Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

maandag 1 januari 2018

Herstellen van uitvallende mestelvoegen

Op achtergevel van gelijkvloers appartement vallen de metselvoegen uit. Oppervlakte7 meter op 3 meter
maandag 11 december 2017

Buitenmuur nieuwe voeg vervangen wegens foute kleur

Bij de renovatie van ons huis werd een stuk muur opnieuw gemetst wegens plaatsen van raam. Het nieuwe voegwerk heeft een volledig foute kleur. Graag had ik de prijs geweten van het uitslijpen en opnieuw voegen. Oppervlakte 1 m². Het gaat om de zone boven het grijze schuifraam links in de achtergevel
woensdag 6 december 2017

Voegen van aanbouw en hervoegen van woning

Aan de bestaande woning hebben we een aanbouw geplaatst. Nu zouden beide dus met dezelfde voeg gedaan worden.
maandag 4 december 2017

Tuinhuis met hout bekleden

Het tuinhuis met plat dak is gemaakt van vurenhout. De hoogte is ongeveer 2 m 50. De breedte is 8 m diepte 4 m. In de voorkant zit een raam van 4,5 m breed. Er zit ook een deur die zou moeten bekleed worden of vervangen worden. Op de zijkant zit een dubbele deur, ook te bekleden of te vervangen. Graag te bekleden met padouk en een sierlijst aanbrengen in padouk. Dit is 30 m² te bekleden.
zaterdag 25 november 2017

Voegwerk gevel herstellen

Betreft een vrijstaande woning gebouwd in '82 ==> recent funderingsherstel laten uitvoeren . Nu volgende fase van gevelherstel . Voorgevel en zijgevel van het gebouw dient hervoegd te worden. losse stenen terug vast te zetten. Scheuren herstellen.
woensdag 15 november 2017

Schoorsteen en sierschouw buitenkant renoveren

Wij willen graag onze schouw (met betonplaat) herstellen. Voegen in metselwerk komen los met impact op stabiliteit. Ook sierschouw dient te worden gerenoveerd. Ook daar komen de voegen los.
maandag 13 november 2017

Isolatie en crepi op gevel aanbrengen

Isolatie en crepi gevel dakkapel en achtergevel woning. Afmetingen: Dakkapel : 6 meter lengte. Gelijkvloers 8 meter.
zaterdag 11 november 2017

Raamopening maken

Het bestaande venster is reeds weg en de muur is langs binnen met ytong stenen dicht. De rest van de opening moet dichtgemets worden en hierin moet de nieuwe raamopening gemaakt worden. Deze ligt deels in de bestaande opening, deels erboven. Er moet aldus een stuk van de metalen steunbalk van de oorspronkelijke raamopening doorgezaagd worden. Dit bevindt zich op de 1 ste verdieping, er is plaats om een stelling te plaatsen. Foto en plan kan ik u via email bezorgen.
donderdag 9 november 2017

Betonnen gevels optrekken

Ik wens een beton blokken muur ( drie gevels ) van 14 cm als gevel op te trekken en daartegen een isolatie materiaal te plaatsen met vervolgens een aluminium raster om de 30 cm vervolgens een 'lucht spouw van 1 cm en dan keramische tegels van 30 x 60 te verkleven in steens verband. Totaal 3 gevels 130 m² ramen en deuren doorgemeten. Prijs voor isolatie materiaal / regelwerk en plaatsing hiervan : keramisch materiaal verzorg ik zelf.
donderdag 9 november 2017

Scheur in gevel herstellen

Van de onderkant van de woning een barst op de gevelsteen tot aan de dakgoot boven het venster al het voegsel uitgevallen . Gevelmuur komt naar buiten.
dinsdag 7 november 2017

Scheur herstellen in gevel

Nazicht scheuren in gevel. gevel uit baksteen.Minder dan 15 m. Scheurherstel.
vrijdag 3 november 2017

Metsen tuinhuis met schuin dak

Metsen van tuinhuis met schuin dak inbegrepen. Mag zeer eenvoudig zijn. Oppervlakte 3 m breed, 2 m 50 diep, 2 m hoog. Ruimte voorzien voor venster en deur. Betonplaat reeds aanwezig. Enkele steun, moet later bepleisterd kunnen worden.
woensdag 1 november 2017

