Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele gevelspecialist / metselaar voor "Wachtgevel isoleren en afwerken met leien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met gevelspecialisten / metselaars in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende gevelspecialisten / metselaars, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met gevelspecialisten / metselaars uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Wachtgevel isoleren en afwerken met leien:

Gevel herbekleden

De gevel is reeds bekleed met cement leien. Door vandalisme is een groot deel van de leien vernield. Ik zou dus heel mijn gevel opnieuw te bekleden, en eventueel te isoleren. Eventueel metalen platen ipv de leien. Zijgevel - open bebouwing - is een wachtgevel

Wachtgevel isoleren en afwerken met leien

Wie zoeken iemand die onze tijdelijke gevel van een halfopen bebouwing wil afwerken. Geschatte oppervlakte 100-140 m². Deze moet geïsoleerd worden en wij dachten aan leien om af te werken.

Gevel bekleden en isoleren

Gevel bekleden en isoleren met crepi. Oppervlakte is ongeveer tussen 50 en 100 m². Geen enkele raam en deur, dit is een wachtgevel. De hoogte is 3 verdiepingen.