Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

vrijdag 3 januari 2020

Oversteek plaatsen in trespa

In de bouw zijn we bezig aan het afwerken van onze oversteek. De oversteek zou moeten afgewerkt worden in trespa. We hebben ook reeds een legplan gemaakt (opgemeten met laser) dus hopelijk kan je je daarop baseren. Afmetingen: zie plan bijlage Verduidelijking legplan: Groene lijnen zijn de delen trespa en rode lijn lijnen zijn de schroeflijnen aangezien deze platen best geschroefd worden.
maandag 23 december 2019

Vervuiling uit de spouwmuur verwijderen

De vervuiling die zich in de spouw bevindt van onze voor en zij-gevel moet verwijderd en gereinigd worden.
donderdag 19 december 2019

Brievenbus opnieuw cementeren en opvoegen

Vierkante zuil in betorix blokken herstellen. Men moet een deel van het materiaal opnieuw bestellen en dan terug cementeren en opvoegen.
donderdag 12 december 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Onze nieuwbouwwoning is klaar enkel onze gevels moeten nog afgewerkt worden. Ze zijn reeds winddicht. Het gaat om twee keer een oppervlakte van 14,5 en 6,5m en eenmaal 7,5m op 6,4m. We zouden het graag laten afwerken in verduurzaamd zacht hout.
maandag 9 december 2019

Gevels isoleren en bezetten met crepi

Gevels isoleren en bekleden met crepi. 2 zijdes van 19 m lang op 3,5 m. Zijkanten zijn 5 meter breed.
zaterdag 7 december 2019

Houten gevelbekleding vernieuwen

De houten bekleding die tegen de gevel naar de nok van het dak gevestigd zijn dienen te worden vervangen. De gevel is 9 meter hoog.
dinsdag 3 december 2019

Gevel opnieuw voegen

Wij zouden graag een aantal muren van onze woning laten invoegen tussen de dakpannen en betreffende muren. Indien mogelijk ook afgewerkt met een 'beschermstrook' tegen vochtinfiltratie. Het gaat om één zijgevel en nog diverse andere plaatsen op de andere gevels.
vrijdag 15 november 2019

Metsen carport plus stallen

Het metselen van een carport aan een bestaande woning + gieten van een betonplaat voor vrijstaande stallen en eventueel metselen van deze stallen. Bij voorkeur ook afwerken van de elektrische leidingen (wachtleidingen voorzien). Oppervlak carport onbekend, maar er moet een grote camionette in passen.
dinsdag 12 november 2019

Gevel reinigen

Graag had ik mijn gevel laten reinigen en opnieuw beschermen tegen vocht. Gevel : baksteen. Woning open bewoning met 1 verdieping. Oppervlakte : 11 m op 11m
zondag 10 november 2019

Verschillende metselwerken uit te voeren

Algemene verbouwing. Binnenmuren metselen, plafonds en muren en gevelwerken.