Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Muur opbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muur opbouwen:

Muur opbouwen

Opmetsen en bezetting van muur onder het dak. (na schade) 1x1m - bakstenen muur met houten latij

Kleine zijmuur opbouwen

Ik wil een kleine muur laten metsen uit snelbouwstenen voor buiten.

Restauratie erfgoed - metselwerken

We restaureren een huis dat erkend is door Onroerend Erfgoed. Een van de werken die moet gebeuren is het afbreken en opnieuw opbouwen - met dezelfde stenen - van een muur en de schouw. Beide zijn beschadigd. Voorts moet het voegwerk op verschillende plaatsen verbeterd worden.

Garagegevel uitbreken en opnieuw opbouwen

De voorgevel (geen dragende muur volgens vorige aannemer) van onze garage is aan het verzakken. Aangezien we van de garage een bureauruimte willen maken, maken we van de gelegenheid gebruik om de gevel af te breken, een nieuwe te plaatsen met een raam erin. Ook houten gevelbekleding te voorzien.

Bouwen van aanbouw

Opnieuw opbouwen van een bijbouw enkel gelijkvloers . het is een muur van 8 meter op 2.5 hoog plus twee muren van 3 op 2.5 hoog.

Verruimen van badkamer. Opnieuw ...

Verruimen van badkamer. Opnieuw betegelen. Niet dragende muur afbreken om te verruimen. Afvoer toilet en bad lichtjes deviëren naar riolering. Nieuwe vloer leggen. Aanpalende muur met keuken gedeeltelijk met lichtblokken opbouwen om keuken beter te belichten. Dakwerk met grote lichtkoepel.

Plaatsen van een deur in een bestaande ...

Plaatsen van een deur in een bestaande tuinmuur, met een drempel van een tweetal treden, en terug opbouwen en plaatsen dakpan op muur.