Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

maandag 30 maart 2020

Herstellen barsten gevel en kaleien

Buitenmuur (zijgevel) van ongeveer 70m² op het zuid-westen (geen ramen en deuren). Alleenstaande woning die dateert van 1904. Geen spouwmuur, vochtprobleem door inslaande regen. Uit te voeren werken : herstelling van enkele barsten + kaleien van de muur.
donderdag 26 maart 2020

Houten gevelbekleding plaatsen

Wij dienen onze uitbouw nog af te werken boven de ramen. Het gaat ongeveer over 11 lopende meter, hoogte +- 1 m
vrijdag 20 maart 2020

Barst in buitenmuur repareren

Barst(en) in buitenmuur reparatie. Foto in bijlage ergste barst. Zijn ook nog andere voegen die ik wil laten repareren.
zondag 15 maart 2020

Houten balken in gevel vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die de houten balken boven onze ramen en deuren kunnen vervangen. Aan de voorgevel, zij gevel en achtergevel. De mogelijkheden zouden we willen bespreken met de vakman.
zondag 8 maart 2020

Composiet gevelbekleding plaatsen

Composiet gevelbekleding plaatsen op achtergevel en beide zijgevels. Oppervlakte is ong. 71m². Rijwoning is hoger dan die van beide buren waardoor er boven dak van buren moet gewerkt worden. Vensterbanken zijn reeds voorzien die 13cm uitsteken, zo nodig vervangen om meer isolatie toe te staan.
vrijdag 6 maart 2020

Composiet gevelbekleding

Composiete gevelbekleding plaatsen op een opp. van ong. 80m² op het gelijkvloers. Muren dienen niet geïsoleerd te worden, zijn reeds geïsoleerd.
zondag 23 februari 2020

Gevel bekleden

Wij zijn op zoek naar een zwarte strakke gevelbekleding en willen graag onze opties bekijken. Het gaat over een moderne nieuwbouwwoning met een grijze brede moderne steen. We willen een bijkomende zwarte strakke look van gevelbekleding voor ongeveer 50 m². Materiaalkeuze is niet zo essentieel aangezien de look prioriteit heeft in ons geval. De panelen dienen geplaatst te worden op de benedenverdieping aan de voorgevel (carport inclusief) + bovenverdieping achtergevel. Het gaat over een woning van ong 230 m².
zondag 23 februari 2020

Metselen van scheidingsmuur

Oude muur betonplaten afbreken. Plaatsen van fundering voor muur. Muur metselen van 13,4m lang op 2/2,5m hoog. Muur start vanaf de tuindraad tot en met einde garage buur.
vrijdag 21 februari 2020

Barsten dichten en crepi bezetten

Barsten dichten en crepi bezetten op muur van 8m x 7m.
donderdag 13 februari 2020

Composiet gevelbekleding plaatsen

Blinde muur van gevel van 50-100 m² bekleden. Geen doek, liever composiet in overleg met vakman. Niet isoleren.