Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Scheuren herstellen tengevolge een verzakking" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Scheuren herstellen tengevolge een verzakking:

Scheur in gevel herstellen

Op het overdekt balkon bevinden zich scheuren die hersteld moeten worden.

Herstellen betonnen zuilen

Herstelling metselwerk van 4 bestaande steunzuilen over een hoogte van 3 meter, maar de bovenste meter moet hersteld worden. Elke zuil bestaat uit metselwerk van gevelsteen waarbinnen zich een zuil van gegoten beton bevindt. De betonnen zuil zelf is gewapend met drie staven betonijzer. Op deze zuilenconstructie is een constructie geplaatst met houten balken. De houten balken zijn rechtstreeks op de gevelstenen geplaatst i.p.v. op het beton. Hierdoor vertoond het metselwerk van de zuilen scheuren. Dit metselwerk moet dus hersteld worden, samen met het plaatsen van een deksteen (gegoten of soort blauwe steen) op de zuilen zodat het gewicht over de volledige zuil wordt verdeeld.

Gevel in crepi herstellen

Gevel renoveren. Scheur op zijgevel en kleinere scheuren op achtergevel. Momenteel crepi sinds een tiental jaar. Bekijken wat mogelijk is - herdoen van alle crepi of scheuren herstellen.

Herstellen van scheuren in buitengevel

Barsten in gevel van onderzoeken. Spuitkurk aanbrengen.

Scheuren in zijgevel herstellen

Ik wil graag 2 scheuren in m'n zijgevel laten herstellen. Dit dient zeer zorgvuldig te gebeuren. Hierbij dienen ook enkele stukken opnieuw gemetst te worden. In een latere fase wens ik m'n achtergevel en eventueel zijgevel te laten kaleien. Indien mogelijk, zijn er ook nog enkele andere werken zoals het dichtmetsen van een raam in de achtergevel, het maken van de opening in de achtergevel voor 2 nieuwe ramen, ... De zijgevel is ongeveer 60 M² en achtergevel 40m².

Voorgevel renoveren

Ik zoek iemand die enige werkzaamheden aan mijn voorgevel kan uitvoeren. Betreffende enkele "scheuren/ kraken" herstellen en opvoegen in het bakstenen gedeelte. En ook boven 2 ramen l (het ciment gedeelte) zijn herstellingen nodig.

Herstellen scheuren in crepi

Oude crepi op muur die langs een kant meerdere scheuren vertoont. Graag vakman voor herstelling.

Herstellen van scheur boven venster

Boven enkele vensters is er een min of meer horizontale scheur ontstaan. Het gaat om 3 vensters die 1m40 groot zijn. Geen idee waar de scheuren vandaan komen, maar er zijn grote werken in de buurt dus dat kan invloed hebben.