Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Asse, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

zondag 23 februari 2020

Gevel bekleden

Wij zijn op zoek naar een zwarte strakke gevelbekleding en willen graag onze opties bekijken. Het gaat over een moderne nieuwbouwwoning met een grijze brede moderne steen. We willen een bijkomende zwarte strakke look van gevelbekleding voor ongeveer 50 m². Materiaalkeuze is niet zo essentieel aangezien de look prioriteit heeft in ons geval. De panelen dienen geplaatst te worden op de benedenverdieping aan de voorgevel (carport inclusief) + bovenverdieping achtergevel. Het gaat over een woning van ong 230 m².
zondag 23 februari 2020

Metselen van scheidingsmuur

Oude muur betonplaten afbreken. Plaatsen van fundering voor muur. Muur metselen van 13,4m lang op 2/2,5m hoog. Muur start vanaf de tuindraad tot en met einde garage buur.
vrijdag 21 februari 2020

Barsten dichten en crepi bezetten

Barsten dichten en crepi bezetten op muur van 8m x 7m.
donderdag 13 februari 2020

Composiet gevelbekleding plaatsen

Blinde muur van gevel van 50-100 m² bekleden. Geen doek, liever composiet in overleg met vakman. Niet isoleren.
zaterdag 8 februari 2020

Egaliseren zijgevel met cementbepleistering

Zijgevel van 80m² reeds gedeeltelijk gecementeerd. Ik zou graag alles egaal laten maken.
zaterdag 8 februari 2020

Gevelbekleding met isolatie zetten in bungalow

Oude gevelbekleding in crepi verwijderen, nieuwe isolatie plaatsen en daar een nieuwe gevelbekleding boven. Het gaat om een bungalow van de jaren '70. Afmetingen zijn ongeveer 18m lengte, 12m diepte en een hoogte van 3m plus de driehoeken van het dak. Type gevelbekleding hebben we nog niet beslist.
zondag 26 januari 2020

Muurtje herstellen

De dekstenen op de garageafrit liggen los (beide muren). Zouden moeten hersteld worden.
zaterdag 25 januari 2020

Crepi plaatsen voor gevels

Crepi op 2 zijgevels 11m diep huis met 1 verdieping met zadeldak. 9mx11m en driehoek vanboven
zaterdag 25 januari 2020

Gevel deels metselen in grasdallen

Wij zoeken een metser om een deel van onze gevel te metsen. Woning bestaande uit kelderverdieping & 2 bijkomende bouwlagen (houtskelet). Deel van kelderverdieping en gelijkvloers wordt aan buitenzijde afgewerkt in metselwerk (=wit/grijze grasdallen). Dit metselwerk loopt deels door op terras waar een houten constructie opkomt. 2de bouwlaag en deel van gelijkvloers wordt tevens in hout afgewerkt. We zoeken iemand voor binnen nu en 3 / 4 maanden om dit uit te voeren (kan nu reeds gebeuren, dus bij voorkeur zo snel mogelijk).
dinsdag 21 januari 2020

Zijgevel bekleden

Betreft vrijstaande zijgevel van 10 meter lang en hoogte ongeveer twee verdiepingen. Het pannendak is reeds heraangelegd en NIET voorzien i.v.m muurbekleding. Betreft een woning die ik verhuur, graag isolatie en bekleding.