Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
103 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

woensdag 7 maart 2018

Spuitkurk op gevel spuiten

Wij hebben een nieuwbouw die last heeft van gipsuitbloeiingen die niet weg te krijgen zijn. Nu denken we eraan om de gevel te bekleden met spuitkurk of crepie. De gevels zijn in totaal 187 vierkante meter (maximaal).
zondag 4 maart 2018

Cementbepleistering aanbrengen

Oude kleine woning die een opfrisbeurt nodig heeft. 2 gevels.
vrijdag 2 maart 2018

Isolatieplaten aan gevel vastmaken en of vervangen

Eén van onze zijgevels is bekleed met een soort isolatieplaten. Deze platen hangen los. Er zijn reeds twee platen gaan vliegen bij rukwinden.
woensdag 28 februari 2018

Zijgevel en achtergevel isoleren en bekleden

We willen onze zij - en achtergevel aan de buitenkant isoleren en opnieuw bekleden. De oude bekleding is reeds verwijderd. De zijgevel is één groot vlak van 8 meter op 12,45 meter, zonder ramen. De achtergevel bestaat uit drie kleinere vlakken (3,6 m op 6 m + 2 m op 8,5 m + 5 m²). Alles samen zou het gaan om ongeveer 150 m² die geïsoleerd EN bepleisterd dient te worden + ongeveer 20 m² ( dit zijn twee muurtjes die rond onze koer staan) die enkel bepleisterd dient te worden. Graag bekleden met crepi of andere soort bekleding. Soort bekleding te bespreken met de vakman.
zondag 25 februari 2018

Topgevel isoleren en gevelafwerking

Ik wil graag de gevel laten isoleren en afwerken met ruitleien. Het gaat om zo een oppervlakte van 8 m². Ook moet men zinken of loden kraal op bestaande dakrand plaatsen om dak oversteek te maken.
zondag 25 februari 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Enkel de westelijke muur bekleden ongeveer 15 op 3 meter. Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Beschermen leefruimte tegen opwarming tijdens de zomer, ook isolatie in de winter.
donderdag 22 februari 2018

Raamopening laten maken in de gevelmuur

Ik ben van plan een nieuw raam te laten plaatsen in de gevelmuur van mijn living. De andere ramen in de zuidermuur van mijn bungalow zijn aanwezig,alleen de woonruimte heeft geen venster in de zuidermuur. Dit komt omdat er een nis  in de living is ingebouwd op de plaatst waar het raam moet komen. De hoogte van de zuidermuur is 3,45 m . De gevelsteen noemt scheldesteen (d 19 mm,br 65 mm,l 90 mm)en de binnenmuren zijn met rode snelbouwstenen ( h 14 cm,br 9 cm, l 29 cm ) opgericht. Afmetingen raam dat moet geplaatst worden is: h 1. 47 m en br 1,07 m. In meranti hout.
woensdag 21 februari 2018

Composiet gevelbekleding aanbrengen

De gevel werd met crepi bezetten ongeveer een oppervlakte van 10 a 50 m² graag ter plaatse komen kijken voor de juiste oppervlakte. Het is ongeveer drie jaar geleden dat deze is bezet geweest en komt terug los. Overwegen de achtergevel te laten bekleden met platen.
woensdag 21 februari 2018

Crepi met isolatie op achtergevel aanbrengen

Bekleden van de achtergevel. Ongeveer 10 m². Ronde de schuifdeur zou een stuk moeten worden geïsoleerd (8 vierkante meter ongeveer). En dan crepi of hout erop.
zondag 18 februari 2018

Crepi met isolatie op voorgevel plaatsen

Voorgevel bekleden met crepi en isolatie of met hard hout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) Bestaande gevelstenen deels nog moeten afgebroken worden. In de plaats zou ik sierpleister of houtbekleding willen met isolatie indien mogelijk. Totale opp ± 5 m² beschikbare dikte ± 3 cm.
zaterdag 17 februari 2018

Gevel renoveren

Ik wil mijn gevel laten renoveren. De buitensteen zou eraf moeten, daarna isolatie plaatsen op de binnenmuren en ook afwerken met crepi. Het gaat om een oppervlakte van zo een 150 m².
vrijdag 16 februari 2018

