Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Isoleren gevel en bezetten met crepi" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Isoleren gevel en bezetten met crepi:

Gevel isoleren en metalen gevelbekleding plaatsen

Klassieke bel-etage woning met 3 verdiepingen. De gevels zijn te renoveren, liefst te bezetten met metalen gevelbekleding. Momenteel zijn de muren in ruwe baksteen, zo een 100 m². Er moet ook isolatie worden geplaatst.

Gevel bekleden en isoleren

Vakman om de gevels te bekleden met pvc of soortgelijke en isoleren (voorkant en zijgevel). Ken de oppervlakte niet exact. Zijkanten terras ook bekleden zonder isolatie.

Gevel isoleren en bepleisteren

Ik wil graag mijn gevels isoleren en laten afwerken met crepi. 4 gevels, oppervlaktes ken ik niet vanbuiten.

Houten gevelbekleding plaatsen

Achtergevel van ong. 70m² bekleden met hardhout gevelbekleding. Eventueel ook gevel isoleren.

Plaatsen composieten gevelbekleding

Mijn achtergevel (+/- 18 m²) zou moeten gerenoveerd worden. Dit betreft de bestaande leien verwijderen, isoleren en sidings (compostiet lichtgrijze kleur) plaatsen. Deze zou ik geïsoleerd moeten worden. Er zijn ook 2 ramen die in de gevel verwerkt zitten.

Gevel bekleden

Gevel van ong. 9m² isoleren. Gevel ook bekleden met HPL tussen 2 bovenste en onderste ramen en ook daaronder. Nieuwe vensterbanken.

Gevel renoveren

Gevel renoveren en isoleren. Ramen en deuren behouden. Aan achterkant 2 deuren en een raam maken. Momenteel aan achterkant een schuifraam.

Gevel isoleren, terras en gevel bekleden met hout

Bekleden van constructie in Ytong blokken en een aansluitend terras met een totaal opppervlakte tussen de 10 en 50m². Hierbij moeten de muren geisoleerd worden alsook de bekleding van de gevels zou in het zelfde materiaal moeten zijn als de terras.