Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Herstellen dakkapel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen dakkapel:

Herstellen dakkapel

De voorgevel komt los van het dak, er is een scheur zichtbaar en een aantal stukken steen zaten los. Het is de bedoeling dat de voorgevel ter hoogte van de dakkapel of deels heropgebouwd zal worden of opnieuw stevig verankerd zal worden.

Herstelling van gevel

Een stuk bepleistering is losgekomen van mijn dakkapel. Aangezien dit nogal gevaarlijk is voor voetgangers zou ik dit zo vlug mogelijk willen laten herstellen (+ de oorzaak laten aanpakken). Ik merkte ook op dat de bakstenen aan de dakkapel afschilferen. Bijgevoegd vinden jullie foto's. Ik heb ook interesse om de gevel volledig in orde te zetten, en zou ook de stukken rond het raam/deur opnieuw willen laten verven. Buren van mij hebben een gelijkaardig probleem gehad met hun dakkapel, en bij hen doet het probleem zich ook terug voor. Zij zouden dit ook willen laten herstellen vooraleer dit loskomt. Dus bij een interessante offerte kunnen jullie mogelijks bij beide langskomen.