Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Vlaams-Brabant.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: crépi plaatsen op buitengevel, crepi en muurisolatie plaatsen, isolatie vervangen en crepi plaatsen op gevel, houten gevelbekleding, betonnen gevels optrekken, betonrot aan terras en gevel herstellen, voorgevel huis renoveren, gevelverzakking herstellen, gevel renoveren en betonrot behandelen, buitengevel isoleren en bepleisteren met crépi, uitbekleden topgevel in kalei, voorgevel renoveren, isolatie en crepi op gevel aanbrengen, herstellen scheuren in gevel, raamopening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

woensdag 15 november 2017

Schoorsteen en sierschouw buitenkant renoveren

Wij willen graag onze schouw (met betonplaat) herstellen. Voegen in metselwerk komen los met impact op stabiliteit. Ook sierschouw dient te worden gerenoveerd. Ook daar komen de voegen los.
maandag 13 november 2017

Isolatie en crepi op gevel aanbrengen

Isolatie en crepi gevel dakkapel en achtergevel woning. Afmetingen: Dakkapel : 6 meter lengte. Gelijkvloers 8 meter.
zaterdag 11 november 2017

Raamopening maken

Het bestaande venster is reeds weg en de muur is langs binnen met ytong stenen dicht. De rest van de opening moet dichtgemets worden en hierin moet de nieuwe raamopening gemaakt worden. Deze ligt deels in de bestaande opening, deels erboven. Er moet aldus een stuk van de metalen steunbalk van de oorspronkelijke raamopening doorgezaagd worden. Dit bevindt zich op de 1 ste verdieping, er is plaats om een stelling te plaatsen. Foto en plan kan ik u via email bezorgen.
donderdag 9 november 2017

Betonnen gevels optrekken

Ik wens een beton blokken muur ( drie gevels ) van 14 cm als gevel op te trekken en daartegen een isolatie materiaal te plaatsen met vervolgens een aluminium raster om de 30 cm vervolgens een 'lucht spouw van 1 cm en dan keramische tegels van 30 x 60 te verkleven in steens verband. Totaal 3 gevels 130 m² ramen en deuren doorgemeten. Prijs voor isolatie materiaal / regelwerk en plaatsing hiervan : keramisch materiaal verzorg ik zelf.
donderdag 9 november 2017

Scheur in gevel herstellen

Van de onderkant van de woning een barst op de gevelsteen tot aan de dakgoot boven het venster al het voegsel uitgevallen . Gevelmuur komt naar buiten.
dinsdag 7 november 2017

Scheur herstellen in gevel

Nazicht scheuren in gevel. gevel uit baksteen.Minder dan 15 m. Scheurherstel.
vrijdag 3 november 2017

Metsen tuinhuis met schuin dak

Metsen van tuinhuis met schuin dak inbegrepen. Mag zeer eenvoudig zijn. Oppervlakte 3 m breed, 2 m 50 diep, 2 m hoog. Ruimte voorzien voor venster en deur. Betonplaat reeds aanwezig. Enkele steun, moet later bepleisterd kunnen worden.
woensdag 1 november 2017

Crepi en muurisolatie plaatsen

Ik zou graag een gevel van mijn woning laten isoleren, buitenmuur-isolatie + bezetten met crepi. De gevel bevindt zich achteraan de woning, op de eerste verdieping, aan een plat dak/dakterras. Het gaat over een kleine woning. De gevel heeft een oppervlakte van ongeveer 12,5 m². Hierin staat een venster van ongeveer 3,5 m². De te isoleren en te bezetten oppervlakte is dus bij benadering 9 m². De materialen kunnen door de woning naar achter gebracht worden.
dinsdag 31 oktober 2017

Opening dichtmetsen tussen zijgevel en dakgoot

Op de zijgevel juist onder de dakgoot is een steen losgekomen waardoor er een opening is tussen dakgoot en zijgevel . Deze opening bevindt zich op 6 m hoogte. Ikzelf beschik niet over een ladder en durf deze klus trouwens niet uitvoeren. Opening van 10/10 cm dichtmetsen tussen zijgevel en dakgoot op 6m hoogte
maandag 30 oktober 2017

Isolatie vervangen en crepi plaatsen op gevel

De achtergevel van ons bedrijf bestaat uit platen op houtwerk met isolatie. We hebben onlangs nieuwe ramen laten plaatsen en willen nu graag de platen en isolatie vervangen en crepi laten spuiten.
zondag 29 oktober 2017

