Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Voorgevel te renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voorgevel te renoveren:

Voorgevel te renoveren

Voorgevel dient te gerenoveerd te worden. Gevel is 36 à 40 m² uit baksteen. Gelijkvloers en twee verdiepingen.

Renoveren gevel

Het gaat over de voorgevel van een rijhuis, waarna de gevel geïsoleerd zou moeten worden en bekleed met thermowood latten. Ik geloof dat het om en bij de 36m² gaat. Zou het eventueel ook mogelijk zijn om ons dakkapel daarbij mee op te nemen. Dit is ongeveer 6m².

Voorgevel renoveren

Mijn voorgevel is dringend aan herstelling toe.Huis met 2 verdiepingen. Boven de ramen zijn er metalen putrels. Gevel is gemetst.gGevel : 1 ste laag afschuren , dan isoleren en steen voorzetten.

Blauwe steen tegen gevel plaatsen

Ik wil mijn voorgevel renoveren met crepi maar ik wilde eens horen voor een offerte voor blauwe steen! Iemand voor crepi heb ik al. Huis is 5 m op 17m . 3 gevel woning. Nu gevel met bakstenen. Achtergebouw met snelbouwsteen.

Renoveren voorgevel met isolatie & crepi

We hadden graag onze voorgevel voorzien van isolatie (+-8cm) en crepi. De isolatie is vooral bedoeld om de ijzeren muurankers weg te werken. Betreft een rijhuis, 4m breed, 8m hoog met poort & voordeur & een ruit op het 1e verdiep.

Gevel renoveren

Voorgevel en zijgevel rechts zijn vochtdoorlatend. Binnen geen vochtproblemen maar wel water wat in de spouw tussen isolatie en buitenmuur zit. Blijft enkele dagen na regen nog langs de raam naar buiten komen. Betreft +/ 90 m² Gevelstenen

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.

Renoveren van gevel met crepi

Het gaat om een oppervlakte van 2,5 vierkante meter. Dit is aan de voorgevel , er zitten 4 ramen een een voordeur in. De huidige crepi is losgekomen en gebarsten zou moeten hersteld worden.