Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

vrijdag 9 maart 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

Oppervlakte te bekleden is 88 vierkante meter Isolatie + thermowoodbekleding verticaal geplaatst aanbouw van 4 op 6 vierkante meter recht. Heel dunne latjes verticaal , en isoleren.
woensdag 7 maart 2018

Gevelbekleding buitenmuur vernieuwen

Bestaande bekleding verwijderen en nieuwe bekleding installeren. Het gaat om een gerenoveerd huis en we willen de buitenbekleding met grotere, modernere platen bekleden. Het gaat om 1 zijmuur van tussen 30-50 m² die men moet behandelen.
maandag 5 maart 2018

PVC gevelbekleding plaatsen

Plaatsen van PVC gevelbekleding planken tegen achtergevel en terras. 20 - 25 m².
woensdag 28 februari 2018

Houten gevelbekleding en overkapping plaatsen

Achtergevel in hout of pcv latten met isolatie 50 m².
dinsdag 27 februari 2018

Gevel renoveren

Gevelrenovatie, verwijderen losse stukken, fixeren, hercementeren en schilderen. Voorgevel en zijgevel.
dinsdag 27 februari 2018

Losliggende kasseien terug inmetselen in buitentrap

In de buitentrap liggen ongeveer 15 kasseien terug los. Ik zoek een vakman om deze opnieuw vast te metselen.
dinsdag 20 februari 2018

Keldermuren metsen

Wij zijn op zoek naar een metser die keldermuren kan metsen: +/- 22m² muur uit betonblokken, 30cm dik +/- 66m² muur uit betonblokken, 40cm dik +/- 40m² muur uit klassieke bakstenen, 20 tot 30cm dik Materiaal is ter plaatse, wij zoeken enkel de metser die het komt plaatsen.
maandag 19 februari 2018

Herstellen van betonrot

Bij vervangen van voordeur, werd roestende ijzeren balk boven de deur zichtbaar. Hierdoor is het beton aangetast. Draagkracht van ijzeren balk moet worden getest en betonrot worden aangepakt. Eventueel moet men de balk vervangen indien deze niet meer stevig genoeg is.
zondag 18 februari 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie op achtergevel

Rijhuis: achtergevel + bijbouw met patio deels gerenoveerd: isolatie en doek zijn al aangebracht. Enkel nog afwerking met thermowood latten (verticaal geplaatst).
donderdag 15 februari 2018

PVC gevelbekleding zonder isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? : Halfopen woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : Achtergevel : verschillende kleine delen moeten aangepakt worden..
woensdag 14 februari 2018

Bevestiging van aluminium gevelbekleding

Aluminium gevelpaneel is losgekomen, vermoedelijk door windkracht. Dit paneel met een afmeting van ongeveer 300 cm x 50 cm x 3 mm is losgekomen van de ondergrond en moet terug bevestigd worden
woensdag 14 februari 2018

Houten gevelbekleding zonder isolatie te plaatsen

Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 16m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Gevelbekleding van nieuwe terrasmuur. Gewenst materiaal: rode padoek, verticaal geplaatst.
woensdag 14 februari 2018

Vervangen vensterbank voorgevel

Een vensterbank aan de voorgevel werd beschadigd door een graafmachine tijdens werken in de straat. Ik wil deze graag laten herstellen of vervangen.
zondag 11 februari 2018

PVC gevelbekleding aanbrengen op achtergevel

Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) : 40 We willen de achtergevel laten bekleden omdat hij vuil is en beschadigd door weersomstandigheden.
vrijdag 9 februari 2018

Gevel bekleden met thermowood

Bekleden van 100 m² met thermowood 1. Gevelplanken verticaal (zonder open voeg) met regelwerk, wat zijn de beschikbare breedtes. 2. Houten latjes 3 zijden geschaafd ± 6 x 6 cm (3,5 m hoogte), 780 m lopende meter balk.
donderdag 8 februari 2018

Houten bekleding plaatsen

Ik wil graag in totaal 25 m² laten bekleden. Het gaat enerzijds om een stuk tuinmuur en anderzijds willen we een deel afwerken rondom een schuifraam. Ook willen we hier een op maat gemaakte zitbank integreren. Als materiaal dachten we aan thermowood of dergelijke.
dinsdag 6 februari 2018

Cementbepleistering zonder isolatie

Stucwerken: 27 m². Cement aan de gevel vertoond barsten.
donderdag 1 februari 2018

Heropbouwen muur

Er is een boom op de muur gevallen door storm. Muur beschadigd.
maandag 22 januari 2018

Front of house brick facade repair

The brick facade holding the front window shutters is falling apart. The window shutters can not be opened or closed because the brick facade is falling apart. We would like someone to come and fix the facade.
donderdag 18 januari 2018

Crepi plaatsen of kaleien van gevel

Ik wil graag mijn gevel laten bezetten met crepi of kaleiverf. Ik schat op een totale oppervlakte van ongeveer 160m2; er moet geen isolatie geplaatst worden. De zijgevel raken in het diepste punt 9,45 m hoogte, breedte van 9 m. Vooraan en achteraan is de gevel 5,5 m breed, vooraan 5,65 hoog. Achteraan 2 m (bijbouw komt er een deel voor) op de foto's zijn het uiteraard enkel de rode bakstenen waarover het gaat, het 'oude' gedeelte. Alle ramen en deuren worden behouden.
dinsdag 16 januari 2018

Scheidingsmuur hermstselen

Door het stormweer begin deze maand, is de gemeenschappelijke scheidingsmuur van ons terras en dat van onze buren omgewaaid. Graag vakman voor het heropmetsen van deze muur om aan de verzekering te kunnen voorleggen. In functie van het akkoord van de verzekering, zullen wij overgaan tot de herstelling.
dinsdag 16 januari 2018

Afwerken en isoleren zijgevel appartementsgebouw

Isoleren en afwerken zijgevel appartementsgebouw Eventueel herstellingswerken dak.
vrijdag 5 januari 2018

Barst in gevel herstellen

Ik wil mijn gevel laten renoveren aangezien ik met enkele barsten aan de binnenkant zit. Hiernaast zou er ook nog moeten worden geïsoleerd. Het gaat om een appartement.
maandag 1 januari 2018

Herstellen van uitvallende metselvoegen appartement

Op achtergevel van gelijkvloers appartement vallen de metselvoegen uit. Oppervlakte 7 meter op 3 meter.
maandag 11 december 2017

Buitenmuur nieuwe voeg vervangen wegens foute kleur

Bij de renovatie van ons huis werd een stuk muur opnieuw gemetst wegens plaatsen van raam. Het nieuwe voegwerk heeft een volledig foute kleur. Graag had ik de prijs geweten van het uitslijpen en opnieuw voegen. Oppervlakte 1 m². Het gaat om de zone boven het grijze schuifraam links in de achtergevel

Partners

Partners van Casius