Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Oost-Vlaanderen.

92 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: rijwoning volledig renoveren, garage bouwen in de tuin, renoveren van woning, bestaande woning renoveren, steenstrips plaatsen op de gevel, voegwerk aan nieuwbouw, gevel van appartement met ruitlei bekleden, voorgevel ombouwen, gevelpleisterwerk herstellen aan 6 woningen, gevel bekleden met steenstrips, gevel isoleren met steenstrips of bakstenen, gevel renoveren met steenstrips, huis laten voegen, renovatie voorgevel landelijke stijl stenen, huis voegen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

zaterdag 25 februari 2017

Tuinmuur bezetten met crepi

We plaatsen een nieuwe tuinmuur in snelbouwsteen en willen die bezetten met crepi. Het gaat om een muur van ongeveer 2m hoog en 9m lang.
vrijdag 24 februari 2017

Garage bouwen in de tuin

Ik zou achteraan in de tuin een garage willen laten bouwen, om een wagen in te plaatsen en ook wat in te sleutelen aan de wagen. Moet dus voldoende breed zijn : 6 meter diepte : 6 meter met 1 kantelpoort voor binnenrijden. Opzij 1 deur en 1 venster Er moet dus ook een betonnen vloerplaat gegoten worden. Isolatie van de ruimte is niet nodig. Electriciteit is niet nodig. Ik bekijk dit als alternatief voor een houten garage (blokhut). Uitvoering in baksteen.
vrijdag 24 februari 2017

Gevel isoleren met steenstrips of bakstenen

Ik zou graag mijn woning laten isoleren met steen strips of bakstenen. Dit betreft de ganse gevel, woning.
donderdag 23 februari 2017

Bestaande woning renoveren

Renovatie bestaande woning met isolatie van buitenmuren en bekleden met steenstrips.
woensdag 22 februari 2017

Vullen van barst in bakstenen voorgevel

Wij zoeken een metser die een "scheur" van ongeveer 10 meter hoog en 1 à 2 cm breed kan herstellen, met lange ladder. Gewoon dichtmetselen of silicone gebruiken doch de afwerking in het grijs zoals de voegen.
dinsdag 21 februari 2017

Kleine herstelling voorgevel

Kleine herstelling aan voorgevel: Bestaande plakstenen zijn deels afgebroken. Graag had ik dit volledig vernieuwd. Graag advies en prijs met de vakman bespreken mag ook een klusbedrijf zijn want is geen groot werk, is eerder een klein werkje.
dinsdag 21 februari 2017

Steenstrips op gevel HOB

Wij zouden graag steen strips laten plaatsen. Er komen 2 grote ramen en 7 gewone ramen en een poort in. De spouwmuren zijn geïsoleerd met EPC bolletjes. De gevel is geschilderd over twee jaar, maar de verf komt eraf. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman om een prijsofferte op te maken , graag ook advies steen strips of crepi.
zondag 19 februari 2017

Metsen van een barbecue

We willen BBQ laten metsen met snelbouw steen en gevelsteen. De BBQ komt in een hoek met 2 werktabletten er aan.
zondag 19 februari 2017

Isoleren van voorgevel en afwerken met steenstrips

We zouden graag onze voorgevel laten isoleren met afwerking van steen strips. De voorgevel is 6 m breed en ongeveer 6 m hoog. Op de gelijkvloer is er 1 voordeur en 1 raam. Het eerste verdiep heeft 2 ramen. Is het mogelijk om eens langs te komen voor een prijsofferte te maken en verder informatie te geven hierover.
zondag 19 februari 2017

Gevel crepi vernieuwen of bijwerken

Crepi herdoen/verven/vernieuwen aan uitbouw. Het is een soort van veranda maar met echte muren en veel glas. Er is ook een luifel met zonnetent erin aanwezig.
woensdag 15 februari 2017

Schilderwerken tuinmeubilair en ontmossen gevel en terassen

Wij hebben 2 klussen die geklaard moeten worden: - Herschilderen van tuinmeubilair. Verf hebben we zelf. - Ontmossen van gevels en 2 terrassen, met product dat we zelf hebben = opschuren + naspoelen.
donderdag 9 februari 2017

Gevel opnieuw bekleden

De siergevel van het voorste deel van ons huis bestaat uit oude rode baksteen (jaren vijftig). De achterste helft heeft een donkergrijze, veel modernere baksteen. We zouden de voorste steen willen laten kaleien, bezetten met crepi, of wegkappen en vervangen door isolatie met steenstrips. De uiteindelijke keuze zal afhangen van de kostprijs, de duurzaamheid van het eindresultaat, en de esthetische kant (hoe goed voor- en achterhelft van ons huis bij elkaar passen na de werken).
woensdag 8 februari 2017

Gevel van huis beschermen met houten schutting

Bij een hoekhuis van 1991 heeft de westelijke gevel veel last van slagregen. Ik zoek een oplossing hiervoor en dacht aan een cederhouten muurtje / schutting om de gevel te beschermen.
maandag 6 februari 2017

Voorgevel en zijgevel bekleden met gevel strips

De voorgevel is ongeveer 25 vierkante meter groot met 2 boven ramen en 1 groot raam beneden en voordeur . De zijgevel is ongeveer 55 vierkante meter groot met 1 raam boven in . En als optie de aanpalende keuken als 1 geheel met de zijgevel is 25 vierkante meter met 1 raam boven in en 1 groot raam beneden in. Dit alles om te beplakken met gevel strips zonder isolatie bij.
zondag 5 februari 2017

Muur metsen van een verbouwing

Ik wil het metselwerk van de verbouwing in mijn huis door en vakman laten uitvoeren. Het is ongeveer 11 meter lang en 3 meter hoog. Het zal zijn in 2 lagen snelbouw van binnen en gevelsteen van buiten 12 cm isolatie tussen de 2 muren. De werken zullen binnen 1-1,5 mand beginnen, voor de rest kunnen wij verder met de aannemer bespreken.
zaterdag 4 februari 2017

Gevelwerk renoveren

Ik zoek een betaalbare renovatie voor mijn woning. Ik zou het in 1 keer of 2 keer laten doen. Momenteel is het bekleed met goedkope houten latten, die ik zelf ga verwijderen.
woensdag 1 februari 2017

Plaatsen van steenstrips op voorgevel

Ik zou graag steenstrips op de voorgevel willen plaatsen.
woensdag 1 februari 2017

Zijgevel isoleren

Mijn zijgevel wil ik isoleren en afgewerkt hebben.
dinsdag 31 januari 2017

Bezetten van de voorgevel

Bezetten van multipor panelen van 10 cm dikte (worden door mij aangekocht daar ik voor de firma Xella werk). Stelling kan voorzien worden.
zondag 29 januari 2017

Renovatie voorgevel landelijke stijl stenen

Voorgevel renovatie, voorgevel bestaat uit dubbele deur met glasboog erboven en een toilet raampje. HxB van voorgevel is 4 x 5 m. Landelijke stijl stenen is voorkeur. Graag ter plaatsen komen kijken door een gevel specialist voor advies en prijs.
dinsdag 24 januari 2017

Voor- en achtergevel reinigen, restaureren en hervoegen

Mijn huis dateert van 1933. De stenen zijn vuil en de voegen poreus. Een aantal stenen dienen vervangen te worden. De dorpels van voor- en achtergevel zouden moeten gezandstraald en gepolijst worden. Idem voor de lateien aan de voor- en achterkant. De oppervlakte zijn 2 verdiepingen graag ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.
maandag 23 januari 2017

Gevel bekleden met steenstrips advies en prijs

Ik had graag wat meer uitleg over de steen strips en het best isoleren. Best ter plaatse komen kijken , hoeveel m² het ongeveer is, graag advies hieromtrent.
maandag 23 januari 2017

Gevelrenovatie en nieuwe ramen en voordeur

We willen de voorgevel van onze woning in zijn oude staat herstellen. Nu is er 1 raam, wij willen terug de twee oorspronkelijke ramen. We willen dan meteen de voordeur ook vervangen. De gevel is nu geschilderd, wij willen de oorspronkelijke bakstenen versie, indien niet te duur laten isoleren.
vrijdag 20 januari 2017

Buitengevel en achtergevel te bekleden met leien

2 muren (1 rechhoekig en 1 rechthoek met schuin aanwerken tegen dak) 1 buitenhoek 1 raam Buitengevel en achtergevel te bekleden met leien
woensdag 18 januari 2017

Scheuren in gevel herstellen

Huurder heeft gemeld dat er een scheur in de gevel is. Minder dan 15 m². Offerte voor te herstellen en tevens opzoeken naar oorzaak.

Partners

Partners van Casius