Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

zondag 19 mei 2019

Gevel isoleren en bezetten met steenstrips

Wij hadden graag de noordgevel ons rijhuis uit 1920 geisoleerd. Wij dachten om de buitenste steen af te kappen, isolatie te plaatsen en daarna steenstrips te plaatsen. Het betreft een gevel van 35-40 vierkante meter.
woensdag 15 mei 2019

Herstellen dakkapel

De voorgevel komt los van het dak, er is een scheur zichtbaar en een aantal stukken steen zaten los. Het is de bedoeling dat de voorgevel ter hoogte van de dakkapel of deels heropgebouwd zal worden of opnieuw stevig verankerd zal worden.
dinsdag 7 mei 2019

Gevel isoleren en afwerken

Ik zou graag mijn achtergevel isoleren en afwerken. Oppervlakte van de gevel is 27m². Hierin staat nog een raam van 6,6m², een achterdeur van 1,95m² en een klein raam van 0,58m². Dit maakt dat het te isoleren stuk 18m² bedraagt.
woensdag 1 mei 2019

Houten terraspaal vervangen door een gemetste paal

Wij zijn op zoek naar iemand die onze terraspaal kan vervangen door een gemetste paal. Bedoeling is uiteraard om dezelfde steen te gebruiken dan de gevelsteen.
maandag 29 april 2019

Aanbouw metsen

Zoek metsers om rond volledige woning in aanbouw, houtskelet, gevelsteen te plaatsen. Stenen aan elkaar gelijmd met dunne voeg.
vrijdag 26 april 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

We wensen de gevel te bekleden met verduurzaamd zacht hout - tussen de 50 - 100 m². (Thermowood - oregon - lorken)
donderdag 25 april 2019

Gevel voegen

Het gaat om nieuwbouw dat nog niet gevoegd is. Ongeveer een 160 vierkante meter.
maandag 22 april 2019

Scheuren in gevel en loszittende stenen herstellen

De buitenmuur van de schuur heeft onderaan loszittende stenen en vertoont bovenaan tot halverwege de muur scheuren. Er komen op korte tijd extra scheuren bij en ze worden groter. Het betreft een oude schuur, en verankering aan de binnenkant bestaat uit hout en leem en deze verankering heeft bijna geen steun meer aan de linkerkant waardoor die volgens ons te veel rechts drukt en zo de buitenmuur deels overduwt en de scheuren veroorzaakt.
zaterdag 20 april 2019

Houten gevelbekleding plaatsen aan terrasmuren

Ongeveer 30m2 bekleding in hout voor terrasmuren aan tuinkant. Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)
vrijdag 19 april 2019

Leveren en plaatsen van afgeschuinde gevelplint

Leveren en plaatsen van afgeschuinde gevelplint in Belgische blauwe hardsteen. Rondom de gehele woning en bijgebouwen plaatsen van gevelplint, ca. 98 lopende meter, hoogte 40 cm.