Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Verschillende metselwerken uit te voeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verschillende metselwerken uit te voeren:

Verschillende metselwerken uit te voeren

Algemene verbouwing. Binnenmuren metselen, plafonds en muren en gevelwerken.

Restauratie erfgoed - metselwerken

We restaureren een huis dat erkend is door Onroerend Erfgoed. Een van de werken die moet gebeuren is het afbreken en opnieuw opbouwen - met dezelfde stenen - van een muur en de schouw. Beide zijn beschadigd. Voorts moet het voegwerk op verschillende plaatsen verbeterd worden.

Gevel te renoveren

We zoeken iemand die de metselwerken kan uitvoeren om onze gevel te renoveren. In de winter hebben wij veel last van de koude en vochtigheid. Daarom zijn wij van plan om plastiek te isoleren en er een extra steen /laag erop te plaatsen. Het diepte is maar 15 cm. Het breedte is ongeveer 305 cm. Kunt u ons eventueel een advies geven of verschillende opties voor te stellen? We zouden graag ongeveer een prijs berekenen en de werken zo snel mogelijk uitvoeren.Foto's beschikbaar.

Restauratie en renovatie

Voorbereidende metselwerken: - Verplaatsen verschillende lintelen - dichtmetselen deuropeningen - uitbraak vloer - plaatsen siphonput,. . . Etc. .

het betreft een verbouwing: er zijn al ...

het betreft een verbouwing: er zijn al een heleboel werken uitgevoerd, maar er moeten nog verschillende metselwerken/betonwerken uitgevoerd worden. een fundering voor een kolom, een ringbalk gieten, 2 binnenmuren metsen, ...

Uitgebreide verbouwing bestaande ...

Uitgebreide verbouwing bestaande rijwoning in ruwbouwstaat: Binnenmuren af te breken, aanpassing verschillende ramen en deuren, 90 cm opmetsen tot dak + puntgevel, aanpassen balklagen en vernieuwen vloerplaten OFB op 2 verdiepen, plaatsen poutrellen en centraal steunende paal, uitbreken bestaande vloer en gieten nieuwe vloerplaat, nieuw rioleringsnet en later dus ook nieuwe nutsvoorzieningen. Binnenmuren komen in gyproc. Wil zoveel mogelijk zelf doen bv. afbreken en afvoeren, of helpen met alles wat mogelijk is. Er zou zo snel mogelijk een dak op moeten, want staat open. Kan pas na metselwerken een dak op. Dringend!!!!