Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

maandag 26 november 2018

Oude tuinmuur opnieuw metselen

De tuinmuur van 4x7m begint af te brokkelen. Het geheel opnieuw metselen.
donderdag 22 november 2018

Plaatsen van gevelplint rondom woning

Voor nieuwbouwwoning gezocht plaatser van arduin gevelplinten (3cm dik, 40 hoog) op isolatie onder de crepi. Iets meer dan 20 meter.
zaterdag 17 november 2018

Herstellen scheur in binnenmuur onder draagbalk

Onder de draagbalk in de woonkamer zagen wij scheuren in het stucwerk: na het weghalen van een gedeelte zijn er enkele scheuren in het metselwerk net onder de draagbalk (ongeveer een meter lang). Graag ook de oorzaak van de scheur.
zondag 11 november 2018

Gevelrenovatie uitvoeren aan gevel met crépi

10 jaar geleden werd de volledige achtergevel van een herenhuis met crepi bezet. Na een geval van waterinsijpeling zijn nu op verschillende plaatsen meerdere vierkante meters crepi losgekomen en aan het loskomen.
woensdag 7 november 2018

Metselen van losliggende treden trappen

Buitentrap heeft losliggende treden en moet hersteld worden. Het zijn 7 treden, blauwe steen treden. De tegels zijn los, ze zouden moeten hersteld worden, vast gemetseld worden. Niet alle treden moeten gemetseld worden, een stuk of 5 treden.
dinsdag 30 oktober 2018

Voegwerken uitvoeren aan huis in fermettestijl

Huis fermettestijl 11m op 9m. Tippen op 3m15cm. Nok +- 7,5 m. 1 schouw midden dak. In te voegen met Seiffert voegmortel nr. 916. Dichtkitten met silicone. materiaal en werk.
woensdag 24 oktober 2018

Hervoegen van terras en kleine voegen in de gevel alsook borduur stenen opnieuw vast mesten

De terras voegen zijn los alsook enkele tegels verder zijn voegen aan de onderkant van enkele plaatsen van de gevels opnieuw te vullen borduurstenen zijn los op enkele plaatsen van het huis
maandag 10 september 2018

Scheur in buitengevel herstellen

Wij hebben een oude hoeve gekocht. Op de voorgevel bestonden een aantal scheuren, die wij hebben laten herstellen. Nu bestaat er nog steeds 1 scheur die wij graag voor de winter willen herstellen (buitenscheur die ook binnen te merken is).
dinsdag 4 september 2018

Houten gevelbekleding aanbrengen op aanbouw

Gevel bekleden met thermowood. Ongeveer een oppervlakte tussen 10 a 15 m². Verduurzaamd zacht hout (thermowood, Oregon, lorken...). Voor achttergevel (aanbouw). Een hoekraam en een plooiraam, gaat over een alleenstaande woning.
woensdag 29 augustus 2018

Isolatie en houtbekleding op bijgebouw plaatsen

Recent werd de woning uitgebreid met een bijbouw. Het betreft een rechthoekige uitstulping aan de woning (die vierkant is). De woning zal in oktober volledig bekleed worden met grijze crepi. De bijbouw zou ik graag laten bekleden met hout. Te plaatsen: 8 cm isolatie en houtbekleding. Voorkeur: thermowood (eventueel ayous) Oppervlakte: 66 m²
maandag 27 augustus 2018

Tuinhuis bezetten met crepi

Ik wil graag een tuinhuis bezetten met crepi zonder isolatie. Het gaat om een tuinhuis van 3 x 5 meter met zadeldak, hoogte ongeveer 230 cm.
maandag 27 augustus 2018

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Buitenmuren bijgebouw isoleren en afwerken in hout Oppervlakte 12 m².
maandag 27 augustus 2018

Voegen en bezetting herstellen gevel

Voegen herstellen en bijwerken aan alle 4 de gevels. Ook rondom de nieuwe garagepoort opnieuw bezetten en verven.
zondag 26 augustus 2018

Tuinmuur voegen en metsen waar nodig

Mijn tuinmuur moet op verschillende plaatsen gevoegd en gemetst worden. Op een stukje tuinmuur moeten ook opnieuw dekstenen geplaatst worden. Ik zoek iemand die de muur terug volledig in orde kan zetten.
woensdag 15 augustus 2018

Zuidwestelijke gevel renoveren

Onze zuidwestelijke gevel vertoont roestplekken en begint af te schilferen. Wij vermoeden dat men de huidige crepi moet afschrepen om de onderlaag te behandelen en hierna nieuwe bezetting te plaatsen. Materiaal voor de nieuwe bezetting bekijken wij graag de opties de specialist. Gaat om een gevel tussen de 60-100 m².
dinsdag 14 augustus 2018

PVC gevelbekleding met isolatie plaatsen voor bijbouw

Wij hebben een bijbouw in ytong maar in de winter krijgen we schimmel daar in de kamer. Om dit op te lossen willen we de buitenmuren isoleren en bezetten.
maandag 6 augustus 2018

Deel raampartij bekleden bekleden met thermowood 7 m²

Het betreft een strook van ongeveer 8,5 m x 0,8 m die moet bekleed worden met thermowood (Strook boven raampartij living)
maandag 6 augustus 2018

Stal voor twee pony's metselen

Stal metselen voor twee Shetland pony''s te installeren. Stallen : 4 op 4 m. Materiaal ter plaatse te bespreken.
maandag 6 augustus 2018

Opmetsen van gaten in muur

Op metsen van twee gaten in een muur. Deze werden vroeger als plantenbakken gebruikt en dienen als ook een doorgang in een muur. Wij willen dit nu terug laten opmetsen.
zondag 5 augustus 2018

Crepi zonder isolatie plaatsen

Ik heb een buitenmuur, van betonnen stenen waarop geschilderd is geweest. Ik zou er graag crepi opzetten (soort van wit - beige) de muur heeft niets te maken met mijn gevel, dus er moet geen isolatie bij. Er is ook een tuinhuis die tegen de muur staat, daar zou ook crepi rond moeten komen. (Op het dak van het tuinkot kan niet gestaan worden) is dus niet gemakkelijk. De muur is ongeveer een 21 vierkante meter.
woensdag 25 juli 2018

Houten gevelbekleding met isolatie voor portiek plaatsen

Onze muren zijn reeds geïsoleerd (spouwisolatie), enkel onze portiek is niet geïsoleerd wegens geen spouwmuur. Het betreft maar een 5-tal vierkante meter.
zaterdag 21 juli 2018

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Voor een bestaande achtergevel van 20m² die geïsoleerd en bekleedt moet worden met hout
dinsdag 17 juli 2018

Barsten in voorgevel herstellen

Barsten in de voorgevel, verschillende grote barsten. Boven de deur ook heel grote barsten. Er zitten twee ramen en een deur in de voorgevel.
dinsdag 17 juli 2018

Herstellen hoekpunt gevel

Het voegwerk boven enkele bakstenen vertoond enkele barsten. 2 bakstenen aan de hoekpunt boven het badkamerraam op de 1ste verdieping zijn losgekomen na de recente hitte. De barsten in het voegwerk zouden hersteld moeten worden en de 2 losgekomen bakstenen zouden hersteld moeten worden.
dinsdag 17 juli 2018

Voorgevel renoveren met crepi en isoleren

Voorgevel renoveren. Er zit een deur en 2 ramen in. Graag renoveren met crepi bekleden en isoleren.

Partners

Partners van Casius