Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

zondag 10 februari 2019

PVC gevelbekleding plaatsen

Achterkant van de woning boven de verande muur van circa 30m2 bekleden. Actueel infiltratie via muur.
zondag 20 januari 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Bekleding zijgevel en stuk achtergevel. Smalle verticale latten. Regenzijde . Houten gebvelbekleding aan te brengen. oppervlakte: zijgvel 68 m²= nu 75 m². Enkel zijgevel te bekleden.
donderdag 17 januari 2019

Kleine herstelling van buitengevel uitvoeren

Door een beschadiging moet er een klein stuk hersteld worden in een buitengevel van een woning. De beschadiging meet 1.5m x 0.7m voor een totaal van ongeveer 1m².
maandag 14 januari 2019

Verkleinen open haard

Onze open haard moet kleiner gemaakt worden i.v.m. rookafvoer. Hiertoe moet onderin de opening 1-2 la(a)g(en) van brandwerende bakstenen gemetseld worden waarop de vuurkorf geplaatst kan worden.
donderdag 10 januari 2019

Houten zijgevel verplaatsen

Wij hebben pas een houten chalet gekocht. Om iets meer ruimte te creëren hadden wij het plan om de zijgevel +/- 2 meter te verplaatsen. Aan het dak hoeft er in principe niet gewerkt worden. Aangezien de zijgevel 2,5 onder dakrand staat dient er genoeg steun aangebracht te worden. Daar er een deelse bovenverdieping is (soort duplex) het betreft een gevel van ongeveer +- 8m volledig van houten balken (kliksysteem) met isolatie. Uiteraard zal de achtergevel en voorgevel ook verlengd moeten worden met +/- 1 meter. Alles is volledig van hout.
dinsdag 1 januari 2019

Tuinhuis metselen

Bouw van stenen tuinhuis. Dit 3 x 4 meter en de fundering ligt er al.
donderdag 27 december 2018

Herstellen van scheuren in voorgevel

Ik heb 2 scheuren in mijn voorgevel waar ik me wel wat zorgen over maak. Ik wens deze op korte termijn te herstellen.
maandag 26 november 2018

Oude tuinmuur opnieuw metselen

De tuinmuur van 4x7m begint af te brokkelen. Het geheel opnieuw metselen.
donderdag 22 november 2018

Plaatsen van gevelplint rondom woning

Voor nieuwbouwwoning gezocht plaatser van arduin gevelplinten (3cm dik, 40 hoog) op isolatie onder de crepi. Iets meer dan 20 meter.
zaterdag 17 november 2018

Herstellen scheur in binnenmuur onder draagbalk

Onder de draagbalk in de woonkamer zagen wij scheuren in het stucwerk: na het weghalen van een gedeelte zijn er enkele scheuren in het metselwerk net onder de draagbalk (ongeveer een meter lang). Graag ook de oorzaak van de scheur.