Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Ruwbouw metselen van éénlaagswoning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Ruwbouw metselen van éénlaagswoning:

Ruwbouw metselen van éénlaagswoning

Een één-bouwlaag-woning (platform) van 15 x 9 m. (3,3 m. h.) Graven fundering, vloerplaat gieten, ruwbouw metselen, toeleggen met staltonbalken, vulpotten en een laag gewapend beton.

Buitenmuur metselen

Een buitenmuur met een oppervlakte van 35m² waar er nog geen baksteen tegengemetseld is, en waar de rode snelbouw (of ruwbouw? ) steen nog zichtbaar is. Het gaat over een zijmuur Bakstenen En materiaal aan te kopen door metselaar , hoeft niet gevoegd te worden.

Metselen nieuwbouw - Hedendaags HO

Wij zouden rond oktober onze goedgekeurde bouwaanvraag mogen verwachten en zijn nog op zoek naar een aannemer voor het rechttrekken van de ruwbouw (+-230 m²). De gevel zou in dunbed gemetst moeten worden met een uitgestreken voeg (4-5 mm) in nature 7 brick K gevelsteen. Het is de bedoeling dat wij zoveel mogelijk mogen helpen, dienen, mengen, uitstrijken van voeg. Voor meer info, vragen of digitale plannen mag u steeds contact met mij opnemen.

Metselen van muur

Wij willen graag ons tuinhuis laten metsen, de ruwbouw ervan is reeds af. Nu zou hier een muur tegen gemetst moeten worden met brikken. Plafond is reeds ok. Foto ter beschikking.

Metselen ruwbouw

Voor de ruwbouw van onze pastorijwoning (13 x 12 m + volledige kelder) zijn we op zoek naar een zelfstandige metser die we kunnen dienen tijdens de uitvoering van de ruwbouw in snelbouwsteen en gevelsteen. Materialen worden door ons voorzien. Uurprijs. Plannen op aanvraag.

Ruwbouw voor een zwembad

Ik zoek een aannemer voor het metselen van een zwembad van 8.5x3.5x1.5 binnenmaat met een trap aan de volledige breedte. Wij zorgen voor de grondwerken en leveren de inbouwstukken. Timing: start van de werken rond 1/4/2014

Metselen van 2 appartementen - ruwbouw ...

Metselen van 2 appartementen - ruwbouw in omgeving Maasmechelen Materieel zoals betonmolen - kraan - ..... zijn aanwezig Hulp van eigenaar -- dwz Voorbereiding van werken - oberen. Enkel het metselwerk wensen we te laten doen ...

metselen van een achterbouw (keuken) met ...

metselen van een achterbouw (keuken) met plat dak en twee koepels ruwbouw