Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Metsen van bijgebouw 40m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Metsen van bijgebouw 40m²:

Metsen van bijgebouw 40m²

Metselen van bijgebouw, snelbouw/isolatie/gevelsteen met plat dak in epdm. Plateau reeds gegoten. Plannetje kan op vraag doorgestuurd worden.

Metsen van openhaard en schouw

Het metsen van een open haard en schouw in een bijgebouw, met snelbouw / vuurvaste steen binnen (wordt achteraf bezet), en gevelsteen voor het stuk boven het dak. Hoogte ongeveer 5 meter in totaal.

Afbraakwerken en metselwerken aan gevel en bijgebouw

Graag had ik een afspraak ter plaatse gehad om het afbreken van de gevel en het heropmetsen + isoleren van de gevel alsook een bijbouw op te metsen.

Bestaande aanbouw en bijgebouw heropmetselen

Bestaande veranda is onherstelbaar geworden ? Graag deze opnieuw laten metsen als aanbouw, ook bijgebouw is onherstelbaar deze moet eveneens opnieuw gemetst worden.