Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Voorgevel renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voorgevel renoveren:

Voorgevel renoveren

Mijn voorgevel is dringend aan herstelling toe.Huis met 2 verdiepingen. Boven de ramen zijn er metalen putrels. Gevel is gemetst.gGevel : 1 ste laag afschuren , dan isoleren en steen voorzetten.

Blauwe steen tegen gevel plaatsen

Ik wil mijn voorgevel renoveren met crepi maar ik wilde eens horen voor een offerte voor blauwe steen! Iemand voor crepi heb ik al. Huis is 5 m op 17m . 3 gevel woning. Nu gevel met bakstenen. Achtergebouw met snelbouwsteen.

Renoveren voorgevel met isolatie & crepi

We hadden graag onze voorgevel voorzien van isolatie (+-8cm) en crepi. De isolatie is vooral bedoeld om de ijzeren muurankers weg te werken. Betreft een rijhuis, 4m breed, 8m hoog met poort & voordeur & een ruit op het 1e verdiep.

Gevel renoveren

Voorgevel en zijgevel rechts zijn vochtdoorlatend. Binnen geen vochtproblemen maar wel water wat in de spouw tussen isolatie en buitenmuur zit. Blijft enkele dagen na regen nog langs de raam naar buiten komen. Betreft +/ 90 m² Gevelstenen

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.

Renoveren van gevel met crepi

Het gaat om een oppervlakte van 2,5 vierkante meter. Dit is aan de voorgevel , er zitten 4 ramen een een voordeur in. De huidige crepi is losgekomen en gebarsten zou moeten hersteld worden.

Voor- en achtergevel renoveren en schilderklaar zetten

Het gaat om een voorgevel en achtergevel van een rijhuis met plat dak en met gelijkvloers,eerste en tweede verdiep. Boven aanzicht: 5 m breed en 9 m diep. Er zijn wat scheuren in de gevel en sommige bakstenen bladeren wat af. Graag herstellen van de voor en achtergevel.

Voorgevel renoveren met crepi en isoleren

Voorgevel renoveren. Er zit een deur en 2 ramen in. Graag renoveren met crepi bekleden en isoleren.