Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Houten gevelbekleding aanbrengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten gevelbekleding aanbrengen:

Houten gevelbekleding vernieuwen

De houten bekleding die tegen de gevel naar de nok van het dak gevestigd zijn dienen te worden vervangen. De gevel is 9 meter hoog.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Buitengevelisolatie (pir platen) met afwerking thermowood triple (blok). Twee zijgevels (+/- 95m²) en stukje achtergevel bovenaan.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van houten gevelplaten tegen bestaande muren. gevel : ruwe schatting : rond 25 m². Vrijstaande woning : achterkant terras overdekt. Stuje muur aan het huis op hoogte 1 ste verdieping.

Houten gevelbekleding plaatsen

We willen graag onze aanbouw bekleden. We plaatsten reeds recticel isolatieplaten en zouden nu graag afwerkend met thermowood. Het gaat over een oppervlakte van 60 m².

Gevelbekleding leien

Ik wil mijn zijgevels en achtergevel van een rijwoning laten bekleden met leien. Er werd reeds een isolatielaag op een houten skelet geplaatst. Het gaat over een 50 tal M2.

Houten gevelbekleding aan te brengen

Renovatie van een beschadigde buitenmuur met Thermowood nadat ik deze heb afgekapt en misschien geïsoleerd. Komen waarschijnlijk nog twee schuiframen in dus werken kunnen pas nadien starten.

Houten gevelbekleding plaatsen

Anderhalve zijde van ons huis wil ik bekleden met verticale houten lamellen. Dit is niet meer dan 50 m².

Houten gevelbekleding plaatsen

Het betreft voorgevel van een oude boerderij. Tussen 10 en 50 m²