Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
102 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 9/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Oost-Vlaanderen:

woensdag 3 januari 2018

Voorzetgevel met isolatie plaatsen

Ik woon in een halfopen woning en zou graag de scheidingsmuur tussen mij en mijn buur akoestisch willen isoleren. Momenteel is er enkel een steen van 10 dik die ons scheid dus daar heb je redelijk wat lawaaihinder van. Probleem is wel dat er je dus in die muur niet mag boren wat het misschien wel moeilijker maakt om eventueel een akoestische isolatiewand te plaatsen.
zondag 31 december 2017

Plaatsen van Trespa op gevel

Plaatsen van trespa op 2 vlakke stukken boven elkaar. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 m². De gevel is reeds geïsoleerd. Liefst gelijmd of eventueel andere methode maar geen vijzen.
zaterdag 30 december 2017

Zijgevel herstellen

Zijgevel van woning werd beschadigd door storm. Gevel is bedekt met sidings. Een deel ervan is losgekomen en enkele dakpannen zijn los of weg;
vrijdag 22 december 2017

Buitenmuur metselen

Wegens de storm is er een deel van de muur afgewaaid en die moet opnieuw gemetseld worden.
zondag 17 december 2017

Verschillende scheuren in de muur herstellen

Onze woning is aan de buitenzijde geïsoleerd. Aan de binnenzijde vertoont één kopse muur barsten die ons zorgen baren. De oppervlakte van de muur is ongeveer 3 m op 3 m.
zondag 17 december 2017

Zijgevel herstellen

Zijgevel van woning werd beschadigd na een ongeval. Gevel is bedekt met leien. Moet volledig gecontroleerd en hersteld worden.
vrijdag 15 december 2017

Isolerende gevelbekleding aanbrengen

Ik wil graag mijn achtergevel (en eventueel zijkant) bekleden en eventueel ook afwerken met isolatie aan de buitenkant. Het gaat om een halfopen woning. Het zou gaan om een oppervlakte van ongeveer 35 m².
zondag 3 december 2017

Gevel moet gereinigd worden na begroeiing wilde wingerd alsook herstel dakgoten

Gevel moet gereinigd worden na begroeiing wilde wingerd alsook herstel dakgoten (evt nieuwe dakgoot)
zondag 3 december 2017

Voorzetgevel met isolatie plaatsen

Voorzet gevel plaatsen met isolatie : Achtergevel 7 x 10. Er zitten ramen in.
woensdag 22 november 2017

Voordeur uitnemen en gat dichtmetselen

De huidige voordeur moet uitgebroken worden. De opening moet nadien terug dicht gemetst worden. Het betreft een doorsnee grootte van voordeur.
woensdag 15 november 2017

Beschadigde schouw opmetselen

Door kraanschade van bouwwerken in de buurt is mijn schouw volledig losgekomen. Deze moet dus opnieuw opgemetst worden.
zondag 12 november 2017

Metselen van scheidingsmuur

Metselen van een scheidingsmuurtje tussen voortuin en straat, over een lengte van 10 meter en een hoogte van ca 35 cm (voor zoveel nodig met fundering). Uit te voeren in baksteen of betonblokken.
donderdag 9 november 2017

Scheurherstel aan buitengevel

Herstellen scheur aan gevel.Minder dan 15 m.Buitenkant. Kan foto's doorsturen bij aanvraag.
maandag 6 november 2017

Houten gevelbekleding aanbrengen

Houten gevel bekleding aanbrengen. Er zit een klein raam in en een iets groter raam Ongeveer een 30 m² dat moet worden bekleed. Zonder isolatie.
zondag 5 november 2017

Herstellen van arduinen dorpel voorgevel

Ik zit met barsten in de arduinen dorpel aan mijn voordeur en wil deze laten herstellen om zo te vermijden dat deze toekomstgericht zou scheuren en volledig moet vervangen worden! Is het mogelijk om deze te herstellen zodat men er zo goed als niks meer van ziet? De dorpel is wel dikwijls onderhevig aan slagregen en felle zon. Hieronder vind je een aantal afbeeldingen om de barsten duidelijk te laten zien.
zondag 5 november 2017

Binnenmuren metselen met ytong

Metsen van enkele binnenmuren met ytong blokken, deze zijn aanwezig.
zaterdag 4 november 2017

Beerput herstellen

Enkele tijd na het ledigen van beerput, hebben we geurhinder gekregen in huis. We vermoeden dat er iets is misgegaan bij het ledigen. Graag hadden wij de beerput laten nakijken en laten herstellen.
donderdag 2 november 2017

Scheuren in zijgevel herstellen

We zoeken een vakman voor scheurherstel. Minder dan 15 m². Scheuren in de zijgevel. Paar stenen kapot dus die moeten ook vervangen worden. Enkele barsten heropvoegen.
woensdag 1 november 2017

Spuitkurk op buitengevels plaatsen

Ik zou mijn woning laten opfrissen door spuitkurk te laten plaatsen op buitengevels. De totale oppervlakte u ongeveer 300 m² zijn. Het betreft een wachtgevel die zou worden uitgevlakt met isolatieplaten. Dit is ongeveer 140 m². De resterende 160 m² is een façadesteen. De spuitkurk mag hierop rechtstreeks worden aangebracht. Alle gevels mogen behandeld worden met middelmatige korrel. De kleur zou een lichtgrijs mogen zijn.
maandag 30 oktober 2017

Gevelverzakking herstellen

Herstelling van een hoek van een huis dat verzakt is bij ongeveer 2 cm. Scheuren in de voorgevel en zijgevel. Afvoer mogelijk oorzaak (ligt naast de zijgevel).
vrijdag 27 oktober 2017

Voegen van de schoorsteen uitslijpen en hervoegen

Voegen van schoorsteen
donderdag 26 oktober 2017

Asbest verwijderen

Asbest verwijderen van zijgevel. Zijgevel van ongeveer 50 vierkante meter.
dinsdag 24 oktober 2017

Scheuren onder dak herstellen

Scheuren bovenaan de gevel onder het dak. Langs de enke kant is de scheur langs buiten, langs de andere kant is de scheur langs binnen. Scheur van ongeveer 1 m.
zondag 22 oktober 2017

Plaatsen van steenstrips zonder isolatie

Wij hebben een halfopen woning. De buitengevels zijn momenteel verfgevels. Alle voegen zijn reeds hersteld. Wij willen steenstrips laten plaatsen. De oppervlakte van de muren (incl. Ramen) is ongeveer 150 m². In bijlage vindt u een foto van de zijgevel. (Aan de inkomdeur is inmiddels een grote glaspartij met nieuw metselwerk geplaatst.)
vrijdag 6 oktober 2017

Tuinmuren en tuintrap metselen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuinmuren en tuintrap kan metselen volgens ontwerp van de architect. De facade steen heb ik.

Partners

Partners van Casius