Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Houten gevelbekleding aanbrengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten gevelbekleding aanbrengen:

Plaatsen houten gevelbekleding

Betreft bekleding achterbouw van het gelijkvloers en het eerste verdiep, stelling is wel noodzakelijk. Er zou tussen de 50 & 100 m² oppervlakte bekleed moeten worden. De muren moeten niet geïsoleerd worden, dit is al gebeurt. Qua houtsoort denken we aan thermowood, oregon, lorken.

Houten gevelbekleding plaatsen

Buitenmuren uit steen zonder spouw isoleren en bekleden met thermowood. Men twijfelt tussen volledige woning van >100m² of enkel uitbouw van 60m², zal afhangen van prijs.

Houten gevelbekleding plaatsen

Terrasmuur uit betonblokken bekleden met padouk. Het gaat om een oppervlakte van 9 m². De muur maakt een bocht van 90°, dus die moet overbrugt worden.

Houten gevelbekleding plaatsen

Houten gevelbekleding plaatsen tegen nieuwe aanbouw in houtskeletbouw. Het zou gaan om in totaal ong. 12.5m² die moet bekleed worden. Graag verduurzaams zacht hout zoals thermowood, oregon of lorken. Isolatie wordt door ons gedaan.

Houten gevelbekleding plaatsen

Uitbouw van ong. 40m² bekleden met thermowood.

PVC gevelbekleding plaatsen

PVC gevelbekleding plaatsen over een opp. 40-50m² aan bijgebouw op 1ste verdiep van woning. Momenteel houten structuur die moet vernieuwd en geïsoleerd moet worden.

Houten gevelbekleding plaatsen

Terrasgevel van 6m x 3m bekleden met bleke thermowood. Momenteel liggen er dals. 2 Muren van 7m x 3m en 3m x 3m bekleden met thermowood die goed tegen zon kan want zon zit hele dag op die muur. Beiden afwerken met een bovenlat.

Gevel in thermowood bekleden

Nieuwbouw bezetten met houten gevelbekleding, thermowood ayous zwart. Tussen de 50 en 100 m².