Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Oversteek plaatsen in trespa" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oversteek plaatsen in trespa:

Houten gevelbekleding plaatsen

Muur bekleden met Thermowood en vele hoekjes en kantjes en oversteek van het dak afwerken met Trespa. Het gaat over een oppervlakte van 50-100m². Muur moet niet geïsoleerd worden.

Oversteek plaatsen in trespa

In de bouw zijn we bezig aan het afwerken van onze oversteek. De oversteek zou moeten afgewerkt worden in trespa. We hebben ook reeds een legplan gemaakt (opgemeten met laser) dus hopelijk kan je je daarop baseren. Afmetingen: zie plan bijlage Verduidelijking legplan: Groene lijnen zijn de delen trespa en rode lijn lijnen zijn de schroeflijnen aangezien deze platen best geschroefd worden.

Houten gevelbekleding plaatsen

Tuinhuis waarvan we graag de oversteek(onderkanten) en 1 zijkant willen afwerken in hardhout. Padoek of een gelijkwaardig alternatief.

Plaatsen van trespa op gevels

1) Voorgevel + Rechter zijgevel (aangeduid met zwart eternit). De totale oppervlakte van deze 2 vlakken zou ongeveer 20. 4m² zijn. Voorzijde: 3. 96m x 2. 70m Zijgevel: 3. 60 x 2. 70m We zouden wel opteren voor zwarte trespa omdat die toch krasbestendiger zou moeten zijn (dat is toch wat men ons heeft verteld). 2) Oversteek gevel. De totale oppervlakte van deze 2 vlakken zou ongeveer 11. 3m² zijn Voorzijde: 6. 97m x 0. 80m Zijgevel: 4. 40 x 0. 60m (van hoek tot achterdeur) Zijgevel: 6. 80 x 0. 45m Dit ook in zwarte trespa (zodat ik mooi aansluit bij de opstaande gevel bekleding). 3) Oversteek terras 3 x 5. 5 m = 16. 5m²

Topgevel isoleren en gevelafwerking

Ik wil graag de gevel laten isoleren en afwerken met ruitleien. Het gaat om zo een oppervlakte van 8 m². Ook moet men zinken of loden kraal op bestaande dakrand plaatsen om dak oversteek te maken.

Plaatsen eternit planken aan gevel

Ik wil een 6-tal gevels laten bekleden met eternit planken zonder extra isolatie. Een plat dak moet daarvoor waarschijnlijk iets verbreed worden omdat de huidige oversteek slechts 2à3 cm is.

Gevel met crepi

Na verbouwingen wil ik de voorgevel laten afwerken. Het dak moet ook nog eens vernieuwd met de goot ,er is een oversteek van 30 cm. Moet het hout dan al af voor de crepi te plaatsen? Afm zijn 13 m en +-2.6m hoog. Welke crepi word er gebruikt of kan ik kiezen, mss met voor en nadelen en prijs.