een ouder huis waarbij hier en daar een barst is in de gevel. Graag hadden we gehad dat de gevel eens bekeken wordt en de nodige herstelling worden gemaakt.

Plaatsen gevelplint in blauwe hardsteen

Vervangen van blauwe hardsteen in voorgevel. Herstellen van barsten in deurdorpel.