Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
138 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

donderdag 19 september 2019

Gevelbekleding plaatsen

Stuk gevel van +- 76m² isoleren en bekleden. Betreft een gevelmuur zonder spouw waar problemen zijn aan de binnenkant van het huis met vocht door voegwerk dat niet meer in goede staat is. Soort isolatie en bekleding kan in overleg gebeuren.
vrijdag 13 september 2019

Gevelbekleding leien

Ik wil mijn zijgevels en achtergevel van een rijwoning laten bekleden met leien. Er werd reeds een isolatielaag op een houten skelet geplaatst. Het gaat over een 50 tal M2.
donderdag 12 september 2019

Barsten in de gevel herstellen

Wij hebben een ouder huis waarbij hier en daar een barst is in de gevel. Graag hadden we gehad dat de gevel eens bekeken wordt en de nodige herstelling worden gemaakt.
donderdag 12 september 2019

PVC gevelbekleding plaatsen

Isolatie staat bloot na afbreek van de muur van buurman. Ik wil graag mijn gevel laten bekleden met pvc. Niet meer dan 50 vierkante meter.
dinsdag 10 september 2019

Metsen van een uitbereiding

Voor het metsen van een uitbereiding zoeken wij een metser. De afmetingen zijn ongeveer 2,5 m op 2,5 m waarvan 2 puntgevels. Alle muren dienen geïsoleerd te worden.
maandag 9 september 2019

Herstellen muur van een woning

Beschadigde stenen muur van de gevel herstellen.
woensdag 4 september 2019

Inbouwen arduinen brievenbus in bestaande volle muur

Uitslijpen en inmetselen van een arduinen brievenbus in een bestaande muur. De muur is +/- 50cm dik. Brievenbus wordt door ons aangeleverd. Nadien de muur terug mooi zetten.
vrijdag 30 augustus 2019

Voegen volledige buitengevel woning

Ons huis is recent van een volledig nieuwe buitensteen voorzien. Die moet nu enkel nog gevoegd worden. We zoeken iemand die de vier volledige gevels van ons huis kan voegen op een gelijkmatige wijze.
zaterdag 24 augustus 2019

Voorgevel rijhuisje herstellen en schilderen

Ik had graag de voorgevel van mijn rijhuisje laten herstellen en herschilderen. Hierbij had ik graag dat er onderaan de gevel boordstenen worden geplaatst. Nu is dit een voorgevell met gecementeerde bakstenen. Gevel van 4 m op 8 m.
vrijdag 23 augustus 2019

Vorstpannen aanstrijken en vastleggen

Mortel tussen vorstpannen is losgekomen,pannen zouden terug moeten aangestreken worden. Betreft bungalow van 19 meter lang, type snelbouwpannen.