Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
110 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 14 augustus 2018

Renovatie buitengevel na vochtprobleem

Door een kapotte dakgoot is onze voorgevel beginnen afbrokkelen. We wensen deze asap te laten herstellen.
woensdag 8 augustus 2018

Cementbepleistering aanbrengen aan terras muur

Een oneffen buitenmuur aan het terras moet effen gezet worden, stuccen van 9 vierkante meter, liefst met cement mix waterafstotend met wit zand
dinsdag 7 augustus 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen en dakgoot afwerken

Achtergevel op 1e verdiep bekleden met hout (werken vanop plat dak achterbouw) ca 5 x 5m , 3 ramen ca 1m² + afwerken van dakgoot 5m L.
dinsdag 31 juli 2018

Bakstenen binnenmuur hervoegen

We zijn een woning uit 1920 aan het renoveren en zouden twee bakstenen binnenmuren zichtbaar laten. Het gaat om een muur van 15 en eentje van 12 vierkante meter. We zouden beide muren opnieuw willen laten voegen, want er zitten veel gaten en losse stukjes tussen. In de muur van 15 dienen ook hier en daar afbrokkelende bakstenen te worden vervangen. Op de foto zie je de muur van 15, we zijn op dit moment nog het plaaster aan het verwijderen.
maandag 30 juli 2018

Scheuren in gevel herstellen

De scheuren in de gevel herstellen op de drie gevels. De voor, zij en achtergevel herstellen van scheuren. Lopen van beneden naar boven.
vrijdag 27 juli 2018

Gevel renoveren

De gevel vertoont barsten en er zit een knik in. Graag deskundig advies voor de herstelling.
zaterdag 21 juli 2018

Herstellen scheuren in gevel en venstertabletten plaatsen

Herstellen van achtergevel oude herenwoning. Gevel is 120m² en gecementeerd maar vertoont scheuren. Scheuren moeten hersteld worden en er moeten nieuwe venstertabletten aangebracht worden in totaal 5. Achtergevel is vrij hoog, niet zo makkelijk bereikbaar.
donderdag 12 juli 2018

Herstellingswerken aan voegwerk puntgevel

Ik zoek iemand die herstellingswerk kan uitvoeren aan een puntgevel , waarvan top 10 m hoog is. Voegwerk aan puntgevel losgekomen.
dinsdag 10 juli 2018

Garagegevel bekleden met thermowood

Gevel van garage laten bekleden met thermowood. Ongeveer 17 m² (B 6,5 X 2,75 m H). Er zitten geen ramen in wel een deur.
dinsdag 10 juli 2018

Metsen van voorgevel

Metsen + isolatie voorzien van een voorgevel. Oppervlakte van de gevel : 55 m²
zondag 8 juli 2018

Scheuren in gevel herstellen en voegen herdoen

Gevelrenovatie.Scheuren in de muur. Voegen moeten herdaan worden. Oppervlakte : 20 à 30 stenen
zondag 8 juli 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op zijgevel

Houten gevelbekleding aanbrengen-geen isolatie. Dit is een zijgevel van de buur die uitgeeft op het terras.
vrijdag 6 juli 2018

Voegen van klein stuk gevel en steunbalken raam renoveren

Heel klein stukje voegen aan de gevel rond de venster. Boven ramen zitten steunbalken, is roest en betonrot graag herstellen.
vrijdag 6 juli 2018

Kaleien van gevel

Voor het kaleien van 30 m² gevel boven een carport. Hoogtewerker zal nodig zijn.
vrijdag 6 juli 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen en isoleren

Graag zouden we onze gevel renoveren door het plaatsen van isolatie en afwerken met thermowood. Het gaat hier over onze achtergevel met een oppervlakte van ongeveer 20 m².
woensdag 4 juli 2018

Metalen gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Renovatieproject. Er is een nieuw stuk bijgebouwd. Dat zouden wij willen bekleden in cortenstaal.(roestkleur). Het zijn 3 stukken van elk ongeveer 12 m².
dinsdag 3 juli 2018

Gevel reinigen en hervoegen

Gevel moet gereinigd (gezandstraald) worden, geslepen en hervoegd. Enkel de achtergevel + bijgebouw. Gevel van vijftigtal jaren oud.
maandag 2 juli 2018

Gevel bekleden en isoleren

Gevel bekleden en isoleren met crepi. Oppervlakte is ongeveer tussen 50 en 100 m². Geen enkele raam en deur, dit is een wachtgevel. De hoogte is 3 verdiepingen.
dinsdag 26 juni 2018

Bakstenen binnenmuur renoveren

Ik wil mijn binnenmuur laten renoveren. Dit is een oude bakstenen muur waarvan de voegen en sommige bakstenen in slechte staat zijn (brokkelen weg). De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 12m². Het doel zou zijn om waar mogelijk de bakstenen te behouden en de voegen te vernieuwen/versterken. Materiaal te leveren door contractor. Proper werk vereist (afdekken vloer, ...)
zondag 17 juni 2018

Scheur in bakstenen gevel straatkant wegwerken

Deze scheur is al naar mijn weten meer dan 30 jaar aanwezig in de voorgevel . Graag zouden we deze weggewerkt zien met materialen die dezelfde kleur hebben van de bakstenen en de voegen zodat deze niet meer opvalt. De scheur is 3 meter lang en is te zien op het tweede verdiep aan de voorkant . De scheur is maximaal 5 mm (geschat)
donderdag 14 juni 2018

Plaatsen steenstrips en isolatie

Ik wil graag mijn muur isoleren met steenstrips. Het gaat om een 30 tal m²; Buitengevel.
woensdag 13 juni 2018

Voorgevel herstellen na aanrijding

Gevel herstellen, een stuk van de bakstenen is afgebroken door een aanrijding van een auto. Ongeveer 2 m². Graag hadden we dit laten herstellen.
woensdag 13 juni 2018

Gevelschade herstellen

Gevel dient hersteld te worden na aanrijding vrachtwagen. Liefst ook extra bescherming voorzien om in de toekomst dergelijke schade te voorkomen. het gaat over een oppervlakte van 1m hoog en 3m lang ongeveer
dinsdag 12 juni 2018

Schoorsteen inkorten

Deze schouw zou ingekort moeten worden tot 50cm boven de dakgoot De schouw is in zeer slechte staat en dient enkel nog voor de dampkamp.
maandag 11 juni 2018

Herstellen van arduinen dorpel

Herstellen van arduin dorpel aan de voordeur

Partners

Partners van Casius