Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Herstellen scheur in binnenmuur garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen scheur in binnenmuur garage:

Herstellen van scheur boven venster

Boven enkele vensters is er een min of meer horizontale scheur ontstaan. Het gaat om 3 vensters die 1m40 groot zijn. Geen idee waar de scheuren vandaan komen, maar er zijn grote werken in de buurt dus dat kan invloed hebben.

Herstellen grote scheur binnenmuur garage

Na een aanrijding met mijn eigen wagen in mijn garage is er een behoorlijk grote scheur ontstaan aan een binnenmuur van mijn garage. Ik heb de indruk dat de scheur met de tijd vergroot. Op eenvoudig verzoek kan ik een foto sturen van de actuele situatie. Ik zoek een vakman, die mij na advies een offerte kan sturen voor de best mogelijke oplossing voor dit probleem. Het is duidelijk mijn bedoeling om de werken (zo snel mogelijk) te laten uitvoeren.

Oorzaak zoeken scheur op buitengevel en herstellen

Op mijn buiten muur heb ik zes maanden geleden een scheur ontdekt.Woning met 2 verdiepingen : GLV + 1 verdieping Oorzaak van de scheur en offerte ter herstelling.

Scheur in gevel herstellen

In onze achtergevel zit een scheur, gevel bezet met crepi. Graag willen we weten wat de oorzaak is en wat er kan aan gedaan worden. Woning met 2 verdiepingen en een zolder.

Herstellen scheur in binnenmuur garage

Sinds geruime tijd zit er een scheur in de binnenmuur van mijn garage, die ik correct wil laten herstellen aangezien er regelmatig brokstukjes uitvallen.

Herstellen dakkapel

De voorgevel komt los van het dak, er is een scheur zichtbaar en een aantal stukken steen zaten los. Het is de bedoeling dat de voorgevel ter hoogte van de dakkapel of deels heropgebouwd zal worden of opnieuw stevig verankerd zal worden.

Gevel herstellen

De stenen boven een raam zijn verzakt en er is een scheur/barst door de bakstenen en voegen. Het gaat om een raam op de eerste verdieping. Dan zijn er nog kleine barsten aan de achtergevel ook te repareren.

Gescheurde schoorsteen herstellen

De schoorsteen achter ons huis is gescheurd en dreigt onstabiel te worden. De schoorsteen hervoegen/verstevigen en de scheur herstellen.