Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Geraardsbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Geraardsbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Geraardsbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Geraardsbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Geraardsbergen:

Tuinhuis metsen

Ik zou graag een tuinhuis laten metsen van ongeveer 7 meter op 4 meter en 2m20 hoog De ondergrond in beton is al gegoten

Gevel plakken met cementbepleistering

Wij zijn gestart met de uitbouw aan onze bestaande woning. Wij twijfelen hier tussen een gevelafwerking in eternit of cementering. Het gaat ons vooral om een gevelafwerking die een betonlook benadrukt. Gevel uitbouw: 33 m². gevel tuinberging :32 m².

PVC gevelbekleding aanbrengen op de gevel

De gevel bekleden met pvc voor een oppervlakte van 14 m².

Schade aan gevel herstellen

Er is schade aan de buitengevel van mijn woning ten gevolge van de doortocht van zwaar containervervoer door deze smalle straat. De verzekeringsmaatschappij heeft een dossier geopend en stelde de tegenpartij reeds in gebreke. Aan mij wordt gevraagd een bestek van de herstellingskosten te laten opmaken. Hoek van gevel beschadigd. Bakstenen gevel.

Gevel bekleden met steenstrips

We hebben een woning aangekocht. De gevel is nu in rode crepi maar we willen graag de gevel renoveren met bakstenen steenstrips. De gevel bedraagt twee zijden met redelijk veel ramen, een achterzijde is er niet, het is een hoekwoning. Graag hadden we geweten hoeveel ons dit zou kosten. Ter plaatse komen kijken, er is geen achtergevel, enkel de zijkanten op foto te zien.

Totale gevelrenovatie

Momenteel is de gevel heel erg beschadigd. Hij zou volledig gerenoveerd moeten worden.

Gevelscheur herstellen

De muur die in het verlengde van de gevel loop en er vast aanzit trekt mijn gevel mee. Er is een scheur onstaan. De muur moet losgemaakt worden van de gevel en hersteld worden.

Crepi op buitenmuur

Bezetten van buitenmuur in crepi

Achtergevel woning laten bepleisteren

Ik wil graag de achtergevel van de woning laten bepleisteren. Het gaat over een heel kleine oppervlakte hooguit 2 m².

Renovatie van voorgevel

Ik wil een nieuwe voorgevel inclusief 2 nieuwe ramen en 2 veluxen. Deze voorgevel moet voor de nieuwe worden geplaatst en dient geïsoleerd te worden