Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
132 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

woensdag 17 juli 2019

Toemetselen van deur

Voor het toemetsen van een bestaande deur + gevelsteen metsen + voegen.
vrijdag 28 juni 2019

Gevel deels bekleden en dorpel plaatsen

Ik wil de zone rond het voordeurgeheel met travertijn laten bekleden. Ook had ik graag een dorpel aan de voordeur gehad.
vrijdag 28 juni 2019

Bouwen van een dubbele garage

Wij zijn buren en wensen onze houten garages te vervangen door een aaneengebouwde dubbele garage . De plannen zijn klaar en de bouwvergunning is verleend.
dinsdag 25 juni 2019

Achtergevel hervoegen

2 verdiepingen achtergevel hervoegen, oude bakstenen muur
donderdag 20 juni 2019

Zijgevel bezetten met leien in kunststof

Het zijn zijgevelwerken die ik wil laten uitvoeren. Men moet nieuwe leien plaatsen, dit in kunststof. Ook eventueel isoleren. Gevel van ongeveer 20 m².
donderdag 20 juni 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van thermisch gehard grenen, zwart geolied voor gevelbekleding. Oppervlakte 250 à 300 m².
maandag 17 juni 2019

Tuinhuis metselen

Het bouwen (snelbouw+facade) van een stenen tuinhuis van 3.5*4 meter met plat dak. De dakwerken EPDM, ...) moet niet worden uitgevoerd. De houten balken plaatsen uiteraard wel. Betonplaat is reeds gegoten.
zaterdag 15 juni 2019

Houtskelet bezetten met pvc gevelbekleding

Achterbouw wordt in houtskelet geplaatst. Buitenwand in pvc afwerken. Tussen 50 en 100 m².
dinsdag 11 juni 2019

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

We hebben een meersgezinswoning gebouwd die hoger is dat het huis ernaast. Hiervoor graag plaatsen van 12 cm isolatie pur of pir voor een oppervlakte van 73,20 m².
maandag 10 juni 2019

Barsten in gevel herstellen

Scheuren in gevel herstellen De scheuren in de gevel herstellen op de drie gevels. De voor, zij en achtergevel herstellen van scheuren. Lopen van beneden naar boven. Graag zo snel mogelijk.