Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "PVC gevelbekleding aanbrengen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor PVC gevelbekleding aanbrengen:

PVC gevelbekleding aanbrengen

ik zou graag mijn chalet onderhoudsvriendelijk willen maken door pvc gevelbekleding.

Pvc gevelbekleding plaatsen

Ik wil tegen mijn voorgevel en achtergevel een bekleding in PVC of composiet aanbrengen; dat kan gewoon tegen de stenen muur zonder extra isolatie te plaatsen. Ik zoek iemand die mij raad kan geven vermits ik een leek ben in dit verhaal en iemand die de werken professioneel kan uitvoeren. Er zitten wat ramen en deuren in dus ik denk dat het zeker minder dan 50 vierkante meter gaat zijn.

PVC gevelbekleding plaatsen

Isolatie staat bloot na afbreek van de muur van buurman. Ik wil graag mijn gevel laten bekleden met pvc. Niet meer dan 50 vierkante meter.

PVC gevelbekleding plaatsen

Bekleden van baksteenmuur. Tussen 10 en 50 m²

PVC gevelbekleding plaatsen

Betonnen overkapping isoleren en bekleden. Bekleden in hout of pvc.

PVC gevelbekleding aangebracht aan de gevel

Betreft de noordgevel van alleenstaand huis. Die gevel heeft veel last van mosvorming. Is een puntgevel, momenteel geverfd (wit)

PVC gevelbekleding aanbrengen

de achtermuur wens ik te bedekken met pvc platen zodat het een proper zicht heeft. hierin staat een deur en een erker die uitspringt Deze staat op op een muur. De muur onder de erker moet dan gewoon mee bedekt worden. Voorkant huis eventueel ook voor een stuk te bedekken zodat dit een accent muur kan worden. dit is nog te bekijken

PVC gevelbekleding aanbrengen

Houten garage bekleden met PVC. 1 zijkant met 2 kleine vensters, kantelpoort aan de voorkant. Is aan de binnenkant geïsoleerd.