Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Scheuren herstellen tengevolge een verzakking" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Scheuren herstellen tengevolge een verzakking:

Herstellen scheuren binnenmuur tussen twee woningen

Vakman voor herstellen van binnenmuur tussen twee woningen. Vermoedelijk ook probleem fundering. Het betreft 1 muur.

Scheuren herstellen tengevolge een verzakking

Buitengevel is verzakt door het droogompen van na gelegen appartementen. gevel aan private woning. Gevel is met façadesteen. Oppervlakte : tegen de grond tot 4 tal meter hoog naar het dak toe.

Herstellen crepi aan gevel

Waterinsijpeling door een slechte voeg onder de boordsteen zorgt voor scheuren in de crepi. Tevens zijn er verspreide kleurprobleempjes en aantasting door klimop aangroei. Graag aanbod voor herstel voeg en crepi gevelschade

Barsten in gevel herstellen

Scheuren in gevel herstellen De scheuren in de gevel herstellen op de drie gevels. De voor, zij en achtergevel herstellen van scheuren. Lopen van beneden naar boven. Graag zo snel mogelijk.

Scheuren in gevel en loszittende stenen herstellen

De buitenmuur van de schuur heeft onderaan loszittende stenen en vertoont bovenaan tot halverwege de muur scheuren. Er komen op korte tijd extra scheuren bij en ze worden groter. Het betreft een oude schuur, en verankering aan de binnenkant bestaat uit hout en leem en deze verankering heeft bijna geen steun meer aan de linkerkant waardoor die volgens ons te veel rechts drukt en zo de buitenmuur deels overduwt en de scheuren veroorzaakt.

Herstellen scheuren in de buitenmuren en het balkon

Voorgevel en achtergevel op diverse plekken gescheurd. Ook het balkon is zwaar gebarsten en dient hersteld te worden. Graag scheuren herstellen, afgebroken stukken terug pleisteren en in egale kleur zetten.

Gevel renoveren

De achtergevel van onze woning vertoond scheuren/barsten in voegwerk. Barsten uit het verleden werden door vorige eigenaar opgevolgd met siliconen. Wij willen dit laten herstellen/heropvoegen in dezelfde kleur als het overige voegwerk. Ook andere schade in voegwerk zou hersteld moeten worden (dus gevel eens nakijken en herstellen). Daarnaast willen wij ook de aansluiting van de lichtstraat met de gevel laten nakijken en laten herstellen waar dat nodig zou zijn. Tot slot is er nog een gecementeerd deel dat hersteld/vernieuwd zou moeten worden.

Herstellen scheuren in buitenmuur

Mijn huis, bouwjaar 1975,is volledig onderkelderd, sinds een 15 tal jaar komen er scheuren boven de kelderramen die stilaan groter worden daarom zou ik deze scheuren willen laten herstellen in dien mogelijk.