Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Oost-Vlaanderen.

92 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevels bekleden met aluminium, metselwerken van gevel, façade 3500 m², voorgevel stabiliseren en afwerken, totaalrenovatie gevel, gevels bekleden, achtergevel bekleden en isoleren, voorgevel reinigen en bekleden, muur bekleden met crepi, gevel bepleisteren crepi, bakstenen en beton gevel laten restaureren, metsen gevelsteen nieuwbouwwoning, vernieuwen 3 gevels HOB, renoveren gevel tegen vocht, gevelrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

woensdag 18 januari 2017

Scheuren in gevel herstellen

Huurder heeft gemeld dat er een scheur in de gevel is. Minder dan 15 m². Offerte voor te herstellen en tevens opzoeken naar oorzaak.
dinsdag 10 januari 2017

Crepi plaatsen op gevel

Wij willen onze gevel van onze vrijstaande woning voorzien van crepi. Wij hebben de woning gekocht in Letterhoutem en zullen deze ten laatste op 1 april bewonen. Onze gevel heeft ongeveer een oppervlakte tss de 30-100 m².
dinsdag 10 januari 2017

Herstellen crepi aan gevel

Ik heb een schade aan de crepi op de hoek van mijn woning. Kan ik een offerte krijgen voor de herstelling?
vrijdag 6 januari 2017

Gevelrenovatie uit te voeren

Het opkuisen van een gevelwand en nadien opmetsen , een kleine glasdallen verwijderen en opnieuw dichtmetsen
donderdag 5 januari 2017

Verschillende gevelwerken en isolatie

Zijgevel (+/-35 m²) met punt dak (eerste verdiep en zolder hoogte, want is boven garage) + achtergevel eerste verdiep(15m²), voorzien van isolatie langs buitenkant en bedekken met zwarte leien..... misschien aan achtergevel ook nieuwe dakgoot nodig want is verouderd. In de zijgevel dienen eerst wel 2 nieuwe pvc raampjes (70 x 80 en 70 x 100) geplaatst te worden. Bestaande gevelbedekking (grijze asbest tegels) aan de zijgevel dient eerst nog verwijderd te worden.
donderdag 29 december 2016

Totaalrenovatie gevel

Voorgevel van een oude rijwoning 1 raam is dichtgemetseld en dient weggewerkt te worden gevel strak laten uitstralen Informatie over crepi, hout en kunststof/pvc Informatie over met en zonder isolatie
donderdag 29 december 2016

Zijgevel bekleden

Zijgevel bekleden met pvc wand, de gevel brokkelt af en door deze wand te plaatsen gaat dit tegengehouden worden en oogt veel mooier.
maandag 26 december 2016

Gevel renoveren

De voorgevel vertoont scheuren. De twee ramen boven kunnen (vermoedelijk door dit probleem) niet meer geopend worden.
dinsdag 20 december 2016

Steenstrips plaatsen

Ik wil ofwel mijn huis kaleien ofwel steenstrips aanbrengen of een combinatie ervan. We spreken over een 90 vierkante meter met een 6-tal ramen en deuren erin. Is het mogelijk om even langs te komen en een prijs mee te geven.
donderdag 15 december 2016

Gevel bekleden met pvd

Topgevel driehoek bekleden met pvc. Oppervlakte is ongeveer 32 m².
donderdag 15 december 2016

Cementeren van een gevel

Kan ik de prijs krijgen voor een gevel te cementeren ongeveer 100M2
dinsdag 6 december 2016

Plaatsen steenstrips voorgevel

Ouder huis waar we graag een steen voor de gevel zouden zetten aangezien deze niet meer mooi is. Het is een rijhuis waarbij 2 kanten met steenstrips zouden bezet moeten worden. (1 voorgevel +/- 35 m² en een zijstuk )
zondag 4 december 2016

