Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Vlaams-Brabant.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: renoveren van woning, bestaande woning renoveren, steenstrips plaatesn op de gevel, voegwerk aan nieuwbouw, gevel van appartement met ruitlei bekleden, voorgevel ombouwen, gevelpleisterwerk herstellen aan 6 woningen, gevel bekleden met steenstrips, huis laten voegen, renovatie voorgevel landelijke stijl stenen, metsen van gevelsteen garage, isoleren van HOB spuitkurkbehandeling, voor- en achtergevel reinigen, restaureren en hervoegen, gevelisolatie met steenstrips, steenstrips op gevel HOB en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

maandag 20 februari 2017

Achtergevel heropvoegen

Achtergevel heropvoegen 8m hoogte 5 m breedte met de nodige ramen en deuren.
zondag 19 februari 2017

Gevel van appartement met ruitlei bekleden

Plaatsen van +/- 82 m 2 Alterna ruit lei met 6 cm spouwisolatie op 1 gevel van een appartementengebouw. Of andere techniek , graag advies en ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte. Is een moeilijk werk , er zou met stellingen moeten gewerkt worden.
dinsdag 14 februari 2017

Stenen tuinhuis laten metsen

Ik had graag een tuinhuis laten metsen. Het gaat om een tuinhuis van 4 x 3 meter. Hierbij spreken we zowel over de constructie van de binnenmuren als gelijmde gevelsteen. Ook dient er een deur en uiteraard dak te worden voorzien. De betonplaat ligt er al.Tuinhuis met dak.
zaterdag 11 februari 2017

Gevel isoleren en bekleden met steenstrips

Bedoeling is de gevel te isoleren langs de buitenzijde met steen strips als afwerking. Het betreft hier een oudere woning die geen spouwmuur heeft.
vrijdag 3 februari 2017

Herstellen schoorsteen in pannendak

Ik wil een herstelling van een schoorsteen. Het betreft een normaal pannendak. Op het dak zijn er langs de voor en één zijkant zonnepanelen.
maandag 30 januari 2017

Gevel bekleden met steenstrips

Voor een nieuwbouw ben ik op zoek naar een aannemer die de 4 gevels kan bekleden met (bak)steenstrips. De totale oppervlakte bedraagt tussen de 220 m² - 240 m². Bedankt voor uw prijsofferte. Adres aan vakman bij offerte.
zaterdag 28 januari 2017

Metsen van gevelsteen garage

Het metsen van een gevelsteen aan een zijmuur van de garage. Ik zorg voor het materiaal (met overleg met de metser wat hij juist nodig heeft) heb stelling en cementmolen.
donderdag 26 januari 2017

Renoveren van de gevel

Gevel renovatie. Spouwmuurisolatie reeds aangebracht.
woensdag 25 januari 2017

Isoleren van HOB spuitkurkbehandeling

We wonen in een halfopen bebouwing (zonder spouwmuur), bouwjaar 1952-1954 en zijn op zoek naar een manier om onze woning toch wat te isoleren en de gevel meteen wat op te smukken. Wij dachten aan spuitkurk. Graag hadden we een aantal offertes bekomen. Oppervlakte is ongeveer tussen 120 en 130 m². Iemand al langs geweest van Korksol.
zaterdag 21 januari 2017

Isoleren van veranda en gevelsteen voor plaatsen

Is voor ons veranda te laten isoleren en gevelsteen voor te plaatsen. Graag ter plaatse komen voor prijsofferte op te maken. Zo snel mogelijk de werken kunnen uitvoeren.
zaterdag 21 januari 2017

Tuinhuis metselen

We zouden een tuinhuisje van 3m op 3m willen laten metsen de fundering ligt er al het zou een tuinhuisje met plat dak moeten zijn
dinsdag 17 januari 2017

Gevels bekleden

Ik wil 1 of 2 gevels van mijn huist bekleden met leien (natuur of kunst), omdat er voorheen een klimop tegen de muur groeide. Ik schat de oppervlakte per gevel op 60m² (huis is 9m diep en zo'n 7m hoog met schuin dak).
woensdag 11 januari 2017

