Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "PVC gevelbekleding aan te brengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor PVC gevelbekleding aan te brengen:

PVC gevelbekleding plaatsen

PVC gevelbekleding plaatsen op 2 gevels van 2.5m x 2.5m en 2 stukken van 2.2m x 0.73m.

PVC gevelbekleding plaatsen

Voorgevel van ong. 33m² bekleden met PVC-slidings. Er zijn 4 ramen en een voordeur in de gevel.

PVC gevelbekleding plaatsen

PVC gevelbekleding plaatsen over een opp. 40-50m² aan bijgebouw op 1ste verdiep van woning. Momenteel houten structuur die moet vernieuwd en geïsoleerd moet worden.

PVC gevelbekleding

Gevel van 2 verdiepingen van ong. 100j oud bekleden met PVC. Gevel is ong. 15j geleden bezet met crepi maar intussen reeds vochtplekken zichtbaar aan binnenkant. Eventueel mag de gevel ook geïsoleerd worden.

PVC gevelbekleding plaatsen

Voor gevelbekleding en een deel isolatie ook - Tussen 10 en 50 m²

PVC gevelbekleding plaatsen

Garagemuur volledig bekleden en eventueel isoleren.3 muren van 6m lang en 2,5m hoog.In een muur is een poort van ong.2,50m in een gevel. En in een ander gevel 1 deur van 1,00m op 2,00m en een klein raampje van ong. 0,50 h op 1,00m breed.

PVC gevelbekleding plaatsen

Nieuwe buitenmuur voor tuinhuis (aanbouw) dus enkel voor en zijgevel. Voorgevel = 2,5 x 5M (hier zit dubbele deur in) Deuren eventueel vervangen (Bestaan er volle deuren in zelfde materiaal als de sidings? Zijgevel = 2,8/2,4 (aflopend) x 2,20 M Totaal +/- 16 M²

PVC gevelbekleding plaatsen

PVC Gevelbekleding plaatsen aan zijgevel keuken van 6m x 2.6m. Staan reeds isolatieplaten tegen, zilver van kleur en vrij dik. Liefst donkere kleur, zwart of donker grijs.