Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
113 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

donderdag 24 mei 2018

Gevel reinigen

Graag een gevel reinigen ( 150m² ) voor twee huizen . Plus de baksteen voorgevel voegwerk te herstellen +- 20 vierkant
woensdag 23 mei 2018

Herstellen scheuren aan gevel

Buitengevel vertoond scheuren. Gewoon baksteen. Oppervlakte scheuren van 6 à 7 stenen , 4 scheuren. Oorzaak van scheuren ook vast te stellen.
zondag 20 mei 2018

Plaatsen van crepi op voorgevel en zijgevel

Plaatsen van crepi op gevels waarop vroeger (1980 en deels 2004) crepi is geplaatst en die nadien werden geverfd. Oppervlakte 250 m². Ook zijn enkele ramen van ramen recent vergroot (verbouwing). Aan een schouw dient zit de onderliggende cementering los (+/- 6 m²). Op een bijbouw is crepi bovenop een isolatielaag te voorzien. Er zijn 15 ramen en twee deuren en een garagepoort.
vrijdag 18 mei 2018

Scheur herstellen in voorgevel

Scheurherstel. Scheur bevindt zich in de voorgevel. 1 meter ongeveer. Bevindt zich tussen raam en deur. Verticaal.
vrijdag 18 mei 2018

Herstellen schouw

Ik wil mijn schouw opnieuw laten opmetsen met bakstenen en bepleisteren.
donderdag 17 mei 2018

Gevel renoveren

Appartementsgebouw waar op verschillende plaatsen de crepi los komt. Alsook ramen die zijn vernieuwd en rondom de ramen er herstellingen moeten gebeuren. Te bekijken met de vakman wat er allemaal moet gebeuren, volledige of gedeeltelijke renovatie.
dinsdag 15 mei 2018

Plaatsen van dekstenen op dakranden en voegen herstellen

Het betreft de plaatsing van dekstenen op de bakstenen dakranden (zie foto's). Tevens moeten er herstellingen gebeuren aan de dakranden ( laag stenen vervangen door deksteen en hier en daar stenen en voegen herstellen). Bijkomend wil ik de gevel noord en westkant laten behandelen met hydrofuge. Ook gevelwerken uit te voeren.
dinsdag 15 mei 2018

Cementeren van gevel

Graag vakman voor het cemeteren van mijn gevel. Oppervlakte is ongeveer 100 m² (exclusief ramen en deuren)
dinsdag 15 mei 2018

Gevels kaleien

Gevel laten kaleien (wit) ongeveer 170 m². Alle gevels van het gebouw plus garages.
woensdag 9 mei 2018

Zijgevel isoleren

Een gedeelte van een zijmuur , waar later een gebouw tegen komt moet men isoleren met isolatieplaten van 6 cm dik. Oppervlakte is ongeveer 65 m². Isolatieplaat niet afwerken aangezien hier later een gebouw naast komt.
zondag 6 mei 2018

Crepi aanbrengen aan gevel

Bestaande cementering afkappen en crepi aanbrengen. 10 m² ongeveer.
zondag 6 mei 2018

Crepi aanbrengen en dakgoot vernieuwen

Een gevel van tussen 30 à 50 m² renoveren met crepi De gevel voor ,zij en achter is toe aan een nieuwe crepi de voorste dakgoot moet ook vernieuwd worden.
dinsdag 1 mei 2018

Plaatsen van sidings voor garagemuren

Graag vakman om de garage (3 muren) te bekleden door sidings.
zaterdag 28 april 2018

Zijgevel bekleden met ecopanelen

We wensen graag onze zijgevel te laten isoleren en bekleden met ecopanelen. Zijgevel is ongeveer 60 vierkante meter.
maandag 23 april 2018

Aanbrengen crepi

Voorgevel met 3 ramen en 1 deur. 1 raamopening nog egaal te metsen met isolatie en afslijpen van dorpel, eventueel ook vervanging dakgoot.
vrijdag 20 april 2018

Opmetselen van beerput

Herbezetten van een beerput afmetingen 1 x 1 x 2. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 18 april 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Renovatie van de voorgevel van een rijwoning tussen 10 en 50 m². Voorkeur voor hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... )
woensdag 18 april 2018

Gevel renoveren

Ik wil mijn gevel laten renoveren ,voegwerken en de stenen kuisen en onder goten .
woensdag 18 april 2018

Crepi plaatsen op gevel

Vakman voor de renovatie van en het aanbrengen van crepi op een achtergevel. Het huis is rond 1900 gebouwd en de voegen van de achtergevel zijn in zeer slechte staat, sommige met diepe gaten in. Er missen ook een aantal stenen onder de goot die zouden aangevuld moeten worden. Oppervlakte gevel: Breedte +/- 3,6m, Hoogte +/- 3,6m, Totaal +/- 13m2
woensdag 18 april 2018

Gevelschade te herstellen

Bij de storm van afgelopen winter is een stuk bekleding van mijn zijgevel losgewaaid. Voor de verzekering zou ik een bestek nodig hebben van de herstellingskosten. Schade moet zeker ook hersteld worden. Schade is niet zichtbaar is vanop mijn eigendom maar wel van op parking ernaast.
woensdag 18 april 2018

Gevelrenovatie in modernistische stijl

Ons huis dateert uit de jaren 50 en heeft deels een geschilderde deels houten gevel. Stijl is modernistisch. Gevel heeft renovatie nodig op de ‘slagkant’ en dient geschilderd of met ander materiaal gerenoveerd te worden.
vrijdag 13 april 2018

Crepi met isolatie aanbrengen op HOB

Huis van 1903. Wil ander uitzicht voor gevel + bescherming tegenover weer elementen. De afmetingen van de gevel is 11 meter straatbreedte. En ongeveer 8 meter hoog.
maandag 9 april 2018

Deel van gevel renoveren

Gevel renoveren. De oppervlakte is ongeveer 25 m². Er zitten 3 ramen en een deur in. Opspattende beton tussen de Crepi door wegenwerken graag herstellen, vernieuwen.
zondag 8 april 2018

Houten gevelbekleding of steenstrips aanbrengen

Bekleden van de chalet. Is een houten constructie. Chalet in hout of in steenstrips bekleden. Ongeveer een oppervlakte 70 m².
zondag 8 april 2018

Metsen scheidingsmuur in tuin

Wij willen een tuinscheidingsmuur van een 30 meter lang en 1m90 hoog laten metsen.

Partners

Partners van Casius