Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
131 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

zondag 24 maart 2019

Houten gevelbekleding aan te brengen

Kleine oppervlakte (achtergevel naast schuifraam), ongeveer 3-4 m2. Bekleding van gevel met hout.
woensdag 20 maart 2019

Herstellen van kopmuren

Herstellen van kopmuren. Muur 2,5 en 4 m.
woensdag 20 maart 2019

Buitengevel isoleren en bepleisteren

Buitengevel te laten isoleren en bepleisteren, een oppervlakte van om en bij de 50m².
zondag 17 maart 2019

Voegwerk herstellen

Het voegwerk van binnen in het zolder 70cm mete breedte langs dak. Dus in totaal 0.7x10m=7m²
zaterdag 16 maart 2019

Gescheurde schoorsteen herstellen

De schoorsteen achter ons huis is gescheurd en dreigt onstabiel te worden. De schoorsteen hervoegen/verstevigen en de scheur herstellen.
donderdag 14 maart 2019

Metselen van tuinhuis

Metselen van een tuinhuis. afmetingen (L:6m-D:4m), standaard opbouw, dubbele deur, 2 ramen standaard afmeting, en afgewerkt met dak en binnenafwerking. Op basis van deze offerte beslis ik of ik ga voor dit materiaal, of toch eerder voor kunststof.
dinsdag 12 maart 2019

Voegwerken + zetten van soepele voegen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij nog iemand die onze gevel kan voegen en hierna ook de soepele voegen (afkitten van ramen) kan voorzien.
maandag 11 maart 2019

Herstelling scheur buitenmuur

De buitenmuur van onze "stalling" (zijgebouw) vertoont serieuze scheuren, en staat bol. Dit is een muur aan de straatkant, we vrezen voor de stabiliteit. Het gaat een oppervlakte van ongeveer 36 m².
maandag 11 maart 2019

Vervangen platen gevelbekleding

Door het stormweer zijn de platen aan de zijgevel van mijn woning losgekomen en een aantal zijn eraf gevallen. Naar mijn weten gaat het om trespa platen voor de gevelbekleding. Deze moet zo snel mogelijk hersteld worden want de gevel van mijn woning krijgt op deze manier ook vocht binnen doordat het regent.
zondag 10 maart 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

De gevel is een deel van het huis van de buurman dat verder uitsteekt dan wij hebben gebouwd. We kiezen er samen voor om dit te bekleden met Thermowood Grenen . Momenteel is de zijgevel (ca. 24m²) beschermd met PUR-isolatie maar het is dringend tijd dat hier permanente gevel tegenkomt. - Onderstructuur moet geplaatst worden in de gevelmuur - Thermowood planchetten moeten geplaatst worden - Druiplijns, zijprofiel en bovenprofiel moet geplaatst worden Ik kan zelf veel helpen aangezien ik zelfbouwer ben maar we willen dit door een aannemer laten doen omdat dit een gemeenschappelijke muur is met de buren. Graag zo snel mogelijk... maartse buiten zijn dodelijk voor de huidige staat van de PUR-platen en we willen niet riskeren dat het plaasterwerk aan de binnenmuur aangetast wordt.