Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor herstellen van barsten in de buitengevel:

Herstellen van barsten in de buitengevel

Herstellen van 4-5 barsten in voorgevel vertrekkend vanuit de ankers. Momenteel is de grootste barst >4m.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van barsten in de buitengevel uit heel België:

Verandadak herstellen of vervangen

Mijn veranda dak is nu uitgerust in glas met ijzer in. maar in sommige glazen platen zitten al serieuze barsten. Mijn veranda is een gewone rechthoek van +/- 7m op +/-2.5m.

Betonplaten herstellen

Herstellen van betonplaten die omvergewaaid en gebarsten zijn. Lengte van 16 meter - hier en daar barsten.

Herstellen scheur aan binnenzijde onder de dakconstructie

Scheuren en barsten onder draagbalk aan binnenzijde nakijken voor dakrenovatie. Metselwerken uitvoeren. Afbraakwerken kot vanachter.

Herstellen muren en plafond na waterschade

Er werd een lek gedetecteerd bij de bovenbuur tussen de douchekuip en goot. Hierdoor is er waterinfiltratie in zowel het plafond als de muren van mijn badkamer alsook deze van de aangrenzende gang. De hieruit ontstane waterschade bestaat voornamelijk uit vochtplekken, barsten en bulten in zowel de muren als plafond en waterschade rond de verlichting. Momenteel is het lek nog niet hersteld bij de bovenbuur en breiden de vochtplekken zich uit. Het gaat dus om uitdrogen, bepleisteren en schilderen. Oppervlakte van de schade weet ik niet vanbuiten, het gaat nu vooral nog om vlekken.

Septische put herstellen

Mijn septische put lekt. IK zou die laten volledig herstellen, leegmaken, reinigen barsten herstellen, rotte stenen vervangen en cementeren.

Herstellen muren binnen en buiten

Ik moet een offerte laten maken voor de verzekering ivm met schade en barsten aan muren. Binnen en buitenmuren beschadigd. door werken naast de deur. Muren : bepleistering , geschilderd. Verschillende ruimtes. Bestek voor de verzekering

Barsten in gevel herstellen

Onze gevel (voorkant en zijkant) en de slaapkamer beneden vooraan vertonen barsten. Dit naar aanleiding van bouwwerken (appartementen/nw straat)naast ons .

Herstelling schoorsteen

Het woonhuis heeft mankementen aan de schoorsteen: door invloed van de elementen werden scheurtjes gevormd die nu beginnen te barsten en af te schiferen. Wij zoeken DRINGEND een reparateur die de schoorsteen terug optimaal kan herstellen. Neervallend puin is m.i. niet uitgesloten.