Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor leien plaatsen en pleisterwerk uitvoeren:

Leien plaatsen en pleisterwerk uitvoeren

Voor mijn woning ben ik op zoek naar een vakman voor het plaatsen van leien en een stukje pleisterwerk.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leien plaatsen en pleisterwerk uitvoeren uit heel België:

Plaatsen van leien

Bovenaan is het zadeldak wat hoger dan de woning ernaast. In het verleden is daardoor de regen wat in de zijmuur getrokken. Het muren zijns intussen langs binnen opnieuw gepleisterd. De buurman heeft ook al wat lood daar geplaatst bij de aansluiting van de muur maar ik zou ook nog cementvezel leien willen laten plaatsen tegen dat stukje zijgevel (3m²).

Plaatsen composieten gevelbekleding

Mijn achtergevel (+/- 18 m²) zou moeten gerenoveerd worden. Dit betreft de bestaande leien verwijderen, isoleren en sidings (compostiet lichtgrijze kleur) plaatsen. Deze zou ik geïsoleerd moeten worden. Er zijn ook 2 ramen die in de gevel verwerkt zitten.

Gevel bekleden

Gevel van 91.57m² bekleden met gladde zwarte leien in halfsteenverband horizontale dubbeldekking. Thermische isolatie op type EPS/16cm plaatsen.

Composiet gevelbekleding plaatsen

Ik zou graag mijn achtergevel renoveren, isoleren en bekleden met sidings uit composiet. Momenteel hangen er nog leien aan. Oppervlakte tussen 10 en 50 m²

Dakramen plaatsen en mogelijks asbest verwijderen

3 Fakro dakramen plaatsen. Voorbereidende werken uitvoeren. Momenteel goed geïsoleerd leien onderdak met vermoedelijk asbest. Metaaldakpannen liggen erop. Men wenst van zolder mooie slaapkamers te maken met meer licht dan nu het geval is met 3 dakramen naast bestaande dakkapellen.

Dak gedeeltelijk renoveren

Herstellen van de leien in de dakvoet, terugplaatsen van latten onder de leivoet. Ook leveren en plaatsen van polyester-coating op de naden van de verandagoot, aanpassen van losgekomen afvoerbuis en reiniging van dakgoten en afvoerpijpen.

Unilin panelen en dakpannen plaatsen

We gaan ons huis renoveren. Het dak moet vervangen worden. Is nu met asbest leien dichtgelegd. Deze moeten weggehaald worden alsook een schouw afbreken. Omdat het dak dan gewoon rechtuit rechtaan is zonder hoekjes en kantjes denken we eraan unilin panelen te gebruiken. Aangezien we dit zelf niet kunnen zoeken we een vakman die hiermee vertrouwd is. Het dak is ongeveer 100m².

Vezelcement gevelbekleding plaatsen

Zijgevel in snelbouw blokken, goot hoogte 6m nok hoogte 12,50m, gevel br 14,50 m, zadeldak, 8 cm PU isolatie, en leien (ruitvorm)