Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
156 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 15 november 2019

Kleine verbouwwerken in metselwerken

Vergroten van opening keuken living, beton gieten in berging, metselen van muur in berging, bouwen van metalen inrijpoort.
maandag 11 november 2019

Gevel renoveren en betonrot behandelen

Terrassen moeten hersteld worden voor betonrot en gevel moet bijgewerkt worden wat betreft de voegen. Er zijn 6 terrassen, 3 verdiepingen hoog, langs weerskanten 2 appartementen.
zaterdag 9 november 2019

Herstellen van arduin en dorpel voorgevel

Bij het plaatsen van zonnepanelen heeft de firma mijn arduinen drempel beschadigd door er verkeerdelijk een gat in te boren waardoor er een hoek is afgesprongen. Ook de boordsteen ernaast is losgekomen, dit is tijdelijk hersteld. Graag terug een stuk hoeksteen op plaatsen of boetseren. alsook de boordsteen terug goed vastmaken.
vrijdag 8 november 2019

Arduingevel herstellen

We hebben een gevelvlak van arduin waarop er een plek te zien is door een rubbere wiel. We zouden dit graag laten herstellen.
dinsdag 5 november 2019

Herstellen schoorsteen

De bezetting van de schoorsteen is aan het afbrokkelen en moet hersteld worden. Puntdak met dakpannen.
zondag 3 november 2019

Gevel bekleden met crepi

Het gaat om een voorgevel van 8 x 6 met daarin 4 ramen en 1 voordeur.De huidige gevel is niet in perfecte staat van rechtheid. Woning met 2 verdiepingen. Crepi aanbrengen aan gevel.
zondag 20 oktober 2019

Trespa gevelbekleding plaatsen

Wij willen trespa gevelbekleding laten plaatsen platen van 3050mm kunnen geplaatst worden zonder te verzagen. 130 m².
woensdag 16 oktober 2019

Herstelling schoorsteen

Het woonhuis heeft mankementen aan de schoorsteen: door invloed van de elementen werden scheurtjes gevormd die nu beginnen te barsten en af te schiferen. Wij zoeken DRINGEND een reparateur die de schoorsteen terug optimaal kan herstellen. Neervallend puin is m.i. niet uitgesloten.
maandag 14 oktober 2019

Achtergevel met crepi bezetten

Betreft het plaatsen van crepi op de achtergevel van een reeds bestaand appartementsgebouw. Dit voor 140 m².
zondag 13 oktober 2019

Houten verticaal latwerk

Voor de renovatie van onze woning hadden we graag het bestaande volume (gelijkvloers, verdieping en zadeldak) volledig geïsoleerd (voorkeur 15cm minerale wol) en met verticaal houten latwerk (voorkeur accoya) bekleed. Eveloppervlakte is ongeveer 70m², dakoppervlakte is 80m2. Er zullen houten blokramen geplaatst worden waartegen het houten latwerk kan stoppen. Uitvoering is voorzien midden 2020.