Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Voorgevel te renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voorgevel te renoveren:

Gevelrenovatie uitvoeren

Gevelrenovatie met metalen bekleding van een oude woning uit 1875. Mee isoleren is vereist door de gemeente. Langs binnenuit is de woning reeds goed geïsoleerd. De huidige gevel bestaat uit 50% natuursteen en 50% crepi (dat vorig jaar geschilderd is geweest). Ik wil graag de mogelijkheid bekijken om bij de gevelrenovatie de huidige gevel te laten staan. Bij renovatie vermoed ik dat het nodig zal zijn om de dakgoot bovenaan de gevel mee te renoveren. De woning van één gebuur loopt mee met mijn huidige gevel. Oppervlakte van de voorgevel is iets minder dan 14m² (dit is dan zonder ramen en deuren). metalen/aluminium platen tegen zetten

Voorgevel renoveren

Onze voorgevel heeft een oppervlakte van 34 m². de voorgevel vertoont nu enkele barsten en we zouden willen opteren om een nieuwe voorgevel te zetten met vernieuwing van dorpels. Er zal ook nieuwe isolatie volgens de norm nodig zijn.

Voorgevel renoveren

Ik zoek iemand die enige werkzaamheden aan mijn voorgevel kan uitvoeren. Betreffende enkele "scheuren/ kraken" herstellen en opvoegen in het bakstenen gedeelte. En ook boven 2 ramen l (het ciment gedeelte) zijn herstellingen nodig.

Gevel renoveren

Voorgevel met 2 ramen en een deur renoveren. Voegen uitslijpen, gevel reinigen en opnieuw voegen + impregneren.

Voorgevel te renoveren

Voorgevel dient te gerenoveerd te worden. Gevel is 36 à 40 m² uit baksteen. Gelijkvloers en twee verdiepingen.

Renoveren gevel

Het gaat over de voorgevel van een rijhuis, waarna de gevel geïsoleerd zou moeten worden en bekleed met thermowood latten. Ik geloof dat het om en bij de 36m² gaat. Zou het eventueel ook mogelijk zijn om ons dakkapel daarbij mee op te nemen. Dit is ongeveer 6m².

Voorgevel renoveren

Mijn voorgevel is dringend aan herstelling toe.Huis met 2 verdiepingen. Boven de ramen zijn er metalen putrels. Gevel is gemetst.gGevel : 1 ste laag afschuren , dan isoleren en steen voorzetten.

Blauwe steen tegen gevel plaatsen

Ik wil mijn voorgevel renoveren met crepi maar ik wilde eens horen voor een offerte voor blauwe steen! Iemand voor crepi heb ik al. Huis is 5 m op 17m . 3 gevel woning. Nu gevel met bakstenen. Achtergebouw met snelbouwsteen.