Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Oost-Vlaanderen.

102 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevel renoveren en isoleren, isoleren en bekleden van voorgevel, metselwerk snelbouw puntgevels, gevel kaleien, gevel kaleien, houten gevelbekleding aanbrengen, cementbepleistering zonder isolatie, voor- en achtergevel cementeren, renoveren, reinigen gevel appartementen, cementbepleistering aanbrengen, steenstrips plaatsen op buitengevel, buitenmuur gevel voegen, voegen buitengevel rijhuis, gevel isoleren en bekleden met thermowood, gevel bekleden met hout en isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

zondag 25 juni 2017

Gevel kaleien

Gevels te kaleien Oppervlakte 70 m².
vrijdag 23 juni 2017

Steenstrips plaatsen op buitengevel

Graag zouden wij de buitengevel van onze woning renoveren. Momenteel zijn de gevels bezet met crepie, maar op tal van plaatsen vormen zich scheuren (mogelijk ook door de trillingen van de trein die passeert aan de woning). We zijn aan het twijfelen om isolerende crepie te plaatsen ofwel steenstrips te plaatsen op de gevels.
woensdag 21 juni 2017

Buitenmuur gevel voegen

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Dit mag enkel bestaan uit voegrenovatie , uitslijpen van voegen. Daarna opnieuw op voegen van de gevel. Breedte 5 meter, hoogte 10 meter. Werken graag uitvoeren in de maand augustus.
zondag 18 juni 2017

Voegen buitengevel rijhuis

Voegen van de gevel van klein rijhuis, gelijkvloers verdieping zolder, buitenkant. Oppervlakte ? 5m op ?
zaterdag 17 juni 2017

Gevel isoleren en bekleden met thermowood

De achtergevel en achterbouw bekleden en eventueel ook isoleren met thermowood. 50m²
zaterdag 17 juni 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij zouden graag onze nieuwe aanbouw afwerken in hard hout. Totale oppervlakte van de aanbouw buiten muren is ongeveer 66 m².
zaterdag 17 juni 2017

Renovatie van achtergevel; cementeren of kaleien

Benaderende oppervlakte: 30 m2 Muren zijn nu in slechte staat qua stenen en voegwerk. We wensen gevel te renoveren via cementeren of kaleien.
woensdag 14 juni 2017

Voegwerken uit te voeren aan nieuwe woning

Wij hebben een nieuwbouwwoning geplaatst dewelke nu nog gevoegd moet worden. Dit is het enige dat er dient te gebeuren. Het betreft een gesloten bebouwing van 6 meter breedte, hoogte +/- 20 meter voor en achterkant. Te voegen.
dinsdag 13 juni 2017

Gevel bekleden met hout en isolatie

Een woonhuis met bakstenen gevel wordt omgevormd tot horecapand. De voor als achtergevel moet worden bekleed met hout en ook isolatie aanbrengen dit is ongeveer een oppervlakte van 60 m².
maandag 12 juni 2017

Tuinmuur herstellen

Kaleien van de muren , voegen, herstellen van de muur. Ongeveer 60 m². Het gaat om een tuinmuur de kalei komt los, de voegen komen los, ... de muur is in slechte staat De muur moet in zijn totaliteit mooi afgewerkt worden. Met het idee dat hij weer goed gaat staan voor een jaar of 20. Onderkant (ca. 40cm) bezetten met cement en de rest met kalei.
zaterdag 10 juni 2017

Gevel isoleren en bekleden

Zijgevel gebouw bekleden met isolatie. Mag ook met sanwichpanelen uitgevoerd worden.
donderdag 8 juni 2017

Kaleien van gevels

Onbehandelde gevelsteen ,4 gevels in totaal te kaleien. Kaleien van de gevel ongeveer 200 m².
dinsdag 23 mei 2017

Scheur herstellen

Scheur herstellen ongeveer een 15 m². Buitenmuur.
zondag 21 mei 2017

Crepi op voorgevel plaatsen

Wij willen graag crepi op onze voorgevel laten plaatsen.
vrijdag 19 mei 2017

Bekleden van zijgevel

Bekleden van de zijgevel. De bekleding te bespreken met de vakman. Oppervlakte ongeveer 50 m².
woensdag 17 mei 2017

Bouwen van losstaande garage

Bouwen van losstaande garage. Oppervlakte +- 4m op 8m. Hoogte: +- 3m. Plat dak. Gevel bekleed met witte crepi. Vloer en elektriciteit reeds aanwezig. Electrische sectionaalpoort incl of apart nog te voorzien.
dinsdag 16 mei 2017

Scheur in muur bekijken en herstellen

Scheurherstel ongeveer 15 a 30 m² aan buitengevel bestaande baksteen.
maandag 15 mei 2017

Opmetsen schouw dak

Graag wil ik deze opnieuw laten op metsen.
zaterdag 13 mei 2017

Opening maken om raam te plaatsen

Ik wil een nieuwe raam plaatsen in een ruimte waar nog geen raam zit. We moeten hiervoor een opening laten maken in een bestaande muur.
donderdag 11 mei 2017

Opmetsen septische put

De septische put lag onder gazon, nu wil ik die laten opmetsen met een anti-geurdeksel.
dinsdag 9 mei 2017

Muur gedeeltelijk metsen en isoleren van 42 m²

Ik heb een muur van +-42 m² waarvan 18, 2 m²moet geïsoleerd worden. Ik heb van de vorige eigenaar nog 3 paletten van bakstenen. Ik kan congé nemen om jullie te helpen.
woensdag 3 mei 2017

Tuinmuur te metselen in oude steen

Ongeveer 12 m lang, in oude steen.
vrijdag 28 april 2017

Garage bij te bouwen

Langs de zijkant van onze woning zouden wij graag een garage bij bouwen van 7 x 4 en 3 meter hoog en een plat dak.. Aan de linker zijgevel zou ook een deur moeten komen die uit komt in onze tuin. Metselwerk.
dinsdag 25 april 2017

Voorgevel renoveren en opfrissen

In 2017 zouden we onze voorgevel willen laten opfrissen. Onze voorgevel bestaat uit beneden (46,5 m2), 1ste (16,5 m2) en 2de (10,5 m2) verdieping, wij zien het werk als volgt : Benedenverdieping vertoont weinig of geen gebreken, enkel reinigen en beschermlaag opleggen 1st verdieping , enkele voegen zijn beschadigd, reinigen, voegen herstellen en beschermlaag opleggen 2st verdieping ,verschillende voegen en stenen zijn beschadigd, reinigen, voegen en stenen herstellen en beschermlaag opleggen
maandag 24 april 2017

Gevel strips aanbrengen, arduin pastoriestijl

Alleenstaande woning. Werd in het verleden door de vorige eigenaar voorzien van witte verf. Geschatte lengte vh huis is 21m, breedte is 12m. Geschatte plafondhoogte op de benedenverdiepingen is 2 m 70, boven 2 m 50 met daartussen gewelven en bovenaan een vrij hoge nok vh dak. Huis is een klassieke villa vd jaren '80. 1 volwaardige bovenverdieping met toch een klassiek hellend dak. Gevel strips aanbrengen, veranderen van uitzicht, beetje de pastoriestijl. Onderaan arduin.

Partners

Partners van Casius