Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Oost-Vlaanderen.

102 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: garage bij te bouwen, voorgevel hervoegen en achtergevel bepleisteren, bouwen van losstaande garage, gevel strips en gevel bekleding nodig voor vrijstaande woning, renoveren gevel, stuk gevel bekleden in hout, steenstrips op isolatie plaatsen, bekleding achterbouw, plaatsen van crepie of steenstrips, metselwerken uit te voeren, houten wand laten plaatsen net voor een oude buitengevel, gevel bekleden, cementeren van buitenmuren, isoleren en bezetten van bungalow, isoleren en bekleden achterbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

zondag 21 mei 2017

Crepi op voorgevel plaatsen

Wij willen graag crepi op onze voorgevel laten plaatsen.
vrijdag 19 mei 2017

Bekleden van zijgevel

Bekleden van de zijgevel. De bekleding te bespreken met de vakman. Oppervlakte ongeveer 50 m².
woensdag 17 mei 2017

Bouwen van losstaande garage

Bouwen van losstaande garage. Oppervlakte +- 4m op 8m. Hoogte: +- 3m. Plat dak. Gevel bekleed met witte crepi. Vloer en elektriciteit reeds aanwezig. Electrische sectionaalpoort incl of apart nog te voorzien.
dinsdag 16 mei 2017

Scheur in muur bekijken en herstellen

Scheurherstel ongeveer 15 a 30 m² aan buitengevel bestaande baksteen.
maandag 15 mei 2017

Opmetsen schouw dak

Graag wil ik deze opnieuw laten op metsen.
zaterdag 13 mei 2017

Opening maken om raam te plaatsen

Ik wil een nieuwe raam plaatsen in een ruimte waar nog geen raam zit. We moeten hiervoor een opening laten maken in een bestaande muur.
donderdag 11 mei 2017

Opmetsen septische put

De septische put lag onder gazon, nu wil ik die laten opmetsen met een anti-geurdeksel.
dinsdag 9 mei 2017

Muur gedeeltelijk metsen en isoleren van 42 m²

Ik heb een muur van +-42 m² waarvan 18, 2 m²moet geïsoleerd worden. Ik heb van de vorige eigenaar nog 3 paletten van bakstenen. Ik kan congé nemen om jullie te helpen.
woensdag 3 mei 2017

Tuinmuur te metselen in oude steen

Ongeveer 12 m lang, in oude steen.
vrijdag 28 april 2017

Garage bij te bouwen

Langs de zijkant van onze woning zouden wij graag een garage bij bouwen van 7 x 4 en 3 meter hoog en een plat dak.. Aan de linker zijgevel zou ook een deur moeten komen die uit komt in onze tuin. Metselwerk.
dinsdag 25 april 2017

Voorgevel renoveren en opfrissen

In 2017 zouden we onze voorgevel willen laten opfrissen. Onze voorgevel bestaat uit beneden (46,5 m2), 1ste (16,5 m2) en 2de (10,5 m2) verdieping, wij zien het werk als volgt : Benedenverdieping vertoont weinig of geen gebreken, enkel reinigen en beschermlaag opleggen 1st verdieping , enkele voegen zijn beschadigd, reinigen, voegen herstellen en beschermlaag opleggen 2st verdieping ,verschillende voegen en stenen zijn beschadigd, reinigen, voegen en stenen herstellen en beschermlaag opleggen
maandag 24 april 2017

Gevel strips aanbrengen, arduin pastoriestijl

Alleenstaande woning. Werd in het verleden door de vorige eigenaar voorzien van witte verf. Geschatte lengte vh huis is 21m, breedte is 12m. Geschatte plafondhoogte op de benedenverdiepingen is 2 m 70, boven 2 m 50 met daartussen gewelven en bovenaan een vrij hoge nok vh dak. Huis is een klassieke villa vd jaren '80. 1 volwaardige bovenverdieping met toch een klassiek hellend dak. Gevel strips aanbrengen, veranderen van uitzicht, beetje de pastoriestijl. Onderaan arduin.
woensdag 19 april 2017

