Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenmuren isoleren en nieuw plaatsen:

Buitenmuren isoleren en nieuw plaatsen

Nieuwe buitenmuur zijgevel isoleren en plaatsen. Ook buitenmuur achtergevel afbreken, isoleren en nieuw plaatsen hier zijn 9 ramen en 1 deur in. Oppervlakte is 240m²
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Melsele (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuren isoleren en nieuw plaatsen uit heel België:

Plannen voor buitenisolatie en plaatsen van ramen

Mijn buitenmuren pakken vocht en bieden geen grondige isolatie. Ook de ramen zijn verouderd. Ik wil deze muren beter isoleren en nieuwe ramen plaatsen. Op het gelijkvloers zitten al nieuwe ramen. De slaapkamer op de eerste verdieping moet nog onder handen genomen worden. Daar zijn een vijftal nieuwe ramen nodig en dus ook isolatie. De buitenmuur is geschilderd en pakt wat vocht, spouwmuurisolatie lijkt me niet geschikt. Oppervlakte van de muren en ramen weet ik niet vanbuiten, maar indien gewenst kan ik dit opzoeken.

Gevelisolatie aanbrengen

Ik zou graag de buitenmuren laten isoleren en een gevelsteen/steenstrip laten plaatsen. Het betreft ongeveer 90 m² bakstenen muur zonder spouw en 30 m² ytong muren.

Buitenmuren woning isoleren

Ik wil mijn woning langs buiten isoleren. Er is geen spouwmuur aanwezig. De voorgevel heeft een unieke uitstraling maar zou toch aangepakt moeten worden, ik weet niet wat de best aan te raden techniek is. De andere 3 gevels moeten eveneens geïsoleerd worden.

Buitenmuren villa isoleren

De buitenmuur zou volledig rondom rond geïsoleerd moeten worden. Het systeem is voor te stellen. Afwerking met steenstrips, dus geen crepi. Oppervlakte > 100m2 Een aantal details: - afvoerpijpen die langs het huis naar beneden komen - carport: paal vlak bij het huis - hekje links voor het huis (dit is er bijgezet door de huurders) - hekje rechts voor het huis - ramen/deuren : hoe wordt de slag gemaakt Momenteel wordt het huis verhuurd. Af te spreken met de huidige bewoners: Damien 0487397848

Muren in crépi zetten

buitenmuren isoleren met xps platen en afwerken met crepi. halfopenbebouwing van +/- 1970

Bungalow uitbreiden en bezetten met hout

Extra verdieping met hout toevoegen aan een bungalow. Ook de buitenmuren te isoleren en nieuwe gevel met houten bekleding te voorzien. Gevel is 150 m².

Extra isolatie aanbrengen

Spouwmuren zijn volgens ons al geïsoleerd. maar niet voldoende. Vandaar dat we wensen de buitenmuren extra te isoleren. Het bertreft een houtskeletwoning. Extra isolatie. Tevens wil ik ook de ramen vervangen en ik stel me de vraag wat eerst moet gebeuren, eerst de gevel of eerst de ramen?

Isolatie van buitenmuren en crepi aanbrengen

We zouden onze buitenmuren willen laten isoleren en met crepi bedekken. Het betreft een alléénstaande woning met 1 verdiep. Voor alle 4 de buitenmuren.