Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Metselwerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metselwerken uitvoeren:

Metselwerken uitvoeren voor tuinhuis in snelbouwsteen

Ik wil mijn houten tuinhuis vervangen door 1 in snelbouwsteen. Mijn buurman heeft al een groot gebouw op de scheiding staan dus 1 muur minder. Mijn eigendom loopt daar aan de gracht schuin af en ik wil die schuine kant mee in het tuinhuis nemen. Zo grenst het tot aan de scheiding van mijn eigendom.

Metselwerken uitvoeren

Ik ben opzoek naar een metser die ramen, deuren, schuifraam en dak kan verhogen.

Metselwerken uitvoeren

Het is voor 2 muurtjes. 1 van 0,5m en 1 van 1m breed daarboven moet een poutrel komen voor opening van 3,5m (schuifraam, plat dak) dan dient er nog een poutrel in een draagmuur voorzien te worden.

Metselwerken uitvoeren voor een renovatie

Metselwerken uit te voeren voor een renovatieproject van een woning.

Houten balken vervangen en metselwerken uitvoeren

De ramen worden vervangen in totaal een 5tal Ik zoek iemand die de houten balken boven de ramen kan vervangen Plus het kleine afwerk metselwerk uitvoeren rondom de balken

Metselwerkjes uitvoeren

Het uitvoeren van kleine metselwerken als vastleggen los gekomen trap en vloertegels.

Gevel te renoveren

We zoeken iemand die de metselwerken kan uitvoeren om onze gevel te renoveren. In de winter hebben wij veel last van de koude en vochtigheid. Daarom zijn wij van plan om plastiek te isoleren en er een extra steen /laag erop te plaatsen. Het diepte is maar 15 cm. Het breedte is ongeveer 305 cm. Kunt u ons eventueel een advies geven of verschillende opties voor te stellen? We zouden graag ongeveer een prijs berekenen en de werken zo snel mogelijk uitvoeren.Foto's beschikbaar.