Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Oost-Vlaanderen.

102 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: crépi plaatsen op buitengevel, crepi en muurisolatie plaatsen, isolatie vervangen en crepi plaatsen op gevel, houten gevelbekleding, betonnen gevels optrekken, betonrot aan terras en gevel herstellen, voorgevel huis renoveren, gevelverzakking herstellen, gevel renoveren en betonrot behandelen, buitengevel isoleren en bepleisteren met crépi, uitbekleden topgevel in kalei, voorgevel renoveren, isolatie en crepi op gevel aanbrengen, herstellen scheuren in gevel, raamopening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

woensdag 15 november 2017

Beschadigde schouw opmetselen

Door kraanschade van bouwwerken in de buurt is mijn schouw volledig losgekomen. Deze moet dus opnieuw opgemetst worden.
zondag 12 november 2017

Metselen van scheidingsmuur

Metselen van een scheidingsmuurtje tussen voortuin en straat, over een lengte van 10 meter en een hoogte van ca 35 cm (voor zoveel nodig met fundering). Uit te voeren in baksteen of betonblokken.
donderdag 9 november 2017

Scheurherstel aan buitengevel

Herstellen scheur aan gevel.Minder dan 15 m.Buitenkant. Kan foto's doorsturen bij aanvraag.
maandag 6 november 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevel bekleding aanbrengen. Er zit een klein raam in en een iets groter raam Ongeveer een 30 m² dat moet worden bekleed. Zonder isolatie.
zondag 5 november 2017

Herstellen van arduinen dorpel voorgevel

Ik zit met barsten in de arduinen dorpel aan mijn voordeur en wil deze laten herstellen om zo te vermijden dat deze toekomstgericht zou scheuren en volledig moet vervangen worden! Is het mogelijk om deze te herstellen zodat men er zo goed als niks meer van ziet? De dorpel is wel dikwijls onderhevig aan slagregen en felle zon. Hieronder vind je een aantal afbeeldingen om de barsten duidelijk te laten zien.
zondag 5 november 2017

Binnenmuren metselen met ytong

Metsen van enkele binnenmuren met ytong blokken, deze zijn aanwezig.
zaterdag 4 november 2017

Beerput herstellen

Enkele tijd na het ledigen van beerput, hebben we geurhinder gekregen in huis. We vermoeden dat er iets is misgegaan bij het ledigen. Graag hadden wij de beerput laten nakijken en laten herstellen.
donderdag 2 november 2017

Scheuren in zijgevel herstellen

We zoeken een vakman voor scheurherstel. Minder dan 15 m². Scheuren in de zijgevel. Paar stenen kapot dus die moeten ook vervangen worden. Enkele barsten heropvoegen.
woensdag 1 november 2017

Spuitkurk op buitengevels plaatsen

Ik zou mijn woning laten opfrissen door spuitkurk te laten plaatsen op buitengevels. De totale oppervlakte u ongeveer 300 m² zijn. Het betreft een wachtgevel die zou worden uitgevlakt met isolatieplaten. Dit is ongeveer 140 m². De resterende 160 m² is een façadesteen. De spuitkurk mag hierop rechtstreeks worden aangebracht. Alle gevels mogen behandeld worden met middelmatige korrel. De kleur zou een lichtgrijs mogen zijn.
maandag 30 oktober 2017

Gevelverzakking herstellen

Herstelling van een hoek van een huis dat verzakt is bij ongeveer 2 cm. Scheuren in de voorgevel en zijgevel. Afvoer mogelijk oorzaak (ligt naast de zijgevel).
vrijdag 27 oktober 2017

Voegen van de schoorsteen uitslijpen en hervoegen

Voegen van schoorsteen
donderdag 26 oktober 2017

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen van zijgevel. Zijgevel van ongeveer 50 vierkante meter.
dinsdag 24 oktober 2017

Scheuren onder dak herstellen

Scheuren bovenaan de gevel onder het dak. Langs de enke kant is de scheur langs buiten, langs de andere kant is de scheur langs binnen. Scheur van ongeveer 1 m.
zondag 22 oktober 2017

