Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
161 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 28 maart 2020

Plaatsen arduinen plinten aan gevel

Onze gevel is bezet met crepi. Onderaan de gevel is een band met een ander kleur crepi. Aangezien dit wat afbrokkelt, zouden we hier een arduinen plint van ongeveer 2 cm dik plaatsen. De totale lengte is ongeveer 15 m en een hoogte van gemiddeld 40 cm achteraan 35 - 38. De gekleurde band wordt eerst volledig verwijderd en vervangen door arduin.
donderdag 26 maart 2020

Gevel bekleden en isoleren

Zijgevel met een gevelbekleding in PVC of aluminium die waterdoorlatend is want we hebben schimmel in de kamers. Het gaat over een oppervlakte van ongeveer 5 meter op 10. Ik zou het ook willen isoleren.
maandag 23 maart 2020

Gevel isoleren en afwerken met crepi of spuitkurk

Rijhuis voorgevel 4 m breed gelijkvloers + bovenverdieping isolatie plus afwerking in spuitkurk of crepi. In totaal gaat het om een gevel van 30 a 40 m².
zaterdag 21 maart 2020

Gevel herbekleden

De gevel is reeds bekleed met cement leien. Door vandalisme is een groot deel van de leien vernield. Ik zou dus heel mijn gevel opnieuw te bekleden, en eventueel te isoleren. Eventueel metalen platen ipv de leien. Zijgevel - open bebouwing - is een wachtgevel
woensdag 18 maart 2020

Gevel bekleden met PVC

Nu een gewone blinde muur, veel warmteverlies. We zouden willen overgaan naar PVC voor onze gevel.
woensdag 18 maart 2020

Cementbepleisteren woning

Pleisterwerken woning voorzien van sierpleister zal gaan om ongeveer 100m².
dinsdag 17 maart 2020

Cementbepleisteren achtergevel en muurtjes

Achtergevel (1 verdieping en een half), waar momenteel gevelbekleding aan hangt, en twee opstaande muurtjes langs het plat dak dienen gepleisterd te worden. De muurtjes zijn ongeveer 1 meter hoog en 4 meter breed.
zaterdag 14 maart 2020

Tuinhuis metsen

Ik wil een tuinhuis laten metselen van 3 meter op 3 meter betonplaat is al gegoten en fundering al voorzien. Zijn nog juist aan twijfelen voor snelbouw met crepi of gevelsteen.
donderdag 12 maart 2020

Reinigen, hervoegen en impregneren voorgevel

Reinigen, hervoegen en impregneren van de voorgevel +-40m2
woensdag 11 maart 2020

Tuinhuis metselen

Betreft het metselen van een tuinhuis van 2m op 3m incl. deur en raam, volledig afgewerkt. De fundering ligt er al (gepolierde beton).