Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

vrijdag 12 juli 2019

Isoleren van buitengevels en afwerken met crepi

Het isoleren en afwerken met crepi van twee gevels. Op het eerste verdiep, onderaan aansluiting op roofing voor 15 m². Voorgevel bijbouw, 15 m², afwerking onderaan in overleg.
donderdag 27 juni 2019

Vervangen vensterbanken buiten

Mijn vensterbanken aan de voorkant van het huis brokkellen af. Het betreft een groot raam op het gelijkvloers en een groot en een klein raam op de eerste verdieping.
woensdag 26 juni 2019

Gevelsteen lijmen

Wij zoeken op korte termijn een metser. Onze vorige metser heeft momenteel af laten weten. - 200m² gevelsteen lijmen (heylen quartz hv hf) - boven ramen/poort nog L-ijzers en Diba plaatsen - onder de gevelsteen komt nog een betonstenen muur tegen de kelder van ongeveer 1 meter hoog en 49 lm.
woensdag 26 juni 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Aanbouw aan voorgevel gepland in september. Nadien willen we deze bekleden met dunne houten latjes. Nog geen voorkeur voor materiaal/houtsoort. Plannen architect kunnen geleverd worden.
zaterdag 22 juni 2019

Raam dichtmetselen en pleisterwerken muur

Wij willen twee ramen (beiden 145x91) aan de zijgevel laten dichtmaken/dichtmetselen + afwerken. Ze bevinden zich resp. ter hoogte van de eerste - en zolderverdieping.
vrijdag 21 juni 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Bekleding van gevel van bestaande woning die reeds werd geïsoleerd met 8 cm. Ook al dampscherm, regelwerk en verticale houtstroken gezet. Gevel van 6 x 6 meter.
zaterdag 15 juni 2019

Houten gevelbekleding plaatsen

Aanbouw in houtskelet met drie gevels van ongeveer 6mx2.5m, 8mx2.5m en 6mx2.5m. Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)
donderdag 13 juni 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Op zoek naar een degelijke houten gevelbekleding voor onze achtergevel. + 2 zijgevels van extra verdieping. Materiaal aan te kopen door de vakman.
woensdag 12 juni 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Bekleden van gevel met thermowood.De gevel werd reeds geïsoleerd en werd waterdicht gemaakt. Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Woning : 1 verdieping. Nok 5m70. Vorm van trapzeium.
dinsdag 11 juni 2019

Gevelstenen opnieuw vastvoegen

Boven een venster aan onze woning lost het voegsel van een rij stenen die in verticale richting zijn gevoegd. We zouden niet graag willen dat deze rij naar beneden valt op de vensterbank. We zoeken een vakman die deze rij stenen opnieuw kan vastvoegen.