Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Houten gevelbekleding aanbrengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten gevelbekleding aanbrengen:

Houten gevelbekleding aanbrengen

We willen 2 muren aan beide uiteinden van het terras laten bekleden. Ruwe schatting van 1 muur 3 op 3.

Houten gevelbekleding plaatsen

Aanbouw aan voorgevel gepland in september. Nadien willen we deze bekleden met dunne houten latjes. Nog geen voorkeur voor materiaal/houtsoort. Plannen architect kunnen geleverd worden.

Plaatsen houten gevelbekleding

Bestaand gebouw (voorheen garage) waarbij we de gemetste muur willen bekleden met hout , reden hiervoor is dat de oorspronkelijke muur te zwaar gehavend is door vroegere installaties (airco, afvoeren,....). Het gebouw en de muur zijn goed bereikbaar, max hoogte puntgevel is +/- 5m

Houten gevelbekleding plaatsen

Het gaat over een stuk renovatie en nieuwbouw te bezetten met houten gevelbekleding. Er zitten maar 3 grote ramen in. Alles zal al geïsoleerd zijn bij plaatsing hout.

Houten gevelbekleding plaatsen

Bekleding van gevel van bestaande woning die reeds werd geïsoleerd met 8 cm. Ook al dampscherm, regelwerk en verticale houtstroken gezet. Gevel van 6 x 6 meter.

Achtergevel vernieuwen

Het is een gebouw met 3 verdiepen, waarvan de achtergevel vernieuwd moet worden. Momenteel zitten er eternit platen tegen de gevel, mogelijk met asbest. Het liefst zou ik een houten gevelbekleding hebben op het gelijkvloers, en iets duurzamer voor de bovenste 2 verdiepingen, bijvoorbeeld terug eternit panelen.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van thermisch gehard grenen, zwart geolied voor gevelbekleding. Oppervlakte 250 à 300 m².

Houten gevelbekleding plaatsen

Aanbouw in houtskelet met drie gevels van ongeveer 6mx2.5m, 8mx2.5m en 6mx2.5m. Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)