Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor houten gevelbekleding plaatsen:

Houten gevelbekleding plaatsen

Gevelbekleding aan te brengen thermisch behandeld hout duurzaamheid klasse 1. Gevel is 21 m². Moet op isolatie geplaatst worden.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Zottegem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten gevelbekleding plaatsen uit heel België:

Houten gevelbekleding aanbrengen

We willen 2 muren aan beide uiteinden van het terras laten bekleden. Ruwe schatting van 1 muur 3 op 3.

Houten gevelbekleding plaatsen

Aanbouw aan voorgevel gepland in september. Nadien willen we deze bekleden met dunne houten latjes. Nog geen voorkeur voor materiaal/houtsoort. Plannen architect kunnen geleverd worden.

Plaatsen houten gevelbekleding

Bestaand gebouw (voorheen garage) waarbij we de gemetste muur willen bekleden met hout , reden hiervoor is dat de oorspronkelijke muur te zwaar gehavend is door vroegere installaties (airco, afvoeren,....). Het gebouw en de muur zijn goed bereikbaar, max hoogte puntgevel is +/- 5m

Houten gevelbekleding plaatsen

Het gaat over een stuk renovatie en nieuwbouw te bezetten met houten gevelbekleding. Er zitten maar 3 grote ramen in. Alles zal al geïsoleerd zijn bij plaatsing hout.

Houten gevelbekleding plaatsen

Bekleding van gevel van bestaande woning die reeds werd geïsoleerd met 8 cm. Ook al dampscherm, regelwerk en verticale houtstroken gezet. Gevel van 6 x 6 meter.

Achtergevel vernieuwen

Het is een gebouw met 3 verdiepen, waarvan de achtergevel vernieuwd moet worden. Momenteel zitten er eternit platen tegen de gevel, mogelijk met asbest. Het liefst zou ik een houten gevelbekleding hebben op het gelijkvloers, en iets duurzamer voor de bovenste 2 verdiepingen, bijvoorbeeld terug eternit panelen.

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van thermisch gehard grenen, zwart geolied voor gevelbekleding. Oppervlakte 250 à 300 m².

Houten dakterras leggen

Het gaat om een dakterras van 75 m2 in de vorm van een rechthoekige driehoek. Het terras bestond vroeger uit houten planken, maar deze zijn er uit gehaald en er moeten nieuwe houten planken in de plaats komen. Er moet ook gevelbekleding voorzien worden voor de muur van het terras (+/- 10 m2).