Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor afwerken gevel met zwarte leien:

Afwerken gevel met zwarte leien

Afwerking half open bebouwing. Gevelwerken : Verschil in hoogte dak. Graag afwerking met zwarte leien. Rond 9 m²
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Kaprijke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor afwerken gevel met zwarte leien uit heel België:

Plannen tekenen voor renovatie HOB

Wij wensen onze half open bebouwing te laten renoveren in het jaar 2020. Renoveren van de HOB graag plannen van een architect. Concreet is de gevel belangrijk om onder handen te nemen, nieuwe ramen, zonder volledig afwerken, nieuwe badkamer + bestaande badkamer oplappen.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 6 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken en afwerken.

Houten gevelbekleding aanbrengen en isoleren

Graag zouden we onze gevel renoveren door het plaatsen van isolatie en afwerken met thermowood. Het gaat hier over onze achtergevel met een oppervlakte van ongeveer 20 m².

Volledig afwerken van gevel met crepi en isolatie

Er werd door een firma (X) gestart met de bekleding van de gevel. Plots zijn de werken gestopt en men meldde ons dat deze niet konden verdergezet worden. Ondertussen hebben we vernomen dat deze firma failliet is. De voorgevel dient nog volledig afgewerkt te worden met een toplaag.

Gevelsteen plaatsen op gevels bijgebouw

Ik wil de gevel van mijn achterbouw laten afwerken met het lijmen van gevelsteen. Het isoleren is reeds gedaan. Plan in bijlage - achtergevel nieuwe toestand. Gevelsteen aan te kopen door de vakman.

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Voor mijn achterbouw van +-35m² wil ik de gevel afwerken in hout en isoleren.

Gevel renoveren met steenstips

Welke oppervlakte moet bekleed worden? : minder dan 10 m², tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : De buitengevel van de nieuwe achterbouw is nu nog gewoon de snelbouwsteen. Graag zou ik dit laten afwerken met steenstrips (9m²).

Bestaande gevel renoveren en afwerken met sidings

Het betreft renovatie van de bestaande gevel nadat een bovenbouw gerealiseerd werd op een split level woning. De bovenbouw zal afgewerkt worden met sidings. Voor de bestaande gevel willen we zo veel mogelijk opties bekijken. De spouwmuur van de gevel werd reeds opgevuld met isoparels Ongeveer 200 m² te renoveren. Er zitten ongeveer 15 ramen. En er zijn 3 deuren en een garagepoort. Graag verschillende opties voor de gevel te renoveren-best ter plaatse komen kijken.