Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
165 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 14 januari 2020

Leien plaatsen en pleisterwerk uitvoeren

Voor mijn woning ben ik op zoek naar een vakman voor het plaatsen van leien en een stukje pleisterwerk.
maandag 13 januari 2020

Plaatsen gevelplinten

Onze gevel is al voorzien van isolatie+crepi. We zoeken enkel nog iemand die onze gevel kan afwerken met een blauwsteen(vietnamees). 3cm dik 40cm hoog. We schatten dat we aan ongeveer 25 - 30 lopende meter zitten.
vrijdag 10 januari 2020

Volledige renovatie aan voorgevel

Graag een polyvalente vakman daar het voor verschillende zaken is. Voorgevel type balkon met afgeronde zijkanten en gietijzeren balustrade - (voornamelijk ronde zijkanten) stenen vervangen, terug voegen, betonrot aan gevel, schilderen etc. Gevel is 6m op 4m - twee verdiepingen en twee grote raamelementen. Afhankelijk van voorstel: ook achtergevel - beneden kleurencrepi en 1 ste verdieping opnieuw opvoegen en waterdicht coaten (enkel foto achtergevel).
vrijdag 27 december 2019

Isoleren gevel en bezetten met crepi

Ik wil de voor- en achtergevel van mijn huis laten isoleren en vervolgens afwerken met crepi. Voorgevel is 4 breed en 12 meter hoog. De achtergevel is ongeveer 4 op 8. Type isolatie heb ik nog geen idee over. De gevel staat in cementwerk nu, dus isolatie kan er onmiddellijk tegenaan.
vrijdag 6 december 2019

Gevels isoleren en bezetten met hout en steenstrips

Het is voor mijn voorgevel, zijgevel en achtergevel. Bij de voorgevel en zijgevel is de bovenkant erbij. Bij de achtergevel ook, maar dan is het op een hoogte van 2 à 3 meter daar het een achterbouw is. Links zou ik graag met houten platen werken en langs voor met steenstrips om met de tijd er kaleien erop te plaatsen. Graag laat ik het ook allemaal isoleren.
donderdag 5 december 2019

Steenstrips gevelbekleding plaatsen

Voorgevel bestaat uit steentjes. Voorgevel aan vernieuwing toe en isoleren. Gevel van ongeveer 5 meter breedte
vrijdag 15 november 2019

Kleine verbouwwerken in metselwerken

Vergroten van opening keuken living, beton gieten in berging, metselen van muur in berging, bouwen van metalen inrijpoort.
maandag 11 november 2019

Gevel renoveren en betonrot behandelen

Terrassen moeten hersteld worden voor betonrot en gevel moet bijgewerkt worden wat betreft de voegen. Er zijn 6 terrassen, 3 verdiepingen hoog, langs weerskanten 2 appartementen.
zaterdag 9 november 2019

Herstellen van arduin en dorpel voorgevel

Bij het plaatsen van zonnepanelen heeft de firma mijn arduinen drempel beschadigd door er verkeerdelijk een gat in te boren waardoor er een hoek is afgesprongen. Ook de boordsteen ernaast is losgekomen, dit is tijdelijk hersteld. Graag terug een stuk hoeksteen op plaatsen of boetseren. alsook de boordsteen terug goed vastmaken.
vrijdag 8 november 2019

Arduingevel herstellen

We hebben een gevelvlak van arduin waarop er een plek te zien is door een rubbere wiel. We zouden dit graag laten herstellen.