Achtergevel bekleden en isoleren

Achteraan het huis moet een muur geïsoleerd en bekleed worden. Nu staan er enkel snelbouwstenen. De bekleding kan in hout, kunststof of stenen(strips). Of een ander materiaal mag ook. De muur is (ongeveer) 4m breed op 2,7 m hoog. Er is een grote opening voor een schuifraam (2,7 m breed op 2,4 m hoog). De totale te isoleren en bekleden oppervlakte zal dus rond 4m² zijn. Liefst zo snel mogelijk.
zondag 8 januari 2017

Muur bekleden met crepi

In bijlage stuur ik u enkele foto’s van een muur van de woning van mijn dochter. Kan deze bekleed worden met crépi? Hoe dik zou de totale bekleding worden (Let op de breedte van de deurlijst)? Is er een alternatieve oplossing?
vrijdag 6 januari 2017

Plaatsen van gevelplint rondom woning

Plaatsen gevelplint in blauwe steen onder crepi.
woensdag 4 januari 2017

Muur garage hermetselen

Wegens aanrijding met wagen, is deel van muur van garage beschadigd en zou dit terug moeten gemetst worden. Oppervlakte : vrij kleine oppervlake om terug op te metselen maar garagepoort dient eruit gehaald te worden en dan is er nog voegwerken over gans het gedeelte.
dinsdag 3 januari 2017

Voorgevel stabiliseren en afwerken

Ik wil onze voorgevel laten stabiliseren, verankeren, afwerken. +/-15m breedte en 3 à 4 m hoog
maandag 2 januari 2017

Scheur in gevel te herstellen

31 tot 50 m² scheuren in de gevel. Voor en achteraan de gevel. Te herstellen
woensdag 7 december 2016

Voegen van gevel

De totale oppervlakte van de te voegen gevel is ongeveer 100 m². Voorkeur van de kleur gaat voorlopig naar gebroken wit maar staaltjes mogen zeker mee bij eventuele afspraak.
zondag 4 december 2016

Voorgevel bekleden

Voor het vernieuwen/opfrissen van een oude woning verkiezen we steenstrips. Het gaat enkel over de voorgevel van een +/-48 m², met op de gelijkvloers 1 deur en 1 raam. Het betreft 3 ramen en een deur.
donderdag 1 december 2016

Herstelling muren terras

Wij hebben 2 appartementen waar vooraan een terrasje is en deze muren zijn niet meer stabiel. Wij zouden deze graag laten herstellen.
woensdag 30 november 2016

Opvoegen barsten gevel

Opvoegen van barsten en scheuren in buitengevel en onder kroonlijst van 20 jaar oude woning. Terras dient ook wat opgevoegd te worden.
vrijdag 25 november 2016

Dichtmetselen van garageopening

Ik wil mijn garageopening, waar nu een poort in staat, laten dichtmetselen. De dicht te metselen oppervlakte is 2m50 breed op 1m43 hoog. Voor de buitenmuur moet er gebruik gemaakt worden van gevelsteen VANDERSANDEN in formaat 210 x 100 x 65 mm. Ik kan zelf voor de stenen zorgen, indien gewenst. In bijlage een foto 'voor' en 'na'.
woensdag 16 november 2016

Isoleren buitengevel

Hoeveel zou het mij ongeveer kosten om een alleenstaand huis met muuroppervlakte van 130 m² en (8 raam en deur openingen niet meegeteld) langs buiten te isoleren met een minimum R-waarde van 2,0 m2K/W en daarna af te werken met steenstrips of Crepi?
dinsdag 15 november 2016

Bekleding gevelplaten

Nieuw geplaatste aanbouw, die ik graag met gevelplaten zou laten bedekken. (inclusief isolatie) Oppervlakte die moet worden bekleed is ongeveer een 40 m².

Partners

Partners van Casius