Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Renovatie voor en achtergevel oude hoeve" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renovatie voor en achtergevel oude hoeve:

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.

Renovatie voor- en achtergevel oude hoeve

Het uitbreken van voor- en achtergevel van een +- 150 jaar oude hoeve en identiek terug opbouwen maar met spouwmuur met isolatie. Huis is vastgesteld onroerend erfgoed. Dak te stutten.

Renovatie + isolatie achtergevel

De achtergevel van een herenhuis, opgedeeld in drie appartementen, moet gerenoveerd worden. Een deel van de achtergevel dient ook geïsoleerd te worden. Oppervlakte :3 verdiepingen met daarin ramen.

Houten gevelbekleding met isolatie

Renovatie van een rijwoning in de stad. Resterende achtergevel wordt geïsoleerd en bekleed met hout, gevel is goed bereikbaar via plat dak. Plannen zijn beschikbaar om een beter beeld te kunnen vormen. Gevelbekleding : 30 m².

Achtergevel bekleden met crepi

Grondige renovatie project aan gezinswoning. Betreft achterzijde woning , achtergevel is 25 m² en er zou crepi met isolatie op moeten.

Crepi plaatsen op gevel

Vakman voor de renovatie van en het aanbrengen van crepi op een achtergevel. Het huis is rond 1900 gebouwd en de voegen van de achtergevel zijn in zeer slechte staat, sommige met diepe gaten in. Er missen ook een aantal stenen onder de goot die zouden aangevuld moeten worden. Oppervlakte gevel: Breedte +/- 3,6m, Hoogte +/- 3,6m, Totaal +/- 13m2

Renovatie achtergevel en gootwerken

Wij willen graag de goot, aflopen en achtergevel van een klassiek Brussels herenhuis aanpakken. Een ingenieur-architect kwam al langs om de gevel te inspecteren. De muur is nog stabiel en heeft enkel op 1 plaats een aantal ijzers nodig. We willen graag de werken opsplitsen in twee delen. Het eerste deel zou zijn voor de restauratie van de gevel met daarbij het vervangen van de goten en ook nieuwe bepleistering. Het andere deel zou zijn voor het isoleren van de achtergevel. Oppervlakte achtergevel is ongeveer 60 m², de gevelbreedte is 4 meter.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Renovatie achtergevel (baksteen met slechte voegen), ligging NW. Het betreft een halfopen woning. De oppervlakte is +- 35 m2