Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel renoveren:

Gevel renoveren

Gevel laten renoveren. Graag isoleren met 12cm EPS. De gevel is 86 m³. Graag ook arduinen plinten. Er zijn 2 ramen die moeten behouden worden. Graag alu vensterbanken en bekleding van dakgoot. We hebben zelf geen materialen.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Melle (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel renoveren uit heel België:

Gevel te renoveren

Gevel met sandwichpanelen renoveren, gevel heeft betonrot. Zuiderkant van de woning met 2 verdiepingen. Gevel: 23,40 m².

Voor-en zijgevel renoveren

Renoveren van de voorgevel en zijgevel. Voeg-en metselwerk, dakgoot herstellen, gevel reinigen. Gevel bestaat deels uit beton en deels uit bakstenen, er is ook betonrot aanwezig. Graag ook schoorsteen herstellen en renovatie van de achtergevel maar de andere gevels zijn prioritair.

Plaatsen van steenstrips zonder isolatie

Renoveren van onze gevel met steenstrips. Nu gewone gyprocstenen, gevelstenen. Oppervlakte : 25 m² ramen en deuren inbegrepen.

Gevel bekleden met steenstrips

Gevel laten renoveren met steenstrips. Onderaan is er nu padoek voorzien. En we zouden slechts de bovenkant willen renoveren met steensstrips. De rest gevel die we zouden laten doen is 8m breed en 4 m hoog met 2 ramen.

Renoveren van gevel met crepi

Het gaat om een oppervlakte van 2,5 vierkante meter. Dit is aan de voorgevel , er zitten 4 ramen een een voordeur in. De huidige crepi is losgekomen en gebarsten zou moeten hersteld worden.

Plannen tekenen voor renovatie HOB

Wij wensen onze half open bebouwing te laten renoveren in het jaar 2020. Renoveren van de HOB graag plannen van een architect. Concreet is de gevel belangrijk om onder handen te nemen, nieuwe ramen, zonder volledig afwerken, nieuwe badkamer + bestaande badkamer oplappen.

Gevel renoveren

Werkzaamheden: Herstellingen aan gevel en houten kozijnen wegens achterstallig onderhoud. En nadien schilderwerken aan kozijnen en complete gevel.

Balkon en gevel renoveren

Het gaat om twee balkons die moeten gerenoveerd worden en ook graag de gevel erbij. het gaat om een herenhuis in een rijtjeswoning. Eerste verdieping balkon (1,5x1m) herstellen , betonstukken herstellen en ballustrade zetten. 2de verdieping de ballustrade renoveren Gevel van 30m²herschilderen . Dakgoot van 6,5 vervangen. Isolatie onder de leien steken, te zien ter plaatse.