Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Houten gevelbekleding aan te brengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten gevelbekleding aan te brengen:

Houten gevelbekleding aanbrengen

Bekleding buitenmuur van in totaal ongeveer 20 m². Deze muren te bekleden met hout of composiet, ze zijn momenteel gecementeerd.

Houten gevelbekleding plaatsen

Het betreft hier een houten chalet die gebruikt wordt als recreatiewoning. Buitenmuur ga ik verwijderen en wil nieuwe gevelbeplating aanbrengen en de spouw isoleren. Het te bekleden oppervlak is nu nog klein omdat ik dit project in fases wil aanpakken. Eerst de westelijke wand van ongeveer 30 m2.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Scheidingsmuur plaatsen tussen de buren, 18 x 2m, in padouk, incl installatie. Houten gevelbekleing aanbrengen.

PVC gevelbekleding aanbrengen

Houten garage bekleden met PVC. 1 zijkant met 2 kleine vensters, kantelpoort aan de voorkant. Is aan de binnenkant geïsoleerd.

Houten gevelbekleding aanbrengen

We willen 2 muren aan beide uiteinden van het terras laten bekleden. Ruwe schatting van 1 muur 3 op 3.

Houten gevelbekleding plaatsen

Aanbouw aan voorgevel gepland in september. Nadien willen we deze bekleden met dunne houten latjes. Nog geen voorkeur voor materiaal/houtsoort. Plannen architect kunnen geleverd worden.

Plaatsen houten gevelbekleding

Bestaand gebouw (voorheen garage) waarbij we de gemetste muur willen bekleden met hout , reden hiervoor is dat de oorspronkelijke muur te zwaar gehavend is door vroegere installaties (airco, afvoeren,....). Het gebouw en de muur zijn goed bereikbaar, max hoogte puntgevel is +/- 5m

Houten gevelbekleding plaatsen

Het gaat over een stuk renovatie en nieuwbouw te bezetten met houten gevelbekleding. Er zitten maar 3 grote ramen in. Alles zal al geïsoleerd zijn bij plaatsing hout.