Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Vlaams-Brabant.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevelbekleding in pvc aanbrengen, opfrissen achtergevel (12 m²), gevel te renoveren, zijgevel bekleden met leien, houten gevelbekleding aanbrengen, steenstrips plaatsen op buitengevel, pVC slidings aanbrengen aan gevel, houten gevelbekleding aanbrengen zonder isolatie, herstellen voegwerk gevel rondom de woning, gevel licht opfrissen, isoleren van gevel, muren van terras renoveren, scheuren herstellen in gevels, herstellen van scheuren in muur buitengevel, bepleisteren van de boordsteen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

woensdag 23 augustus 2017

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Voorgevel in hout bekleden en isoleren: totaal van 22 m². Hier moet ongeveer nog 6 m² geïsoleerd worden en het houtwerk zou ongeveer 22 m² .
dinsdag 22 augustus 2017

Regenput te herstellen

Onze regenput is 12 jaar oud maar lekt. Moet worden gecementeerd moet gevoegd, gemetseld worden. We hebben weinig info omdat we er pas wonen. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 21 augustus 2017

Opfrissen achtergevel

Graag zouden we onze achtergevel laten opfrissen. De voegen dienen verwijderd en vervangen te worden, alsook de afbladderende verflaag. Afhankelijk van de staat van de bakstenen opnieuw verven of behandelen met een product om waterafstotend te blijven. Momenteel staat een deel van de achtergevel vochtig door de slechte staat. Dit heeft ook consequenties voor de aangrenzende binnenmuur. (12 m²)
dinsdag 15 augustus 2017

Stutten van steen/betonstroken op voorgevel

Steen of betonstrips zijn verzakt moeten gestut worden . 2 betonstroken zijn verzakt.
donderdag 10 augustus 2017

Gevel garagebox vernieuwen en binnenmuur hermetselen

Ik heb een muur van een garage van 10m lang en 2,5m hoog die scheef aan het zakken is. Deze muur zou moeten vernieuwd worden + ook een binnenmuur van 3m x 2,5m
donderdag 10 augustus 2017

Muren van terras renoveren

Ik wil de muren van het terras renoveren. De blauwe steen is aan het loskomen en metselwerken zijn dringend nodig.
zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwe tuinmuur metselen

Ik zou mijn huidige haag willen vervangen door een tuinmuur met een hoogte van 4m, over een lengte van ca. 30 m onderbroken voor de poort van een oprit. Aan de straatkant dacht ik aan een afwerking met rode baksteen, aan de tuinkant, natuursteen. Ik moet voor deze werken sowieso een vergunning aanvragen, maar ik wou nu al op de hoogte zijn van de grootteorde van de kostprijs. Als voorbereidende maatregelen moet er ook rekening mee gehouden worden dat een haag gerooid moet worden.
vrijdag 21 juli 2017

Metselwerk boven raam is losgekomen en moet opnieuw opgemetst worden

Metselwerk boven 1 raam (eerste verdieping) is losgekomen en moet terug opgemetst worden, liefst met L-vormig profiel als steun.
woensdag 19 juli 2017

Kaleien of crepi aanbrengen op gevel

Wij zijn bezig met de verbouwing van onze woning. We zoeken uit of we willen gaan voor isolatie + crepi of voor spouwmuurisolatie + kaleien. Dit is voor de voorgevel en zijgevels.
woensdag 12 juli 2017

Gevel bekleden met leien of rockpanel

Voor onze halfopen bebouwing zijn wij opzoek naar een aannemer om een buitenmuur te laten bekleden met leien. Er staan reeds leien op.
dinsdag 11 juli 2017

Afwerking en afdichten van een buiten raam

Afwerken en afdichten van een kleine glansstenen raam, een beetje hoog.
maandag 10 juli 2017

Gevel kaleien

Bestaand huis uit 1950. Gevel te kaleien. Oppervlakte is ongeveer 200 vierkante meter.
dinsdag 27 juni 2017

Gevel zandstralen

Ik zoek een vakman voor de gevel te laten zandstralen plus misschien hervoegen en hier en daar stenen herstellen.
dinsdag 27 juni 2017

Scheuren buitenmuren herstellen

Wij hebben een 2-tal scheuren in de buitenmuur die we graag wilden laten herstellen. Scheuren: van beneden tot boven 2 mm breed. Andere van het dak tot het raam.
zondag 25 juni 2017

Gevel voegen

Wij willen onze gevel van de aanbouw laten voegen. Voegen zijn gemiddeld 9 mm groot. Totale oppervlakte van het te voegen werk is ongeveer 50 m² Voegen ook op 1ste verdieping.
vrijdag 23 juni 2017

Barsten herstellen in gevel

Ik heb boven 2 ramen barsten in de gevel aan de achterkant van het huis. Eind september komen ze nieuwe ramen zetten, ze vroegen me eerst het te herstellen.
vrijdag 23 juni 2017

Schouw renoveren

Ik zoek een vakman om twee schouwen te hervoegen en te herstellen waar nodig.
woensdag 21 juni 2017

Gevel in hout bekleden

Ik zoek een vakman om de gevel te bekleden met een houtsoort (te bespreken met vakman). Vrijstaande woning . 50 m².
dinsdag 20 juni 2017

Putboring grondwater

Putboring voor huishoudelijk gebruik.
vrijdag 16 juni 2017

Opmetsen van dak

Metselwerken: We willen ons dak vervangen en een deel ophogen om extra kamers te maken. We hebben al een dakwerken die eind augustus/begin september zou kunnen beginnen met de werken, maar zijn nog op zoek naar een metser om het voorste deel op te metsen. (80 cm). Dit zijn ongeveer 4 muren.
woensdag 14 juni 2017

Gevelbekleding aanbrengen in Trespa platen

Ik wil een gevel bekleden met trespa platen. Oppervlakte 150 m².
woensdag 7 juni 2017

Isoleren en bekleden van voorgevel

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij zijn op zoek naar een gevelspecialist voor het uitvoeren van gevelbekledingswerken: onze voorgevel (gelijkvloers en eerste verdiep) zou moeten geïsoleerd worden en bekleed worden met verticale houten latten. Na het plaatsen van de isolatie en voor het aanbrengen van het latwerk wordt een dampdoorlatend scherm voorzien (kleur : zwart) overeenkomstig artikel 30. 33 onderdak - folies / kunststof / … Afmetingen en tussenafstanden: De te voorziene secties en onderlinge tussen afstanden van de stijlen, alsook het aantal bevestigingsmiddelen worden gekozen overeenkomstig het gewicht en modulering van de bekledingselementen, de karakteristieken van de achtergelegen draagstructuur en volgens aanduiding op de principeplannen.
woensdag 7 juni 2017

Herstellen van arduin en dorpel aan voorgevel

Onze deurdrempel achteraan de woning is beschadigd. Is op verschillende plaatsen gebarsten .
woensdag 31 mei 2017

Metselwerk snelbouw puntgevels

Metsen van puntgevels voor een snel bouwsteen met de mogelijkheid om later de gevelsteen ook te plaatsen.
zondag 28 mei 2017

Verankering van steunconsole

Op zoek naar bedrijf die kennis heeft van verankering van steunconsole. Deze is in de loop der jaren lichtjes verschoven.

Partners

Partners van Casius