Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Oorzaak scheur op buitengevel en herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oorzaak scheur op buitengevel en herstellen:

Oorzaak zoeken scheur op buitengevel en herstellen

Op mijn buiten muur heb ik zes maanden geleden een scheur ontdekt.Woning met 2 verdiepingen : GLV + 1 verdieping Oorzaak van de scheur en offerte ter herstelling.

Scheur in gevel herstellen

In onze achtergevel zit een scheur, gevel bezet met crepi. Graag willen we weten wat de oorzaak is en wat er kan aan gedaan worden. Woning met 2 verdiepingen en een zolder.

Herstellen scheur in binnenmuur onder draagbalk

Onder de draagbalk in de woonkamer zagen wij scheuren in het stucwerk: na het weghalen van een gedeelte zijn er enkele scheuren in het metselwerk net onder de draagbalk (ongeveer een meter lang). Graag ook de oorzaak van de scheur.

Herstellen van barst in gevel en oorzaak zoeken

Er is een scheur onstaan op de hoek van het huis aan de voorgevel en zijgevel. Oorzaak is nog niet gekend. We zouden graag de oorzaak laten achterhalen en deze laten oplossen en de gevel laten herstellen.

Oorzaak scheur in muur zoeken

Minder dan 15 m² Scheurherstel: binnen en buitenzijde aan een hoek.

Herstellen van scheurvorming in de muren

Op een halve meter van de hoek van het huis is er een scheur ontstaan. De strik boven een raam is los aan het komen en de arduinen dorpel is reeds doorgebroken. Wij vermoeden dat er een verzakking is, mogelijk door een defecte rioleringsbuis. Oorzaak te onderzoeken!

Scheuren in gevel herstellen

Huurder heeft gemeld dat er een scheur in de gevel is. Minder dan 15 m². Offerte voor te herstellen en tevens opzoeken naar oorzaak.

Scheur in gevel herstellen en oorzaak bepalen

Gevel vertoond scheuren moet hersteld worden en de oorzaak dient achterhaald te worden. Gevel 51 tot 100m².