Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Gedeeltelijk of volledig muur metselen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gedeeltelijk of volledig muur metselen:

Betonnen afsluiting maken

Gaat over een scheiding muur , van een 30 m gewenste hoogte ongeveer 2 m . Is heel toegankelijk voor lossen en laden is een avant aanwezig indien nodig . Vergelijking volledig beton of half beton en hout .

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Het betreft het Isoleren van de gehele zijmuur alsook het plaatsen van gevelbekleding met 'Cedral'. Oppervlakte komt overeen op ongeveer 98 m². Het huis is een halfopen rijwoning van 3 verdiepingen hoog. De Zijkant is volledig vrij om met hoogtewerker te werken. Op dit moment hangen er nog oude 'Eternit'-platen aan de muur bevestigd die eerst dienen afgehaald te worden. Dit kan ook door ons worden gedaan alleen de hoogte vormt een probleem om er aan te kunnen.

Gevel vernieiuwen met repi

Deze muur is reeds met iets behandeld. Is volledig in barsten en brokkelt uit. Deze reeds aangebrachte laag is +/- 4cm dik en zeker al verschillende tientallen jaren oud. Als men erop klopt, hoort men een doffe klank. Wij kunnen zelf de handen uit de mouw steken om de oude laag te verwijderen. Gevel is nu bakstenen muur met daarop enkele lagen cement. Woning : 1 verdiep.

Tuinmuur herstellen

Tuinmuur van de voortuin is aangereden met voertuig. Hierbij is 1 blok stenen van ongeveer 0.5m x 0.5m x 0.5m volledig vernield. Deze blok verbonden met een andere blok stenen met 2 metalen buizen. De tweede blok is ook licht beschadigd door de beweging van de twee metalen buizen. Deze muur is te herstellen. Een deel van de bakstenen kan worden gerecupereerd maar er moeten ook nieuwe worden voorzien.

Tuinmuur voegen en metsen waar nodig

Mijn tuinmuur moet op verschillende plaatsen gevoegd en gemetst worden. Op een stukje tuinmuur moeten ook opnieuw dekstenen geplaatst worden. Ik zoek iemand die de muur terug volledig in orde kan zetten.

Muur in tuin herstellen en herbezetten

Muur herbezetten op koer. Hier en daar hervoegen en dus ook volledig herbezetten. Dients op korte termijn te gebeuren want verergert door weersomstandigheden.

Buitenmuur nieuwe voeg vervangen wegens foute kleur

Bij de renovatie van ons huis werd een stuk muur opnieuw gemetst wegens plaatsen van raam. Het nieuwe voegwerk heeft een volledig foute kleur. Graag had ik de prijs geweten van het uitslijpen en opnieuw voegen. Oppervlakte 1 m². Het gaat om de zone boven het grijze schuifraam links in de achtergevel

Herstelling tuinmuur

Door insijpelend water is de volle muur gaan uitzetten, daardoor is de bezetting losgekomen en is de muur op bepaalde plaatsen zo goed als volledig ingestort. De muur is ongeveer 11m lang en 3m hoog. Aarzel niet om me te contacteren voor meer uitleg of een bezoek. De offerte dient te worden opgesplitst naar werkuren en materialen.