Herstelling van gevel barsten en stukken herstellen

Onlangs is onze bakstenen gevel beschadigd door het verlies van een lading uit iemand zijn remorque (betonbuis is tegen gevel geknalt). Er zitten 11 stenen gebroken. Eventueel beschadigde spouwisolatie ook graag hestellen.
woensdag 14 februari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Schuur te renoveren. Op dit moment is de gevel 45 m² bedekt met cederhout. De planken beginnen echter los te komen omdat ze onvoldoende dik waren.
woensdag 14 februari 2018

Gevel renoveren

Onze gevel begint af te schilferen en er zijn een aantal voegen kapot. Ook moet men enkele kapotte stenen vervangen. Hiernaast moet men ook de gevel behandelen tegen het vocht. Het gaat om een gevel van 10 meter breed en twee verdiepingen hoog en een puntdak.
woensdag 14 februari 2018

Composiet gevelbekleding zonder isolatie aan te brengen

Vrijstaande woning: Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 12m²= 4. 6 x2. 5 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : achtergevel van garage met daarin een venster van 225x75
dinsdag 13 februari 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen

Oppervlakte van de te bekleden muren 10 m². Living wordt uitgebreid 3 meter diep 4 meter breed. Achteraan komt schuifraam 3 m op 2 m.
maandag 12 februari 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Houten gevelbekleding aanleggen. De oppervlakte is 17 vierkante meter, in de achterbouw bevindt zich 1 groot raam en een dubbele garagepoort waardoor het voornamelijk kleinere oppervlakten zijn. Wij zouden de lage achterbouw graag laten isoleren en bekleden met verticale houten bloklatten. De bestaande gevel is bekleed met crepie, maar deze zal bezet worden door steenstrips (met eronder isolatie), de werken starten in april. Gezien het een lage achterbouw is, is een stelling niet nodig.
woensdag 7 februari 2018

Schouwen opmetsen /herstellen

Van ouderdom is deze toe aan restauratie of opmetsen , foto's kunnen verkregen worden bij contact
woensdag 7 februari 2018

Gevelbehandeling

Behandelen van slechte gevel tegen indringend vocht( regen, groenaanslag)
dinsdag 6 februari 2018

Werken aan buitenmuren

Onze achtergevel in baksteen vertoont op meerdere plaatsen barsten (o.a. onder de vensterbank ter hoogte van de eerste en tweede verdieping). Die willen we laten herstellen of zekeren. Daarnaast hebben we ook een gekaleide muur (van 3,70 meter breed op 3 meter hoog), waarvan de bovenste helft door vocht aangetast is nadat er 9 maanden geen deksteen op lang door werken aan het aanpalende pand. De kalei moet daar vervangen worden.
dinsdag 6 februari 2018

Metalen gevelbekleding zonder isolatie

Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning of rijhuis Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 20 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Renovatieproject met nieuwe bovenbouw waar een afwerking in metaal wordt aangebracht . Het betreft 2 stroken van +/- 10m² . Tevens willen wij ook in dezelfde stijl ook een borstwering plaatsen in zelfde materiaal of kleur.
zondag 4 februari 2018

Opmetselen scheidingsmuur

Ik wil graag buiten een scheidingsmuur laten metsen. Het gaat om zo een 120 stenen die zullen moeten gemetst worden. De stenen zijn nog niet aangekocht, ik zou graag rode bakstenen gebruiken.
vrijdag 2 februari 2018

Gevel garage renoveren

Graag hadden wij onze buitenmuur gerenoveerd van onze garage. De muur moet opnieuw gemetst worden. Oude muur in overleg met vakman af te breken.
maandag 29 januari 2018

Gevel renoveren

Ik zou graag mijn gevel renoveren, er moet geïsoleerd worden. Crépi of steenstrips.
dinsdag 23 januari 2018

Vensterbanken vervangen

Ik wil graag mijn oude vensterbanken laten vervangen aangezien deze beginnen af te brokkelen. Als vervanging dacht ik aan een materiaal in de aard van arduin of dergelijke. Het gaat om 4 vensterbanken van ca. 125 cm en 1 van ca. 50 cm.

Partners

Partners van Casius