Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Oost-Vlaanderen.

102 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: cementeren gevel, natuursteen gevelbekleding aanbrengen, kaleien of crepi aanbrengen op gevel, gevel herbekleden met Thermowood, gevel bekleden met leien of rockpanel, gevel kaleien, houten gevelbekleding met isolatie, gevel te kaleien, gevel kaleien, kaleien van zijgevel, gevel kaleien, houten gevelbekleding aanbrengen, herstellen van scheur aan gevel, sierbetonplaten plaatsen aan straatkant, pVC gevelbekleding aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

maandag 24 juli 2017

PVC gevelbekleding aanbrengen

Open zijmuur waar zich geen ruiten bevinden, 1 doorlopende oppervlakte. Halfopen bebouwing. Zijmuur ongeveer 55 m².
zondag 23 juli 2017

Scheuren in buitenmuur herstellen

Buitenmuur garage met scheuren: vroeger reeds gerepareerd.
zondag 23 juli 2017

Gevel te kaleien

De huidige gevel bestaat uit baksteen (oude hoeve van 1890) en is geverfd. Oppervlakte ongeveer 150 m². Gevel te kaleien.
zondag 23 juli 2017

Metselwerk voor terras en poort

Ik wil een terrasmuurtje en poortzuilen laten metsen (met fundering)
woensdag 19 juli 2017

Muur bekleden met steenstrips

Graag wil ik een stukje muur laten bekleden met steenstrips. De afmetingen bedragen ongeveer 2 meter hoogte en 3 meter lengte. De gevelsteen voor mijn huis is de Wienerberger Pastorale WFD 215 x 102 x 65 mm. Deze gevelsteen Pastorale WFD is verkrijgbaar als steenstrippen. Er moet onder- en bovenaan een plint Ierse blauwsteen geplaatst worden.
woensdag 19 juli 2017

Gevel herbekleden met Thermowood

Oude gevel herbekleden met verticale latten met gesloten voeg. Voeg 0,5 cm indien mogelijk. Halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte van de te bekleden muren: 45 m².
dinsdag 18 juli 2017

Muur metselen

Een muur laten metselen van ongeveer 28 m lang en 2 m 40 hoog. Dit is een scheiding in de tuin tussen de buur.
maandag 17 juli 2017

Gevel kaleien

Kaleien van de voorgevel , zijgevel en tuinmuur, en binnen ook een deel. Oppervlakte : 150 m².
zaterdag 15 juli 2017

Houten gevelbekleding plaatsen

Buitenmuur van 12m² zouden we graag afgewerkt zien in thermowood/tropisch hardhout. Afwerking van een platte dakrand zit er ook bij. Graag hadden we de muur in latten hout afgewerkt gezien, niet in 1 egaal groot vlak. Er mogen dieptegroeven zitten tussen 2 latten. Het gaat om een halfopen woning. Oppervlakte van de te bekleden muren is +-12m²
woensdag 12 juli 2017

Onderzagen enkele muren

Enkele muren dienen onderzaagd te worden om een waterkering aan te brengen.(vochtprobleem op te lossen)
zondag 9 juli 2017

Muren van stadstuin voegen uitslijpen en hervoegen

Onze tuinmuren moeten uitgeslepen en hervoegd worden. 2 muren van 15mx4m.
donderdag 29 juni 2017

Cementeren gevel

Ze zijn op zoek naar een aannemer voor het cementeren van de buitengevel. De huidige geschilderde gevel is verweerd en op bepaalde plaatsen hebben we raamopeningen dicht gemaakt en dekstenen vernieuwd. Achtergevel = 20 m² (5 ramen te behouden) Zijgevel = 65,4 m² (2 ramen en 1 deur te behouden, 4 toegemetste ramen te behouden) Hoek ronding = 11,6 m² (1r aam en 1 deur te behouden) Voorgevel = 32,8 m² ( (3ramen te behouden, 3 toegemetste ramen te behouden) TOTAAL: 129,8 = 130 m² Totale lopende dag kanten: 60 lopende meter , breedte van de dag kanten +- 10 cm.
woensdag 28 juni 2017

Bijvoegen buitengevel

Buitengevel rijhuis vooraan is bij te voegen. 5 meter breed op 10 meter hoogte.
dinsdag 27 juni 2017

Gevel kaleien

Renovatie van een vrijstaande bestaande woning waarin nieuwe raamopeningen zijn gemaakt en aanpassingen aan de gevels zijn uitgevoerd. Ongeveer 112 m².
zondag 25 juni 2017

Gevel kaleien

Gevels te kaleien Oppervlakte 70 m².
vrijdag 23 juni 2017

Steenstrips plaatsen op buitengevel

Graag zouden wij de buitengevel van onze woning renoveren. Momenteel zijn de gevels bezet met crepie, maar op tal van plaatsen vormen zich scheuren (mogelijk ook door de trillingen van de trein die passeert aan de woning). We zijn aan het twijfelen om isolerende crepie te plaatsen ofwel steenstrips te plaatsen op de gevels.
woensdag 21 juni 2017

Buitenmuur gevel voegen

Ik wil mijn gevel laten renoveren. Dit mag enkel bestaan uit voegrenovatie , uitslijpen van voegen. Daarna opnieuw op voegen van de gevel. Breedte 5 meter, hoogte 10 meter. Werken graag uitvoeren in de maand augustus.
zondag 18 juni 2017

Voegen buitengevel rijhuis

Voegen van de gevel van klein rijhuis, gelijkvloers verdieping zolder, buitenkant. Oppervlakte ? 5m op ?
zaterdag 17 juni 2017

Gevel isoleren en bekleden met thermowood

De achtergevel en achterbouw bekleden en eventueel ook isoleren met thermowood. 50m²
zaterdag 17 juni 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Wij zouden graag onze nieuwe aanbouw afwerken in hard hout. Totale oppervlakte van de aanbouw buiten muren is ongeveer 66 m².
zaterdag 17 juni 2017

Renovatie van achtergevel; cementeren of kaleien

Benaderende oppervlakte: 30 m2 Muren zijn nu in slechte staat qua stenen en voegwerk. We wensen gevel te renoveren via cementeren of kaleien.
woensdag 14 juni 2017

Voegwerken uit te voeren aan nieuwe woning

Wij hebben een nieuwbouwwoning geplaatst dewelke nu nog gevoegd moet worden. Dit is het enige dat er dient te gebeuren. Het betreft een gesloten bebouwing van 6 meter breedte, hoogte +/- 20 meter voor en achterkant. Te voegen.
dinsdag 13 juni 2017

Gevel bekleden met hout en isolatie

Een woonhuis met bakstenen gevel wordt omgevormd tot horecapand. De voor als achtergevel moet worden bekleed met hout en ook isolatie aanbrengen dit is ongeveer een oppervlakte van 60 m².
maandag 12 juni 2017

Tuinmuur herstellen

Kaleien van de muren , voegen, herstellen van de muur. Ongeveer 60 m². Het gaat om een tuinmuur de kalei komt los, de voegen komen los, ... de muur is in slechte staat De muur moet in zijn totaliteit mooi afgewerkt worden. Met het idee dat hij weer goed gaat staan voor een jaar of 20. Onderkant (ca. 40cm) bezetten met cement en de rest met kalei.
zaterdag 10 juni 2017

Gevel isoleren en bekleden

Zijgevel gebouw bekleden met isolatie. Mag ook met sanwichpanelen uitgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius