Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten gevelbekleding plaatsen:

Houten gevelbekleding plaatsen

Gevelbekleding aan te brengen thermisch behandeld hout duurzaamheid klasse 1. Gevel is 21 m². Moet op isolatie geplaatst worden.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Zottegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten gevelbekleding plaatsen uit heel België:

Gevel garage bekleden

Het renoveren van een gevel van een bestaande vrijstaande garage, dit met een nieuwe houten gevelbekleding. De gevel is ongeveer 20m².

Gevel bekleden met hout

De achtergevel van het huis moet gerenoveerd worden: Achtergevel van 40m² renoveren. Houten gevelbekleding plaatsen. Bovenaan zou ik graag met kurk werken.

Houten gevelbekleding plaatsen

Binnenwand van 4.7m x 2.1m van tuinhuis in hardhout bekleden. Muur dient niet geïsoleerd te worden.

Houten gevelbekleding plaatsen

Houten gevelbekleding plaatsen op 4 buitengevels van een bijgebouw in de tuin. betreft een opp. van 90m². Ook demonteren van oude gevelblanken. Verstevigen van de onderstructuur en waterdicht maken. Momenteel eiken planken maar door weersomstandigheden krom gaan staan waardoor achterzijde op verschillende plaatsen open staat.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn gevel opnieuw zou kunnen bekleden met Merantihout of met Cederhout. Tussen 10 - 50 m².

Houten gevelbekleding plaatsen

we zijn van plan deze zomer onze achterbouw te verbouwen en we overwegen om op 2 gevels (+/- 7.5m x 2.8m (h) & 3.2m x 2.8m (h) (mits aftrek vd oppervlakte van een groot schuifraam 4.5m x 2.15m)) van deze achterbouw houten gevelbekleding (+ isolatie) te laten aanbrengen.

Houten gevelbekleding plaatsen

Wij vermoeden dat onze gevel doorslaand vocht heeft (oude muren en geen spouw). We dachten om een gevelbekleding te plaatsen in thermowood. Meer dan 100 m²

Composiet gevelbekleding plaatsen

Vervangen van bestaande gevelbekleding (houten planken van 200 mm breed) van dakrand (40cm breed op 60 cm hoog, totale lengte van 45 lopende meter). Te vervangen door gevelbekleding PVC of volkern , kleur antraciet grijs RAL 7016 bedankt