Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en terras voegen herstellen:

Gevel- en terras voegen herstellen

Gevel- en terrasvoegen herstellen. Ong. 70m² gevel en 30m² terras.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Buggenhout (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel- en terras voegen herstellen uit heel België:

Uittekenen plan voor verbouwing aan de zolder en de traphal

Ik wil graag een ontwerp maken voor de volgende verbouwingen: De bestaande zolder inrichten in kamers + badkamer. Eén gevel achteruit brengen en een klein terras onder het dak op de 1ste etage creëren. Dakramen en koekoek dakramen steken. De traphal naar boven toe openen en een nieuwe trap plaatsen. Daar ten gevolge van de badkamer op het gelijkvloers herinrichten. Een nieuwe zolder/technische ruimte creëren boven de garage. Een kruipzolder creëren onder de nok van het dak. Bergruimte voorzien in de spieën van het dak op het 1ste verdiep. Eventueel, indien mogelijk, de schoorsteen (houtkachel gelijkvloers) aanpassen dat ze een warmtebron wordt op het eerste verdiep en uitmondt in de nok van het dak.

Gepolierde betonvloer legen

Gepolierde ééndelige betonplaat licht afhellend met kwarts toplaag licht grijze kleur eindlaag. Grootste deel betonplaat 3 kanten aanliggend tegen gevel buur en tuinhuis. Totale maat betonplaat +/- 6,23 meter breed en +/- 3 meter diep. Te voorzien van vorstrand totaal +/- 8,26 lopende meter. Huidige ondergrond aangestampt (waterdoorlatend) gebroken puin. Te voorzien van kunststof of galva afvoer watergeul over +/- 6,23 lopende meter met uitloop naar graszone vóór het terras. Indien er op oprit en waterput + septische put naast de woning sterke (over)rijplaten worden gelegd, is er dus een vrije doorrij van 2,8 meter breed naast de woning naar achter tot aan het tuinhuis voor betonwagen.

Muurvochtanalyse uitvoeren

Muur toont vocht van bovenkant gelijkvloers tot onderkant 2e verdiep, allemaal zelfde strook 2m breed. Gevel hoek en of terras kan oorzaak zijn. Kelder muur eronder ook vochtig. Graag analyse naar bron vocht.

Terras in hout aanleggen

Terras gedeeltelijk tegen gevel en uitlopend in tuin verzakt(door professionelen slecht geplaatst )composiet terras van 5mx3m verwijderen. Het terras kan kops geplaatst worden met een diepte gedeeltelijk van 3m over een lengte tegen de gevel van 7m en aansluitend diepte 4m over een lengte van 5m. De maten zijn op een paar centimeter na correct. De ondergrond is gedeeltelijk kiezel en aarde.

Bekleden gevel natuursteen

DRINGEND: want er is reeds gevaar voor verdere schade van loshangende leien-muurtegels die op het terras van de buren kapot gevallen zijn. Dit gaat om de zijgevel en bedraag 50m². Hier zouden dus de leien weggehaald moeten worden, geïsoleerd worden en dan terug bekleden. Ik weet wel niet of er spouw aanwezig is in de zijgevel. De rest van voor- en achter gevel is rode baksteen maar dat gaat dan over aparte werken waar we nog kunnen over onderhandelen. Het is een appartementsgebouw van 2 verdiepingen hoog met plat dak.

Gevel deels metselen in grasdallen

Wij zoeken een metser om een deel van onze gevel te metsen. Woning bestaande uit kelderverdieping & 2 bijkomende bouwlagen (houtskelet). Deel van kelderverdieping en gelijkvloers wordt aan buitenzijde afgewerkt in metselwerk (=wit/grijze grasdallen). Dit metselwerk loopt deels door op terras waar een houten constructie opkomt. 2de bouwlaag en deel van gelijkvloers wordt tevens in hout afgewerkt. We zoeken iemand voor binnen nu en 3 / 4 maanden om dit uit te voeren (kan nu reeds gebeuren, dus bij voorkeur zo snel mogelijk).

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van houten gevelplaten tegen bestaande muren. gevel : ruwe schatting : rond 25 m². Vrijstaande woning : achterkant terras overdekt. Stuje muur aan het huis op hoogte 1 ste verdieping.

Zwevend terras plaatsen

Graag wens ik een zwevend hangterras plaatsen aan de noordkant van mijn appartement. Ik beschik over de muur/gevel en ook een zijgevel/muur wat zeker een pluspunt is voor het plaatsen.