Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor afwerken gevel met zwarte leien:

Afwerken gevel met zwarte leien

Afwerking half open bebouwing. Gevelwerken : Verschil in hoogte dak. Graag afwerking met zwarte leien. Rond 9 m²
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Kaprijke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerken gevel met zwarte leien uit heel België:

Gevel isoleren en afwerken met crepi

Gevel isoleren 10cm Crepi 12m² Woning met 1 verdieping. oppervalkte :12 m². Gevel : nu soort voorzetsteen; buurman wenst eveneens de gevel te renoveren.

Gevel bekleden met crépi

De woning is een klassieke open bebouwing van 30 jaar oud met zadeldak en 1 verdieping onder het dak. De grootte van het grondplan is 12x9,5 en alle gevels zijn makkelijk bereikbaar. De te bewerken oppervlakte is ongeveer 100 m². Gevel te bekleden met laag isolatie en afwerken crepi.

Dak en dakrand afwerken

* het is een hellend dak, halfopen bebouwing * bijleggen van dakpannen (het ganse dak rond) * afwerken t.o. de gevel * aanpassen van dakgoot voor verdere afwerking van de gevel.

Isoleren van gevel en afwerken met sidings

Ik zou graag mijn gevel willen laten isoleren ( 8cm dik ) en afwerken met sidings. In totaal gaat het ongeveer over 50 m². Zijgevel en achtergevel samen.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Isoleren van gevel bijbouw. Gevel noordzijde goedkoop afwerken met kunststofplaten. Gevels die op tuin uitkomen afwerken met thermowood. Houten toegangspoort met totale breedte van ongeveer 3 meter.

Metalen gevelbekleding plaatsen

Voor het stukje dat we hebben bijgebouwd zouden we dit afwerken in aluminium . Gevel bekleden met aluminium, metaal. oppervlakte :15 m²

Plannen tekenen voor renovatie HOB

Wij wensen onze half open bebouwing te laten renoveren in het jaar 2020. Renoveren van de HOB graag plannen van een architect. Concreet is de gevel belangrijk om onder handen te nemen, nieuwe ramen, zonder volledig afwerken, nieuwe badkamer + bestaande badkamer oplappen.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 6 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken en afwerken.