Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Herstellen schoorsteen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen schoorsteen:

Herstellen schoorsteen

Hervoegen schoorsteen en kap bovenop plaatsen

Herstellen schoorsteen en mogelijks dak en dakgoot

Bij de storm van afgelopen weekend werd onze schoorsteen beschadigd (+- 12m). Enkele bakstenen vielen hierdoor op het dak en vervolgens op straat. De schoorsteen zou opnieuw verstevigd (gemetst) moeten worden, enkele stenen zijn nog zichtbaar los. Mogelijks is ook de dakbedekking en de dakgoot beschadigd.

Herstellen schoorsteen

De bezetting van de schoorsteen is aan het afbrokkelen en moet hersteld worden. Puntdak met dakpannen.

Herstelling schoorsteen

Het woonhuis heeft mankementen aan de schoorsteen: door invloed van de elementen werden scheurtjes gevormd die nu beginnen te barsten en af te schiferen. Wij zoeken DRINGEND een reparateur die de schoorsteen terug optimaal kan herstellen. Neervallend puin is m.i. niet uitgesloten.

Schoorsteen herstellen

Door ouderdom is onze schoorsteen niet meer in orde. Voor zover wij kunnen zien, beginnen er stenen los te komen. Denken wij... Afbreken en hermetsen of enkel hervoegen of nog iets anders?

Gescheurde schoorsteen herstellen

De schoorsteen achter ons huis is gescheurd en dreigt onstabiel te worden. De schoorsteen hervoegen/verstevigen en de scheur herstellen.

Herstellen van schoorsteen

De schoorsteen is al geruime tijd aan het afbrokkelen en wordt alleen maar erger. Aangezien het toch een redelijke hoogte is en er langs 2 zijden volledig terug opgemetst moet worden ga ik dit niet zelf doen en ben ik op zoek naar een vakman. De schouw is ongeveer 1 meter hoog en 0.60 meter breed onderaan en gaat in een tip naar boven.

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.