Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Vlaams-Brabant.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevel renoveren en isoleren, isoleren en bekleden van voorgevel, metselwerk snelbouw puntgevels, gevel kaleien, gevel kaleien, houten gevelbekleding aanbrengen, cementbepleistering zonder isolatie, voor- en achtergevel cementeren, renoveren, reinigen gevel appartementen, gevel kaleien, cementbepleistering aanbrengen, steenstrips plaatsen op buitengevel, buitenmuur gevel voegen, voegen buitengevel rijhuis, gevel isoleren en bekleden met thermowood en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

dinsdag 27 juni 2017

Gevel zandstralen

Ik zoek een vakman voor de gevel te laten zandstralen plus misschien hervoegen en hier en daar stenen herstellen.
dinsdag 27 juni 2017

Scheuren buitenmuren herstellen

Wij hebben een 2-tal scheuren in de buitenmuur die we graag wilden laten herstellen. Scheuren: van beneden tot boven 2 mm breed. Andere van het dak tot het raam.
zondag 25 juni 2017

Gevel voegen

Wij willen onze gevel van de aanbouw laten voegen. Voegen zijn gemiddeld 9 mm groot. Totale oppervlakte van het te voegen werk is ongeveer 50 m² Voegen ook op 1ste verdieping.
vrijdag 23 juni 2017

Barsten herstellen in gevel

Ik heb boven 2 ramen barsten in de gevel aan de achter kant van het huis. Eind september komen ze nieuwe ramen zetten , ze vroegen me eerst het te herstellen.
vrijdag 23 juni 2017

Schouw renoveren

Ik zoek een vakman om twee schouwen te hervoegen en te herstellen waar nodig.
woensdag 21 juni 2017

Gevel in hout bekleden

Ik zoek een vakman om de gevel te bekleden met een houtsoort (te bespreken met vakman). Vrijstaande woning . 50 m².
dinsdag 20 juni 2017

Putboring grondwater

Putboring voor huishoudelijk gebruik.
vrijdag 16 juni 2017

Opmetsen van dak

Metselwerken: We willen ons dak vervangen en een deel ophogen om extra kamers te maken. We hebben al een dakwerken die eind augustus/begin september zou kunnen beginnen met de werken, maar zijn nog op zoek naar een metser om het voorste deel op te metsen. (80 cm). Dit zijn ongeveer 4 muren.
woensdag 14 juni 2017

Gevelbekleding aanbrengen in Trespa platen

Ik wil een gevel bekleden met trespa platen. Oppervlakte 150 m².
woensdag 7 juni 2017

Isoleren en bekleden van voorgevel

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij zijn op zoek naar een gevelspecialist voor het uitvoeren van gevelbekledingswerken: onze voorgevel (gelijkvloers en eerste verdiep) zou moeten geïsoleerd worden en bekleed worden met verticale houten latten. Na het plaatsen van de isolatie en voor het aanbrengen van het latwerk wordt een dampdoorlatend scherm voorzien (kleur : zwart) overeenkomstig artikel 30. 33 onderdak - folies / kunststof / … Afmetingen en tussenafstanden: De te voorziene secties en onderlinge tussen afstanden van de stijlen, alsook het aantal bevestigingsmiddelen worden gekozen overeenkomstig het gewicht en modulering van de bekledingselementen, de karakteristieken van de achtergelegen draagstructuur en volgens aanduiding op de principeplannen.
woensdag 7 juni 2017

Herstellen van arduin en dorpel aan voorgevel

Onze deurdrempel achteraan de woning is beschadigd. Is op verschillende plaatsen gebarsten .
woensdag 31 mei 2017

Metselwerk snelbouw puntgevels

Metsen van puntgevels voor een snel bouwsteen met de mogelijkheid om later de gevelsteen ook te plaatsen.
zondag 28 mei 2017

Verankering van steunconsole

Op zoek naar bedrijf die kennis heeft van verankering van steunconsole. Deze is in de loop der jaren lichtjes verschoven.
zondag 28 mei 2017

Zijgevel gedeeltelijk bekleden

Ik wil een gedeelte van mijn zijgevel + 2 metalen steunpilaren laten bekleden met spuitkurk. De totale oppervlakte bedraagt 30 m².
donderdag 25 mei 2017

Herstellen ceder gevelbekleding

Wij hebben een hoge cedergelve (14m) waar een paar planken uit gevallen zijn bij een storm. Ondertussen zijn er al meerdere planken losgekomen, maar die zijn er voorlopig nog niet uitgevallen. Om verder schade te voorkomen, willen we de gevel dringend laten herstellen.
woensdag 24 mei 2017

Bouw van een gemetst tuinhuis

Graag hadden wij gemetst tuinhuis van +/- 20m2, dubbele deur met glas en onderverdelingen. Snelbouwsteen + gevelsteen, zadeldak nokhoogte 3m.
zondag 21 mei 2017

Metsen van muur tegen bestaande muur

Wil een muur recht laten metsen tegen bestaande muur - 10m +/-
zaterdag 13 mei 2017

Scheuren herstellen buitengevel

Scheurherstel minder dan 15 m². Op verschillende plaatsen aan de buitengevel.
vrijdag 12 mei 2017

Opmetsen van ramen met glasdallen

Ik ben op zoek naar een klusjesman die 2 ramen kan opmetselen met glasdallen.
vrijdag 12 mei 2017

Opmetsen pilaster en muurtje

Graag laat ik een pilaster en muurtje terug laten opmetselen. De pilaster mag dan tevens dienst doen als brievenbus.
donderdag 11 mei 2017

Gevel bekleden met crepi

Crepi tegen voorgevel. Voorgevel is 34 vierkante meter. Het betreft een rijwoning.
dinsdag 9 mei 2017

Terrasstenen hermetsen en voegen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het hermetsen van de boordstenen aan ons terras (ongeveer 7 meter). - Het gedeeltelijk bijvoegen van enkele voegen van onze terrastegels. - Het vastzetten van enkele boordstenen van ons zwembad.
maandag 8 mei 2017

Gevel bekleden met steenstrips

De berging zou niet bekleed worden met gevelstrips. De rest zouden we graag met isolatieplaten en steenstrips bekleden.
vrijdag 5 mei 2017

Plaatsen keerwand achter in tuin

Achteraan onze tuin willen wij een keerwand plaatsen over een total van ongeveer 15 lm waarvan de hoogte varieert van 1. 8 m tot 0. 5 m boven de grond. Daarbij zouden we ook een fundering willen voorzien voor een berging.
woensdag 3 mei 2017

Buitenmuren afwerken

We hebben een huis gekocht waarvan de renovatie nog niet 100% afgerond was. - Enkele buitenmuren moeten nog gevoegd worden, de totale oppervlakte hiervan is +/- 24 m². - Een andere buitenmuur moet nog afgewerkt worden (uitstekende stenen van waar er vroeger een muur op aansloot wegwerken en effen maken). Totale oppervlakte is +/- 28 m², waarin we een stuk willen voorzien als krijtbord zodat de kindjes zich met krijt kunnen uitleven op dat stuk van de muur.

Partners

Partners van Casius