Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Isolatie en keramische gevelbekleding plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Isolatie en keramische gevelbekleding plaatsen:

Isolatie en keramische gevelbekleding plaatsen

Nieuwbouw, volledige plaatsing isolatie en verlijmde bevestiging op aluminium profielen van keramische tegels als gevelbezetting. Meer dan 100 m².

Betonnen gevels optrekken

Ik wens een beton blokken muur ( drie gevels ) van 14 cm als gevel op te trekken en daartegen een isolatie materiaal te plaatsen met vervolgens een aluminium raster om de 30 cm vervolgens een 'lucht spouw van 1 cm en dan keramische tegels van 30 x 60 te verkleven in steens verband. Totaal 3 gevels 130 m² ramen en deuren doorgemeten. Prijs voor isolatie materiaal / regelwerk en plaatsing hiervan : keramisch materiaal verzorg ik zelf.