Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Renoveren van gevel met crepi" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Renoveren van gevel met crepi:

Achtergevel herenhuis renoveren + isoleren

Wij willen onze achtergevel van een oud herenhuis laten renoveren + isoleren.Oppervlakte : herenehuis met 4 verdiepingen. gevel : baksteen met schildering. Grote spleet van 10 cm erin. Het is een huis ingedeeld in 5 appartementen. (4 verdiepen)

Gevel renoveren

De gevel bekleden met steenstrip of crepi. De gevel is nu in baksteen. Zal ongeveer gaan om een 120 m². Woning : 2 verdiepingen.

Gevel in crepi steken

Renoveren van mijn gevel met crepie; Woning met 2 verdiepingen. grondoppervlakte 70 m².Gevel nu met baksteen.

Voorgevel renoveren

Mijn voorgevel is dringend aan herstelling toe.Huis met 2 verdiepingen. Boven de ramen zijn er metalen putrels. Gevel is gemetst.gGevel : 1 ste laag afschuren , dan isoleren en steen voorzetten.

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Gevel isoleren 10cm Crepi 12m² Woning met 1 verdieping. oppervalkte :12 m². Gevel : nu soort voorzetsteen; buurman wenst eveneens de gevel te renoveren.

Blauwe steen tegen gevel plaatsen

Ik wil mijn voorgevel renoveren met crepi maar ik wilde eens horen voor een offerte voor blauwe steen! Iemand voor crepi heb ik al. Huis is 5 m op 17m . 3 gevel woning. Nu gevel met bakstenen. Achtergebouw met snelbouwsteen.

Gevel renoveren met crepi

Ik wil mijn achtergevel laten renoveren met crepi, ongeveer 15 à 16m². Heeft vroeger een ruimte tegen gestaan .

Gevel renoveren

De achtergevel van onze woning vertoond scheuren/barsten in voegwerk. Barsten uit het verleden werden door vorige eigenaar opgevolgd met siliconen. Wij willen dit laten herstellen/heropvoegen in dezelfde kleur als het overige voegwerk. Ook andere schade in voegwerk zou hersteld moeten worden (dus gevel eens nakijken en herstellen). Daarnaast willen wij ook de aansluiting van de lichtstraat met de gevel laten nakijken en laten herstellen waar dat nodig zou zijn. Tot slot is er nog een gecementeerd deel dat hersteld/vernieuwd zou moeten worden.