Crepi en muurisolatie plaatsen

Ik zou graag een gevel van mijn woning laten isoleren, buitenmuur-isolatie + bezetten met crepi. De gevel bevindt zich achteraan de woning, op de eerste verdieping, aan een plat dak/dakterras. Het gaat over een kleine woning. De gevel heeft een oppervlakte van ongeveer 12,5 m². Hierin staat een venster van ongeveer 3,5 m². De te isoleren en te bezetten oppervlakte is dus bij benadering 9 m². De materialen kunnen door de woning naar achter gebracht worden.
dinsdag 31 oktober 2017

Opening dichtmetsen tussen zijgevel en dakgoot

Op de zijgevel juist onder de dakgoot is een steen losgekomen waardoor er een opening is tussen dakgoot en zijgevel . Deze opening bevindt zich op 6 m hoogte. Ikzelf beschik niet over een ladder en durf deze klus trouwens niet uitvoeren. Opening van 10/10 cm dichtmetsen tussen zijgevel en dakgoot op 6m hoogte
maandag 30 oktober 2017

Isolatie vervangen en crepi plaatsen op gevel

De achtergevel van ons bedrijf bestaat uit platen op houtwerk met isolatie. We hebben onlangs nieuwe ramen laten plaatsen en willen nu graag de platen en isolatie vervangen en crepi laten spuiten.
zondag 29 oktober 2017

Gevels voegen

Voegen van gevels. Oppervlakte te her voegen ongeveer 700 m². Een hoogtewerker noodzakelijk. Het adres stuur ik door aan de vakman.
zondag 29 oktober 2017

Herstelling gevel crepi

Een gevel bezet met crepi moet hersteld worden. Oppervlakte te herstellen is ongeveer 25 m².
zaterdag 28 oktober 2017

Voegen van muurtje en trap

Voegen van muurtjes en de trap vooraan de woning - cementeren van terrasmuur ( 2 m B en 3 m H) achteraan.
woensdag 25 oktober 2017

Buitengevel isoleren en bepleisteren met crépi

De buitengevel moet geïsoleerd worden en nadien bepleisterd met crepi. Afmetingen zijn +- 6m hoog, 10 breed en 14 diep.
dinsdag 10 oktober 2017

Voegen schoorstenen

Ik wil mijn twee schoorstenen op mijn huis laten bijvoegen (er is voegsel losgekomen). Ik heb een zadeldak met de twee schoorstenen op het hoogste punt (vermoedelijk zo'n 9 meter hoog?).
zaterdag 23 september 2017

Gevel bepleisteren en isoleren

Ik wil mijn achtergevel laten isoleren en bepleisteren. - -54m² moet geïsoleerd (12cm) worden+bepleisterd. -13m² moet enkel bepleisterd worden.
zondag 17 september 2017

Renovatie van verzakte rollagen in beide zijgevels

De rollagen van de lange vensters in onze linker- en rechtergevel zijn verzakt. Deze moeten worden hersteld als volgt: -Plaatsen van de nodige stellingen met zeilen -Uitkappen van de rollagen/gevelstenen tot aan de verzakkingen zoals aangegeven -Plaatsen van verborgen (“Korbo”) L-profielen verankerd in binnenmuur ter ondersteuning van de overspanning -Opnieuw opmetselen van de rollagen met gevelsteen van het type “Wienerberger Terca donkerblauwe paepesteen M50” -Uitslijpen, zandstralen en hervoegen van de beïnvloede vlakken zoals aangegeven op plan -Opnieuw afkitten rondom de ramen -Afvoer van alle puin & afval -Opkuis van de werf
vrijdag 15 september 2017

PVC gevelbekleding zonder isolatie

Dak wordt gerenoveerd en muur die er tegenaan ligt heeft een momenteel ruiten gevelbescherming. Dit moet dan ook vernieuwd worden. Het is een een vrijstaande woning van ongeveer 40 vierkante meter.
vrijdag 8 september 2017

Herstellen of vervangen van crepi op achtergevel

We hebben scheurtjes in onze achter gevel die met crepi is afgewerkt (+/-70m2), graag willen we dit herstellen of volledig laten herbekleed met crepi of ander gevelbekleding.
vrijdag 8 september 2017

Scheuren in voor- en zijgevel herstellen

Scheuren in voorgevel, buiten en binnen; Zijgevel enkel buiten. Er zijn werken in de straat gebeurd en daardoor zijn er scheuren ontstaan. We zoeken dus dringend een vakman om dit te onderzoeken en te herstellen.