Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

dinsdag 17 juli 2018

Barsten in voorgevel herstellen

Barsten in de voorgevel, verschillende grote barsten. Boven de deur ook heel grote barsten. Er zitten twee ramen en een deur in de voorgevel.
dinsdag 17 juli 2018

Herstellen hoekpunt gevel

Het voegwerk boven enkele bakstenen vertoond enkele barsten. 2 bakstenen aan de hoekpunt boven het badkamerraam op de 1ste verdieping zijn losgekomen na de recente hitte. De barsten in het voegwerk zouden hersteld moeten worden en de 2 losgekomen bakstenen zouden hersteld moeten worden.
dinsdag 10 juli 2018

Gevels renoveren

De zijgevel, voor en achtergevel renoveren ongeveer 120 m². De gevels steken uit boven het (pannen)dak. Het betreft 4 zijgevels van zadeldaken en gevels van 7 dakkapellen.
woensdag 4 juli 2018

Composiet gevelbekleding plaatsen

Afwerking van de garagewanden in keramische bekleding +/- 31m²
dinsdag 3 juli 2018

Tuinmuren metselen

Slopen van een stenen muurtje en asbestplaat (wat we zelf willen doen). Dan willen we graag twee nieuwe bakstenen muurtjes laten metsen. We zoeken dus iemand die dit wil metselen en daarvoor alle materiaal voorziet. De muurtjes zouden redelijk hoog (+ 2.5 a 3 meter) moeten beginnen en schuin aflopen dit voor een lengte van +/- 5 meter.
zaterdag 30 juni 2018

Herstellen scheur zijgevel

Tijdens werken aan een nieuwbouw naast ons is er een scheur opgemerkt in de gevel. Het is aan de zijkant waar er momenteel een nieuwbouw tegen komt. De scheur is ongeveer een meter zou moeten hersteld worden.
donderdag 28 juni 2018

Plaatsen gevelplinten voor nieuwbouw

Nieuwbouwproject waarvan de crepie al gezet is. We hebben een gevelplint nodig van 15 cm hoogte en over 45 lopende meter. Mag in Vietnamese of andere variant.
maandag 11 juni 2018

Houten gevelbekleding met isolatie voor appartement

Wij bouwen een appartement met gedeelte gevelbekleding. Wij willen graag bekleden met houten latten, of thermowood. Dit is een appartement van 6 appartementen. Het zijn twee verdiepingen van 8 meter hoog en 3 meter breed.
zondag 10 juni 2018

Opvoegen van buitenmuren

Enkele vierkante meters voegwerk vernieuwen. Voegwerk van buitenmuren. Oppervlakte 20 m².
zondag 10 juni 2018

Tuinmuur en oprit herstellen

Fundering van tuinmuur en oprit is gedeeltelijk afgebroken door waterlek. Bestaand metselwerk gedeelteljik afbreken, grond terug vrijmaken, aarde aanvullen en aandammen, nieuwe fundering leggen, gedeelte van de oprit (2 m²) herstellen en gedeelte van de tuinmuur (4,37) meter inclusief 3 treden hermetselen. Arduin hergebruiken indien mogelijk of anders vervangen door nieuw.
zondag 10 juni 2018

Voegen uitslijpen en hervoegen

Gevel met punt zonder ramen voegen uitslijpen en opnieuw voegen. Breed 8,5 m - 7 m lang.
woensdag 6 juni 2018

Gevel herstellen/hervoegen

Aan de binnenkant van ons woning zien we vochtplekken. We vermoeden dat er water insijpelt via de voegen van onze buitengevel. Herstellen van buitengevel. Het is een vrij hoog gebouw.
dinsdag 5 juni 2018

Crepi plaatsen op twee gevels

Onze crepi is ongeveer 20 jaar geleden geplaatst. Hij is gedurende die tijd al gereinigd en geverfd. Nu is het opnieuw tijd voor een grondige renovatie er zitten stukjes los en hij is gebarsten.
donderdag 31 mei 2018

Gevelrenovatie uitvoeren

Betreft een bedrijfsgebouw met bestaande staal-sandwichpanelen met kern in polystyreen hardschuim behandeld met een coating ( die nu afbladert ) De totale oppervlakte is 100m².
donderdag 31 mei 2018

Gevelrenovatie uitvoeren

Het gaat om bakstenen muren rond garage en deels doorlopend als tuinmuur. De bakstenen brokkelen af en moeten bekleed worden De totale oppervlakte is 30m²
woensdag 30 mei 2018

Afbreken en vervangen door stevige tuinmuur

Wij zoeken iemand om een hele oude tuinmuur van ca 2 x 6 m tussen onze koer en die van onze buren af te breken en een nieuwe stevigere oplossing te zetten. Graag een muur van 1 baksteen breed. De koer van de muur is halve meter hoger, vandaar vocht.
zaterdag 26 mei 2018

Houten gevelbekleding plaatsen op een buitenmuur

Bekleding van een buitenmuur van ongeveer 2. 00 m hoogte 3m80 breedte Het liefst met meranti hout of thermohout van ongeveer 25 mm breed en 1cm tussenruimte. Geen achterbesparing nodig. Wel een frame van verticale latten, waarop de dwarslatten worden aangebracht.
woensdag 23 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

Perfecte muur maar aan regenkant, koudebron, isolatie en afwerking dragen bij aan rendement en duurzaamheid. Oppervlakte 100 m². Er zitten 3 ramen in met een deur.
vrijdag 18 mei 2018

Crepi plaatsen op gevel

Mijn huis heeft een gevel die voor een deel bestaat uit cederhout en een stuk uit crepi. Het hout komt hier en daar los en de crepi vertoont scheurtjes (en ziet er niet al te proper meer uit) met een vochtplek in de binnenmuur binnen tot gevolg. ik heb veel zin om het hout eraf te laten nemen en alles in crepi te laten zetten en de gevel met crepi te laten herstellen en schilderen. De totale oppervlakte is 200m².
donderdag 17 mei 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

De te bekleden gevel meet +- 15 m bij 2. 6 m waarin zich 2 deuren en 3 vensters bevinden totaal te bekleden opp. Vlakte +- 25m²
donderdag 10 mei 2018

Houten gevelbekleding met isolatie

We zoeken een mooie gevelbekleding voor de achtergevel van ons huis. Deze is 14 meter lang op 6 meter hoog, met uiteraard een aantal ramen erin. We dachten eventueel aan padouk.
zaterdag 5 mei 2018

Gevel bezetten met EPS platen

Men moet de gevel bekleden met EPS platen. Men moet 2 afvoerbuizen verplaatsen. Blauwe steen onder 3 ramen vervangen oppervlakte ongeveer 70 m².
vrijdag 4 mei 2018

Opmetsen en afwerken deuropening

De deuropening (gevelkant) zou afgewerkt moeten worden. -latei steken -opmetsen -invoegen De originele stenen zijn niet meer aanwezig.
donderdag 3 mei 2018

Buitenmuur metselen

Een buitenmuur met een oppervlakte van 35m² waar er nog geen baksteen tegengemetseld is, en waar de rode snelbouw (of ruwbouw? ) steen nog zichtbaar is. Het gaat over een zijmuur Bakstenen En materiaal aan te kopen door metselaar , hoeft niet gevoegd te worden.
woensdag 25 april 2018

Gevelrenovatie

De boord van 50 cm hoog over een lengte van 6 meter komt los door een vochtprobleem. De gevel is niet geschilderd Het gaat over een oppervlakte van minder dan 10m² Huidige materiaal is crepi.

Partners

Partners van Casius