Gevels bekleden met steenstrips

Onze hoeve een nieuwe look geven door deze te bekleden met steenstrips. Graag in het voorjaar de werken uitvoeren.
zaterdag 3 december 2016

Renoveren van voorgevel met steenstrips

Renoveren van voorgevel met steenstrips met een traditionele baksteen(met isolatie) Een rijwoning met een voorgevel van ongeveer 4 op 4 meter,met 2 ramen en een deur. Het adres zal aan vakman worden meegegeven.
dinsdag 29 november 2016

Brievenbus metselen

(her)metselen brievenbus
vrijdag 25 november 2016

Renoveren van voor- en achtergevel

Een rijhuis uit 1933. Voor- en achtergevel alsook tuinmuren zijn dringend aan een "facelift" toe. Ik dacht aan bekleding met isolatie en steenstrips. Heb interesse in E-Board en E-Brick van Vandersanden. Maar sta ook open voor andere systemen van steenstrips. Wel moet er isolatie achterzitten. De dorpels moeten ook allemaal vervangen worden, zowel aan de voor- als aan de achterkant.
donderdag 24 november 2016

Gevel vernieuwen

Uitslijpen gevelstenen. Zandstralen en opnieuw invoegen fabriekshal. 52m x 58m x 4m hoog.
vrijdag 18 november 2016

Buitenmuur afwerken

Enkel de binnenmuur is geplaatst van deze gevel. Buitenmuur isoleren min. 10 cm + afwerken .... met buiten muur ( snelbouw ) en bezetten of zijn er andere mogelijkheden ? Lengte gevel 10,3 m
maandag 7 november 2016

Herstellen scheur in gevel

Na een aanrijding is onze oude bakstenen gevel beschadigd (meer dan 100jaar). Ik zoek een metselaar die de gevel kan herstellen met oude bakstenen, netjes in verband en heropvoegen met de juiste kleur. De "deuk" in de muur is ongeveer een halve m² maar de barsten lopen in verschillende richting meters ver en de hoek is ontzet. Is een klus die door de verzekering vergoed moet worden, er moet dus snel een offerte opgemaakt worden.
zondag 6 november 2016

Herstelling gevel

Barsten in de voorgevel bestaande uit baksteen.
vrijdag 4 november 2016

Zijgevel bekleden

Zijgevel bekleden met isolatie en leien of kunststof, afwerken dakgoten. Achtergevel idem maar lijmen van tegels en in deze gevel zitten de 2 ramen. Stuk nieuwbouw is al geïsoleerd. Aan oude huis extra isolatie.
vrijdag 4 november 2016

Muur renoveren en isoleren

Brandgeteisterde façademuur dient geisoleerd en gerenoveerd te worden.
zondag 30 oktober 2016

Voorgevel met strip bekleden

Voorgevel met voordeur, groot raam, tuindeur en dan boven groot en klein raam. Voorgevel strip voor plaatsen. Graag de mogelijkheden, advies en prijsofferte.
donderdag 27 oktober 2016

Uitslijpen en opnieuw voegen zijgevel

Graag had ik een offerte voor het uitslijpen en opnieuw voegen van een zijgevel ongeveer 13m lengte op 9meter hoogte van de punt onder het dak tot beneden dus de kap zit in die gevel. Bestaande voegwerk is in slechte staat omdat het altijd de slag van de regen heeft en ik denk dat er teveel kalk aan de voegspecie was toegevoegd want al de ruiten zijn aangetast door kalk die niet meer kan verwijderd worden. In februari worden nieuwe ramen geplaatst dus het moet gevoegd zijn voor ze geplaatst worden.
dinsdag 18 oktober 2016

Nieuwe voorgevel metsen

Er zou een nieuwe voorgevel moeten gemetst worden voor een bestaande. De gevel is ongeveer 5 meter breed en 5 meter hoog. Er komen twee ramen in 1. 5 op 2 (allebei) en een deur. Bestelling van nodige materialen zou voor de aannemer zijn.

Partners

Partners van Casius