Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Spuitkurk plaatsen achtergevel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Spuitkurk plaatsen achtergevel:

Spuitkurk plaatsen

Het gaat over een woning waar momenteel crepi tegen staat die verouderd is. Het betreft een kangoeroewoning. Door diverse werkzaamheden zijn hier en daar ook stenen zichtbaar. We dachten er aan om de muren te laten bekleden met spuitkurk. Meer dan 100 m²

Spuitkurk plaatsen achtergevel

We hebben een oud herenhuis met beschermde voorgevel. De achtergevel dient verfraaid te worden door witte spuitkurk. Het betreft gelijkvloers, eerste en tweede verdieping en eventueel ook nog de tuinmuren. Ongeveer 40 - 45 m²

Isoleren van gevel en spuitkurk plaatsen.

Gevel oppervlakte van voor- en achtergevel bedraagt ong 50m² zijgevel (steense muur) bedraagt ong 85m² De afwerking van buitengevel wens ik graag in crepi of spuitkurk. Mijn voorkeur gaat naar spuitkurk, maar dat is nog afhankelijk van het prijsverschil met afwerking in crepi.

Spuitkurk op buitengevels plaatsen

Ik zou mijn woning laten opfrissen door spuitkurk te laten plaatsen op buitengevels. De totale oppervlakte u ongeveer 300 m² zijn. Het betreft een wachtgevel die zou worden uitgevlakt met isolatieplaten. Dit is ongeveer 140 m². De resterende 160 m² is een façadesteen. De spuitkurk mag hierop rechtstreeks worden aangebracht. Alle gevels mogen behandeld worden met middelmatige korrel. De kleur zou een lichtgrijs mogen zijn.

Afwerken gevel met spuitkurk

Heb isolatie geplaatst op mijn gevel en zou het nu willen afwerken, liefst met spuitkurk. Stelling is et al dus is echt gwn afwerking. Ook raamdorpels, liefst in alu na spuiten zou ik graag plaatsen.

Steenstrips te plaatsen

De bovenverdieping van ons huis heeft een houten buitengevel. Het hout is niet meer mooi door jarenlang zon, regen, enz. Bovendien vraagt het hout nogal wat onderhoud en zijn we op zoek naar een oplossing voor dat probleem. Spuitkurk hebben we al overwogen, maar vinden we niet mooi. Zijn steenstrips een optie? Graag vrijblijvende informatie hierover. Graag een reactie.