Plaatsen van steenstrips zonder isolatie

Wij hebben een halfopen woning. De buitengevels zijn momenteel verfgevels. Alle voegen zijn reeds hersteld. Wij willen steenstrips laten plaatsen. De oppervlakte van de muren (incl. Ramen) is ongeveer 150 m². In bijlage vindt u een foto van de zijgevel. (Aan de inkomdeur is inmiddels een grote glaspartij met nieuw metselwerk geplaatst.)
vrijdag 6 oktober 2017

Tuinmuren en tuintrap metselen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuinmuren en tuintrap kan metselen volgens ontwerp van de architect. De facade steen heb ik.
maandag 2 oktober 2017

Gevelbekleding aanbrengen op achtergevel

Ik zoek een vakman voor aanbrengen van gevelbekleding aan een buitenmuur. Het betreft een muur met volgende afmetingen: 4,90mx3m(bxh), met daarin een raam (1,30mx1,75m) en een lichtstraat (0,65mx3m). Ik voegde de foto's van de desbetreffende achtergevel toe aan deze aanvraag. Aan de materiaalkeuze zijn we nog niet uit; we zijn op zoek naar degelijk materiaal dat prijs kwaliteit goed scoort, maar aangezien het om de achterzijde van het huis gaat, eisen we niet het allerbeste (en allerduurste) materiaal. Is het mogelijk een offerte op te maken voor verschillende soorten materiaal (inclusief gewone gevelbepleistering), werk-en plaatsingskosten inbegrepen?
vrijdag 29 september 2017

Herstelling tuinmuur

Door insijpelend water is de volle muur gaan uitzetten, daardoor is de bezetting losgekomen en is de muur op bepaalde plaatsen zo goed als volledig ingestort. De muur is ongeveer 11m lang en 3m hoog. Aarzel niet om me te contacteren voor meer uitleg of een bezoek. De offerte dient te worden opgesplitst naar werkuren en materialen.
maandag 25 september 2017

Zandstralen nieuwbouw gevels

Zandstralen nieuwbouw: Ik begeleid als architect de bouw van een nieuwe woning. Het betreft gelijkvloerse nieuwbouw met een plat dak. De buitengevels van ongeveer 300 m² zijn voorzien van een heel dunne laag cementeer. Die laag is hier en daar beschadigd maar kan niet onder kleurverschil worden hersteld. We willen de gevels nu laten zandstralen. Daarna zal er een nieuwe cementeerlaag worden aangebracht. We ontvangen graag uw offerte voor het zandstralen. Ongeveer een 300 m² zandstralen, gelijkvloers.
vrijdag 22 september 2017

Zijgevel bekleden met natuur leien

Plaatsing van natuur leien aan zijgevel. Er zitten 10 ramen in. Ongeveer 16 meter lang en de hoogte ongeveer 6 meter. Het zijn 2 verdiepingen. De folie hangt er al op, stelling is klaar. Gewoon toekomen en beginnen.
dinsdag 19 september 2017

Muur terras bekleden met zink

Afdekken muur +- 6 m rond terras in zink.
maandag 11 september 2017

Herstellen van barsten in gevel

Er zijn diverse barsten in de gevels wegens naburige werken. Ongeveer 80 cm boven het raam, en nog twee andere van 30 cm, en dan nog een barst loopt door naar de binnenkant en dan is 1 meter.
zondag 10 september 2017

Crepi op de voorgevel plaatsen

Renoveren van de voorgevel: Oppervlakte is 8.5 m breed op 5 meter hoog. Crepi op de voorgevel plaatsen.
vrijdag 8 september 2017

Metalen gevelbekleding aanbrengen

Gevelbekleding in zwarte aluminium, de oppervlakte zijn 2 maal 3 vierkante meter en 1 maal 4 vierkante meter.
donderdag 7 september 2017

Muurtje metselen

In de garage beneden moet er voor de uitbreiding badkamer een muurtje van ongeveer 6m² gemetst worden.
maandag 4 september 2017

Hervoegen buitentrap in betontegels

Ongeveer 6 m op 1 m plat plus 5 treden 7 m lang. Her voegen van een rechte trap en een plat stuk.

Partners

Partners van Casius