Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Vezelcement gevelbekleding plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vezelcement gevelbekleding plaatsen:

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Twee gevels te bekleden met leien of cementbepleistering. Tussen 50 en 100 m² Eventueel ook isolatie.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

We hebben een meersgezinswoning gebouwd die hoger is dat het huis ernaast. Hiervoor graag plaatsen van 12 cm isolatie pur of pir voor een oppervlakte van 73,20 m².

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Het betreft het Isoleren van de gehele zijmuur alsook het plaatsen van gevelbekleding met 'Cedral'. Oppervlakte komt overeen op ongeveer 98 m². Het huis is een halfopen rijwoning van 3 verdiepingen hoog. De Zijkant is volledig vrij om met hoogtewerker te werken. Op dit moment hangen er nog oude 'Eternit'-platen aan de muur bevestigd die eerst dienen afgehaald te worden. Dit kan ook door ons worden gedaan alleen de hoogte vormt een probleem om er aan te kunnen.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zij en achtergevel vernieuwen 8mx9m en 5mx12m Asbest leien verwijderen en iets anders in de plaats , te bespreken met de vakman. Isolatie ook afhankelijk van het advies van de specialist.

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Isolatie en bekleding van buitengevel langs buitenmuur. Open bebouwing. Woning van 1982. Bekleding in onderhoudsvriendelijk materiaal Woning met 2 verdiepingen.

Vezelcement gevelbekleding aanbrengen

Gevelbekleding. Voordeur met daarnaast een garage, boven de garage nog een groot raam en boven de deur een klein raam. Hoogte +/- 6m, breedte +/- 6m.