Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
156 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

donderdag 2 juli 2020

Cementbepleistering aanbrengen

5 jaar geleden is de zijgevel behandeld met acrylkalei - voegen komen los. Dit moet herstelt worden
dinsdag 30 juni 2020

Houten gevelbekleding plaatsen

Uitbouw van ong. 40m² bekleden met thermowood.
donderdag 25 juni 2020

Metalen gevelbekleding plaatsen

Aluminium gevelbekleding plaatsen aan gevel van ong 20m².
donderdag 25 juni 2020

PVC gevelbekleding plaatsen

PVC gevelbekleding plaatsen over een opp. 40-50m² aan bijgebouw op 1ste verdiep van woning. Momenteel houten structuur die moet vernieuwd en geïsoleerd moet worden.
woensdag 24 juni 2020

Herstellen scheur in gevel

Vervangen en verstevigen van de linteel boven raam. Heropmetsen van de verzakte gevelstenen.
maandag 22 juni 2020

Herstellen barst voorgevel

Voorgevel verstevigen en herstellen. Er loopt een horizontale barst van raam naar deuropening.
zondag 21 juni 2020

Gevel bekleden met crepi

Ik zou graag mijne gevel (ong. 32m²) laten bekleden met crepi, daarnaast zou er ook een betonnen balk boven het raam hersteld moeten worden.
donderdag 18 juni 2020

Deksteen op schouw plaatsen

Op twee schouwen (elk ong. 0,9 x 1,2m) die momenteel open zijn, wil ik graag dekstenen laten plaatsen om regenwater tegen te houden. Aan de zijkant van de schouw graag ook een rooster(tje) plaatsen om luchtcirculatie mogelijk te houden.
woensdag 17 juni 2020

Buitengevel isoleren

Graag hadden wij onze buitengevel geïsoleerd en er vervolgens ook een witte crepi of ander material op gezet. Het gaat hier over de buigengevel van het hele huis (zie foto) en komt op ongeveer 180m². De ramen die er nu inzitten hoeven niet te blijven en zullen ook vervangen worden.
woensdag 17 juni 2020

Herstellen betonnen zuilen

Herstelling metselwerk van 4 bestaande steunzuilen over een hoogte van 3 meter, maar de bovenste meter moet hersteld worden. Elke zuil bestaat uit metselwerk van gevelsteen waarbinnen zich een zuil van gegoten beton bevindt. De betonnen zuil zelf is gewapend met drie staven betonijzer. Op deze zuilenconstructie is een constructie geplaatst met houten balken. De houten balken zijn rechtstreeks op de gevelstenen geplaatst i.p.v. op het beton. Hierdoor vertoond het metselwerk van de zuilen scheuren. Dit metselwerk moet dus hersteld worden, samen met het plaatsen van een deksteen (gegoten of soort blauwe steen) op de zuilen zodat het gewicht over de volledige zuil wordt verdeeld.