Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Schoorsteen renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorsteen renoveren:

Schoorsteen renoveren

Moet mijn schoorsteen gerenoveerd worden of ben ik in regel met de huidige norm- en wetgeving. Er zit een flexibel in.

Schoorsteen renoveren

Schoorsteen op dak is hier en daar uitgebrokkeld. Zou moeten heropgevoegd worden. Ook onder de veusten is hier en daar een opening. Moet ook heropgestopt worden. Volledige schoorsteenmantel behandelen tegen de regen. Plaatsen van kapje op schoorsteen.

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen is aan het afbrokkelen aan de kant van de buren. Waarschijnlijk omdat deze al wat ouder is en te hoog is inmiddels, met ook een verouderde pijp aan het uiteinde. De schoorsteen is bovenaan scheef aan het groeien, dus een deel er van zou moeten worden verwijderd en afgesloten met nieuwe pijp. Intussen is er een gashaard waardoor een hoge schoorsteen niet nodig zou zijn.

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.

Schoorsteen en sierschouw buitenkant renoveren

Wij willen graag onze schouw (met betonplaat) herstellen. Voegen in metselwerk komen los met impact op stabiliteit. Ook sierschouw dient te worden gerenoveerd. Ook daar komen de voegen los.

Schoorsteen renoveren

Een schoorsteen heeft geleden onder weeromtandigheden en vorst. Gevolg vele kapotte bakstenen. Zou terug gemetst moeten worden.

Schoorsteen renoveren

Ons huis werd 28 jaar geleden gebouwd. De laatste 2 winters hadden we vochtplekken op een muur die grenst aan de schoorsteen, bovenaan in de hoek. Door de jaren is er dus waarschijnlijk een lek ontstaan door poreuze stenen of zo. De oorzaak van het vocht moet dus worden vastgesteld en de nodige voeg- en impregnatie werken moeten worden uitgevoerd. Het betreft een fermette met nok hoogte van 9 meter.

Schoorsteen voegen

Ik zoek een vakman voor het renoveren van de schoorsteen op het dak. Hier en daar opnieuw te voegen want is in slechte staat.