Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor herstellen schoorsteen:

Herstellen schoorsteen

De bezetting van de schoorsteen is aan het afbrokkelen en moet hersteld worden. Puntdak met dakpannen.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Kruibeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen schoorsteen uit heel België:

Daklekkage herstellen

Het platte geïsoleerde dak grenst aan het hellend dak. Het water van het hellende dak gaat via het platte dak naar de afvoerpijp. Ik ben niet zeker of de aansluiting van deze pijp wel nog correct is? Onder het platte dak bevindt zich een badkamer. Via het raamkozijn loopt er water naar binnen. Kan eveneens zijn dat er een regenpijp bestaande uit zink moet vervangen worden. Verder is de buitenkant van de schoorsteen ook aan herstelling toe, het cement komt los, deze moet volledig herbeleef worden.

Herstelling schoorsteen

Het woonhuis heeft mankementen aan de schoorsteen: door invloed van de elementen werden scheurtjes gevormd die nu beginnen te barsten en af te schiferen. Wij zoeken DRINGEND een reparateur die de schoorsteen terug optimaal kan herstellen. Neervallend puin is m.i. niet uitgesloten.

Schoorsteen herstellen

Door ouderdom is onze schoorsteen niet meer in orde. Voor zover wij kunnen zien, beginnen er stenen los te komen. Denken wij... Afbreken en hermetsen of enkel hervoegen of nog iets anders?

Dakgoten vervangen of herstellen en eventueel dakrenovatie

Wij kochten recentelijk een huis te Kontich. Dit huis heeft nog een leien dak dat naar ons weten voorlopig nog in goede staat is al dateerd dit zich ook al van 1960. Helaas zitten we wel met een lek waar het zinkwerk zich aansluit aan de schoorsteen. Ook de dakgoten zelf lijken ons lek. Kan hier voor een offerte gemaakt worden en eventueel een vergelijking met een totaal renovatie van het dak?

Schoorsteen herstellen

Er is een steen uit de schoorsteen naar beneden gekomen deze is blijkbaar gebarsten dus zal moeten hersteld worden

Daklekkage opsporen en herstellen

Wij ontdekten een vochtige plek in de nok van ons hellend dak. Met het regenweer van afgelopen week werd de plek ook groter. Er is zowel vocht te zien op de twee schuine wanden van het dak als op de zijgevel. We denken dat er een of meerdere pannen stuk of verschoven zijn, of dat er een lek is aan de schoorsteen van de buren en dat er langs daar water binnensijpelt. Ons hellend dak is zo een 8 meter hoog.

Schoorsteen herstellen of afbreken

Afbreken en/of herstellen schoorsteen. Schoorsteen op een hellend pannendak.

Nokpannen herstellen

10m Nokpannen herstellen en schoorsteen hervoegen.