Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Herstellen scheur in binnenmuur garage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen scheur in binnenmuur garage:

Herstellen scheur in binnenmuur garage

Sinds geruime tijd zit er een scheur in de binnenmuur van mijn garage, die ik correct wil laten herstellen aangezien er regelmatig brokstukjes uitvallen.

Herstellen dakkapel

De voorgevel komt los van het dak, er is een scheur zichtbaar en een aantal stukken steen zaten los. Het is de bedoeling dat de voorgevel ter hoogte van de dakkapel of deels heropgebouwd zal worden of opnieuw stevig verankerd zal worden.

Gevel herstellen

De stenen boven een raam zijn verzakt en er is een scheur/barst door de bakstenen en voegen. Het gaat om een raam op de eerste verdieping. Dan zijn er nog kleine barsten aan de achtergevel ook te repareren.

Gescheurde schoorsteen herstellen

De schoorsteen achter ons huis is gescheurd en dreigt onstabiel te worden. De schoorsteen hervoegen/verstevigen en de scheur herstellen.

Herstellen scheur buitenmuur

De scheur is ongeveer 2 meter lang.

Herstellen scheur in binnenmuur onder draagbalk

Onder de draagbalk in de woonkamer zagen wij scheuren in het stucwerk: na het weghalen van een gedeelte zijn er enkele scheuren in het metselwerk net onder de draagbalk (ongeveer een meter lang). Graag ook de oorzaak van de scheur.

Herstellen scheur in muur

In de buitenmuur achteraan onze woning is er een scheur in de gevel. Ook in de binnenmuur is er een scheur. Beide scheuren zouden moeten hersteld worden. Op de achtergevel is in 2012 crepi aangebracht. 1,5 van aan het dakgoot tot de venster.

Scheuren in voorgevel herstellen

Ik heb een scheur in de voorgevel die zou moeten worden hersteld worden. Het zijn 5 a 6 scheuren die dienen hersteld te worden.