Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
127 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

woensdag 9 januari 2019

PVC gevelbekleding aan te brengen

Is een buitenmuur (zijmuur) van een garage zonder vensters. Nu gevel in baksteen. Oppervlakte: afmeting : H 2,9 x B 6,30 m.
woensdag 9 januari 2019

Afwerken gevel met zwarte leien

Afwerking half open bebouwing. Gevelwerken : Verschil in hoogte dak. Graag afwerking met zwarte leien. Rond 9 m²
maandag 7 januari 2019

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen is aan het afbrokkelen aan de kant van de buren. Waarschijnlijk omdat deze al wat ouder is en te hoog is inmiddels, met ook een verouderde pijp aan het uiteinde. De schoorsteen is bovenaan scheef aan het groeien, dus een deel er van zou moeten worden verwijderd en afgesloten met nieuwe pijp. Intussen is er een gashaard waardoor een hoge schoorsteen niet nodig zou zijn.
vrijdag 7 december 2018

Herstellen scheur buitenmuur

De scheur is ongeveer 2 meter lang.
donderdag 6 december 2018

Gevel renoveren

Gevel laten renoveren. Graag isoleren met 12cm EPS. De gevel is 86 m³. Graag ook arduinen plinten. Er zijn 2 ramen die moeten behouden worden. Graag alu vensterbanken en bekleding van dakgoot. We hebben zelf geen materialen.
woensdag 5 december 2018

Plaatsen van steenstrips zonder isolatie

Renoveren van onze gevel met steenstrips. Nu gewone gyprocstenen, gevelstenen. Oppervlakte : 25 m² ramen en deuren inbegrepen.
woensdag 21 november 2018

Herstellen van voegen aan gevel rondom raam

Voegen van de losse stenen aan het raam. Dit is een gevelsteen , vertonen scheuren, 4 a 5 meter lang te herstellen.
maandag 12 november 2018

Afbraak schouw

Uitstekend gedeelte van de schouw boven het dak verwijderen. 4 à 5 meter asbest buis en 4 à 5 meter gemetseld. Grote ongeveer 40 op 40 cm. De asbest zullen wij zelf naar het container park brengen. Betreft een zadeldak. De schouw komt uit in de goot.
maandag 12 november 2018

Schoorsteen te herstellen

Nu hebben we gezien dat er vocht zit in de nok van het dak. De reden hiervoor zou de schoorsteen zijn, deze zou opnieuw moeten worden opgevoegd.
maandag 12 november 2018

Gevelisolatie, steenstrips en crepi aan te brengen

Ik had graag een voorgevel voorzien van 14 cm isolatie alsook nieuwe steenstrips. Het betreft een groot oppervlakte, ook de nodige vergunningen te voorzien. Ook de achtergevel dient enerzijds gemaakt te worden (barsten) en van isolatie voorzien worden. Hier denken we aan het plaatsen van een crepi.