Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Houten balken vervangen boven ramen door steen of beton ivm spuiten kurk" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten balken vervangen boven ramen door steen of beton ivm spuiten kurk:

Houten balken vervangen boven ramen door steen of beton ivm spuiten kurk

Ik wil mijn houten balken vervangen voor steen of beton 8 stuks en daarna muur laten renoveren met spuitkurk gevel +/- 70 m2

Houten balken in gevel vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de houten balken boven onze ramen en deuren kunnen vervangen. Aan de voorgevel, zij gevel en achtergevel. De mogelijkheden zouden we willen bespreken met de vakman.

Uitvoeren van herstellingen voorgevel

Herstellen van voegwerk en beschadigde stenen,alsook vervangen van houten balken boven garagepoort en vensters. Voorgevel bestaande uit bakstenen behandelen tegen vocht intrede van voorgevel.

Tuinhuis metselen

Het bouwen (snelbouw+facade) van een stenen tuinhuis van 3.5*4 meter met plat dak. De dakwerken EPDM, ...) moet niet worden uitgevoerd. De houten balken plaatsen uiteraard wel. Betonplaat is reeds gegoten.

Houten zijgevel verplaatsen

Wij hebben pas een houten chalet gekocht. Om iets meer ruimte te creëren hadden wij het plan om de zijgevel +/- 2 meter te verplaatsen. Aan het dak hoeft er in principe niet gewerkt worden. Aangezien de zijgevel 2,5 onder dakrand staat dient er genoeg steun aangebracht te worden. Daar er een deelse bovenverdieping is (soort duplex) het betreft een gevel van ongeveer +- 8m volledig van houten balken (kliksysteem) met isolatie. Uiteraard zal de achtergevel en voorgevel ook verlengd moeten worden met +/- 1 meter. Alles is volledig van hout.

Terras aan te leggen

Terras in hout aanleggen. Oppervlakte 5m op 5 m;. terras enkel met houten balken constructie.

Houten balken vervangen en metselwerken uitvoeren

De ramen worden vervangen in totaal een 5tal Ik zoek iemand die de houten balken boven de ramen kan vervangen Plus het kleine afwerk metselwerk uitvoeren rondom de balken

Gevel deels renoveren

De gevel van ons openstaand huis is deels afgewerkt met houtwerk. Op sommige plekken zijn de houten balken aan renovatie toe. Sommige dakgoten/houtwerk zijn ook aan vernieuwing toe.