Gevels voegen

Voegen van gevels. Oppervlakte te her voegen ongeveer 700 m². Een hoogtewerker noodzakelijk. Het adres stuur ik door aan de vakman.
zondag 29 oktober 2017

Herstelling gevel crepi

Een gevel bezet met crepi moet hersteld worden. Oppervlakte te herstellen is ongeveer 25 m².
zaterdag 28 oktober 2017

Voegen van muurtje en trap

Voegen van muurtjes en de trap vooraan de woning - cementeren van terrasmuur ( 2 m B en 3 m H) achteraan.
woensdag 25 oktober 2017

Buitengevel isoleren en bepleisteren met crépi

De buitengevel moet geïsoleerd worden en nadien bepleisterd met crepi. Afmetingen zijn +- 6m hoog, 10 breed en 14 diep.
dinsdag 10 oktober 2017

Voegen schoorstenen

Ik wil mijn twee schoorstenen op mijn huis laten bijvoegen (er is voegsel losgekomen). Ik heb een zadeldak met de twee schoorstenen op het hoogste punt (vermoedelijk zo'n 9 meter hoog?).
zaterdag 23 september 2017

Gevel bepleisteren en isoleren

Ik wil mijn achtergevel laten isoleren en bepleisteren. - -54m² moet geïsoleerd (12cm) worden+bepleisterd. -13m² moet enkel bepleisterd worden.
zondag 17 september 2017

Renovatie van verzakte rollagen in beide zijgevels

De rollagen van de lange vensters in onze linker- en rechtergevel zijn verzakt. Deze moeten worden hersteld als volgt: -Plaatsen van de nodige stellingen met zeilen -Uitkappen van de rollagen/gevelstenen tot aan de verzakkingen zoals aangegeven -Plaatsen van verborgen (“Korbo”) L-profielen verankerd in binnenmuur ter ondersteuning van de overspanning -Opnieuw opmetselen van de rollagen met gevelsteen van het type “Wienerberger Terca donkerblauwe paepesteen M50” -Uitslijpen, zandstralen en hervoegen van de beïnvloede vlakken zoals aangegeven op plan -Opnieuw afkitten rondom de ramen -Afvoer van alle puin & afval -Opkuis van de werf
vrijdag 15 september 2017

PVC gevelbekleding zonder isolatie

Dak wordt gerenoveerd en muur die er tegenaan ligt heeft een momenteel ruiten gevelbescherming. Dit moet dan ook vernieuwd worden. Het is een een vrijstaande woning van ongeveer 40 vierkante meter.
vrijdag 8 september 2017

Herstellen of vervangen van crepi op achtergevel

We hebben scheurtjes in onze achter gevel die met crepi is afgewerkt (+/-70m2), graag willen we dit herstellen of volledig laten herbekleed met crepi of ander gevelbekleding.
vrijdag 8 september 2017

Scheuren in voor- en zijgevel herstellen

Scheuren in voorgevel, buiten en binnen; Zijgevel enkel buiten. Er zijn werken in de straat gebeurd en daardoor zijn er scheuren ontstaan. We zoeken dus dringend een vakman om dit te onderzoeken en te herstellen.
donderdag 7 september 2017

Gevel voegen en herstellen + verven met kaleiverf

Kleine 4 gevelvilla, enkel 2 puntgevels zijn een ietsje hoger dan de 2 laterale facades. Geven voegen en herstellen en verven.
maandag 4 september 2017

PVC gevelbekleding met isolatie te plaatsen

Nieuwbouw van 2006. Vervangen van bestaande pvc bekleding van Deceuninck helemaal vervormd Oppervlakte te bekleden ongeveer : Van 10 tot 25
donderdag 31 augustus 2017

Schouwen hervoegen

2 schouwen te hervoegen ( deel dat boven dak uitsteekt) Het dak zelf is in natuurleien, er moet voorzichtig te werk worden gegaan om geen schade aan te richten aan het dak zelf. De woning heeft geen verdieping.
maandag 28 augustus 2017

Buitenmuur te bekleden met thermowood

De buitenmuur is momenteel in snel bouwsteen. Achter deze steen is een goed geïsoleerde houtskeletstructuur. Dus wil mijn muur terraskant laten bezetten met thermowood dit is een oppervlakte van ongeveer 15 m².
woensdag 23 augustus 2017

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Voorgevel in hout bekleden en isoleren: totaal van 22 m². Hier moet ongeveer nog 6 m² geïsoleerd worden en het houtwerk zou ongeveer 22 m² .

Partners

Partners van Casius