Gevel afwerken en isoleren

Wij hebben een nieuwbouw gezet en aan de ene kant moet de gevel afgewerkt worden waar het puntdak uitsteekt bij de buren en zou ook geïsoleerd moeten worden. Wij hebben wel nog pakken isolatie over van de ruwbouw . Ons huis is wel al geplakt langs binnenkant en zo goed als klaar en heb beetje bang voor vocht . Zou juist 1 kant moeten afgewerkt worden .
dinsdag 18 april 2017

Gevel bekleden met hout

We willen alle opties bekijken om ons huis gevel te bekleden met hout. Isolatie is niet nodig omdat de spouwmuur is opgevuld.
zondag 16 april 2017

Vernieuwen van façade

Wij willen onze façade vernieuwen , hier is al aan begonnen door iemand die zich zelf metser noemt. De ene na de andere fout werd gemaakt , wat ons doen besluiten heeft om die persoon buiten te gooien. Nu zijn we terug op zoek naar een bekwame metser die ons uit de nood wil helpen. Het gaat om een façade van een 13,5 vierkante meter die vakkundig zou moeten afgewerkt worden .
zaterdag 15 april 2017

Hervoegen van gevel

Betreft een huurhuis. Bouwjaar ongeveer 1950. Gesloten bebouwing waar niet werd tegengebouwd. Voor- en linker zijgevel warden reeds hervoegd. Nu zijn rechter zijgevel en achtergevel aan de beurt. Hervoegen is nodig door slijtage. Graag plaatsbezoek.
woensdag 12 april 2017

Voegen van een aanbouw

Wij zoeken een voeger voor een kleine aanbouw te voegen . Aanbouw binnen 20m².Schuifraam en 3 ramen ook aanwezig. Kleur reeds gekend.
zaterdag 8 april 2017

Hervoegen van gevel

Huidige voorgevel van woonst heeft een te donkere uitstraling. Graag had ik deze "verlicht" door donkere voegen te verwijderen en een nieuwe lichte voeg te plaatsen. Het gaat hier over een voorgevel geplaatst in 1980 met een gevel breedte van 6,65 meter en een hoogte van 6 meter. + optioneel gevelreiniging
donderdag 6 april 2017

Bezetten van de gevel

Pleisteren van enkel de voorgevel boven reeds aanwezige arduinen plint zie foto, de blokjes in het siermetselwerk moeten niet in detail bezet worden. Totale hoogte vanaf de grond tussen 3,9 en 6,5 meter. breedte 9,5 meter.
maandag 3 april 2017

Schoorsteenkap op maat maken

Schoorstenkap / regenkap plaatsen. Materiaal te bespreken met vakman. 90 x 45.
zaterdag 1 april 2017

Terras te hervoegen

Herstellen van voegen in terras Blauwe steen gelegd. Hier en daar komen de voegen los.
zaterdag 1 april 2017

Trede hermetselen en voegen herstellen

Ik wil de trede van een stenen trap aan mijn voordeur laten hermetselen, en de andere voegen laten herstellen
vrijdag 31 maart 2017

Gemene muur renoveren

In onze tuin hebben wij een gemene muur met bakstenen, deze is echter verouderd met gaten in de voegen. Graag willen wij 1/ deze voegen laten herstellen 2/ een afsluiting in hout hiervoor plaatsen. Lengte 17m, hoogte 2,5m.
donderdag 30 maart 2017

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Het gaat om een renovatie waarbij de bestaande gevel afgebroken moet worden, dragende muur en siersteen. Binnen de oorspronkelijke dragende muur is reeds een fundering gegoten en een nieuwe dragende muur opgebouwd waartegen, na de afbraak van de oude gevel, kan geïsoleerd worden en met steenstrips afgewerkt worden. De achtergevel is afhankelijk van de kostprijs, anders ook de achtergevel isoleren en bekleden.
donderdag 30 maart 2017

Muur metselen rond eigendom

Ik wil graag rond mijn eigendom een muur laten metselen. Ongeveer 100 lopende meter, 3m hoog in klampsteen/papesteen, 35cm dik, op fundering, om de 5m een steunbeer. Afwerking bovenaan met rode boomse recup pannen en bijhorend nokken.

Partners

Partners van Casius