Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor herstellen schoorsteen en mogelijks dak en dakgoot:

Herstellen schoorsteen en mogelijks dak en dakgoot

Bij de storm van afgelopen weekend werd onze schoorsteen beschadigd (+- 12m). Enkele bakstenen vielen hierdoor op het dak en vervolgens op straat. De schoorsteen zou opnieuw verstevigd (gemetst) moeten worden, enkele stenen zijn nog zichtbaar los. Mogelijks is ook de dakbedekking en de dakgoot beschadigd.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen schoorsteen en mogelijks dak en dakgoot uit heel België:

Herstellen muren en plafond

2 muren van 2m op 2.5m zijn beschadigd na een lekkage in de douche. Er is dus vocht in de muur gekropen. Er zou dus gezien moeten worden wat er met die muren gedaan moet worden. Er is ook grote vlek van vochtschade rond de schouw van regen die in de schoorsteen viel. Dit is een grote vlek van plus minus 1 op 1m.

Herstellen dakraam en dakpannen

Glas uit metalen dakraam vernieuwen. Dakpannen vastmaken vooraan en achteraan. Beschadigingingen aan lood of zink aan schoorsteen herstellen. Later ook vernieuwen plat dak met EPDM koepels.

Schade aan koepel en schoorsteen herstellen

Brandkoepel van 1m40 op 1m80 in een appartementsgebouw van 4 verdiepingen herstellen, deze hangt nog vast aan de scharnieren maar de koepel zelf is gebroken. Daarnaast is er ook een deel van de schoorsteen afgebroken.

Zink rond schoorsteen herstellen

Nieuwe zink op schouw plaatsen. 2 stukken.

Daklekkage herstellen

Ik heb een pannendak gebouwd in 1977. Er is wellicht een lek aan het lood bij de schoorsteen. Daarnaast denk ik moet er een lek zijn ter hoogte van het velux raam. Op zoek naar een dakwerker voor de herstellingen.

Loodslab aan schoorsteen herstellen

De loodslab rond de schoorsteen lekt en dient gerepareerd of vervangen te worden. Schuin pannendak.

Dak ontmossen, een lek herstellen en nieuwe dakgoten installeren

Leien dak ontmossen en nieuwe kap van de schoorsteen installeren. Er is ook een lek aan de andere schouw, vermoedelijk aan de overgang van schouw naar dak. Als laatste willen we de bestaande dakgoten reinigen, extra goten installeren aan het bijgebouw voor ongeveer 3m en die goten aansluiten op de leiding die naar onze waterput loopt.

Schoorsteen herstellen of vervangen

Zoals u kan zien op de foto is de schoorsteen beschadigd. Deze moet dus hersteld of vervangen worden.