Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een gevelspecialist / metselaar uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

vrijdag 15 november 2019

Metsen carport plus stallen

Het metselen van een carport aan een bestaande woning + gieten van een betonplaat voor vrijstaande stallen en eventueel metselen van deze stallen. Bij voorkeur ook afwerken van de elektrische leidingen (wachtleidingen voorzien). Oppervlak carport onbekend, maar er moet een grote camionette in passen.
dinsdag 12 november 2019

Gevel reinigen

Graag had ik mijn gevel laten reinigen en opnieuw beschermen tegen vocht. Gevel : baksteen. Woning open bewoning met 1 verdieping. Oppervlakte : 11 m op 11m
zondag 10 november 2019

Verschillende metselwerken uit te voeren

Algemene verbouwing. Binnenmuren metselen, plafonds en muren en gevelwerken.
zondag 20 oktober 2019

Houten gevelbekleding aanbrengen

Plaatsen van houten gevelplaten tegen bestaande muren. gevel : ruwe schatting : rond 25 m². Vrijstaande woning : achterkant terras overdekt. Stuje muur aan het huis op hoogte 1 ste verdieping.
maandag 14 oktober 2019

Metsen van bijgebouw 40m²

Metselen van bijgebouw, snelbouw/isolatie/gevelsteen met plat dak in epdm. Plateau reeds gegoten. Plannetje kan op vraag doorgestuurd worden.
woensdag 9 oktober 2019

Gevel nieuwbouwwoning opmetsen

Wij zetten onze ruwbouwwerken grotendeels zelf maar wensen de gevelsteen door een vakman te laten metsen. Het betreft een gezinswoning (4gevel) + atelier + extra muur. momenteel bezig aan funderingen dus voorgevel pas binnen enkele weken/maanden te metsen. Plannen ter beschikking.
zondag 6 oktober 2019

Badkamerruimte aanpassen

Het platte dak van de badkamer dient verhoogd te worden (0.5m). Daarnaast dient er een opening van 2m gemaakt te worden in een zijmuur van de badkamer. Toemetselen 2 ramen in de badkamer.
zaterdag 5 oktober 2019

Betonnen afsluiting maken

Gaat over een scheiding muur , van een 30 m gewenste hoogte ongeveer 2 m . Is heel toegankelijk voor lossen en laden is een avant aanwezig indien nodig . Vergelijking volledig beton of half beton en hout .
donderdag 3 oktober 2019

Gevels renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die een analyse kan doen van de huidige staat van een bakstenen 3 gevel woning 1958. De huidige toestand van de woning in beeld kan brengen en de voor- en nadelen kan geven van een renovatieproject (crepi/ PVC/ schilderen) ten opzichte van herstellingen. Zijgevel is nog bekleed met asbesthoudende leien, deze moet sowieso vervangen worden.
donderdag 3 oktober 2019

Muurkap herplaatsen

Eén afgewaaide muurkap opnieuw maken en komen plaatsen. Afmetingen van de muurkap: lengte 1 meter, breedte 40 cm. Tuinmuur is zo'n 3 meter hoog.