Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Herstelling metselwerk aan scheidingswand" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling metselwerk aan scheidingswand:

Herstelling metselwerk aan scheidingswand

Herstellen bloembak 6 bij 5 meter.

Gevelherstelling boven raamkozijn

Wij hebben een woning van 1967. Aan de bovenzijde van een raam zijn een aantal barsten en komt het metselwerk los. Graag spoedige herstelling.

Herstelling muur metselen

Metselwerk: De muren van het dak dienen hersteld te worden. Het betreft een rijhuis

Herstelling voorgevel metselwerk+voegen

Er is een camion tegen onze gevel gereden. We zoeken iemand die kan herstellen. Deel stenen uithalen en hergebruiken en terug opvoegen in bestaande kleur van de voegen. Liefst zo snel mogelijk offerte+herstelling.Foto's ter beschikking.

Herstelling metselwerk aan scheidingswand

Omschrijving : herstelling van het metselwerk in een scheidingswand in snelbouw in een kelder (liftkamer) van een appartementsgebouw. Ongeveer 0. 25 m² te verwijderen en degelijk terug af te werken.

Herstelling scheur metselwerk buitengevel woning 1946

We hebben een lange scheur die van boven onder het dak tot zo'n 2m hoogte boven gelijkvloers loopt in de achtergevel van onze woning, die dateert van 1946 maar volledig verbouwd werd in de jaren 90. Deze scheur heeft een breedte van 2 a 3mm maar we hebben de indruk dat ze lichtjes is geopend. Graag contact voor deskundige analyse ter plaatse en voorstel voor herstelling. Zie foto in bijlage.

Hermetselen voor en achtergevel

Schade aan achtergevel Herstelling van de barsten. Uitslijpen voegwerk en terug opvoegen Barsten in gevelmetselwerk boven de tuinmuur --> stukje metselwerk verwijderen. De niet beschadigde gevelstenen kunnen eventueel gerecupereerd worden voor herstellingen op andere plaatsen (nl. In de voorgevel) Afbraak gevelmetselwerk (incl. Dakrandprofiel ed. ) Aanpassen dakdichting & dakrandprofiel Schade aan de voorzijde van de woning

Kleine herstelling aan gevel

Tussen het metselwerk van de voorgevel en de bekleding van de zijgevel (leien) zit een opening die moet hersteld worden (= opgevuld met siliconen). Zie ook bijgevoegde foto's van de voorgevel. In de achtergevel zit een kleinere opening die ook moet hersteld worden.