Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Vlaams-Brabant.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: bouw van een gemetst tuinhuis, garage bij te bouwen, voorgevel hervoegen en achtergevel bepleisteren, bouwen van losstaande garage, herstellen ceder gevelbekleding, gevel strips en gevel bekleding nodig voor vrijstaande woning, renoveren gevel, stuk gevel bekleden in hout, steenstrips op isolatie plaatsen, bekleding achterbouw, plaatsen van crepie of steenstrips, metselwerken uit te voeren, houten wand laten plaatsen net voor een oude buitengevel, gevel bekleden, cementeren van buitenmuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

donderdag 25 mei 2017

Herstellen ceder gevelbekleding

Wij hebben een hoge cedergelve (14m) waar een paar planken uit gevallen zijn bij een storm. Ondertussen zijn er al meerdere planken losgekomen, maar die zijn er voorlopig nog niet uitgevallen. Om verder schade te voorkomen, willen we de gevel dringend laten herstellen.
woensdag 24 mei 2017

Bouw van een gemetst tuinhuis

Graag hadden wij gemetst tuinhuis van +/- 20m2, dubbele deur met glas en onderverdelingen. Snelbouwsteen + gevelsteen, zadeldak nokhoogte 3m.
zondag 21 mei 2017

Metsen van muur tegen bestaande muur

Wil een muur recht laten metsen tegen bestaande muur - 10m +/-
zaterdag 13 mei 2017

Scheuren herstellen buitengevel

Scheurherstel minder dan 15 m². Op verschillende plaatsen aan de buitengevel.
vrijdag 12 mei 2017

Opmetsen van ramen met glasdallen

Ik ben op zoek naar een klusjesman die 2 ramen kan opmetselen met glasdallen.
vrijdag 12 mei 2017

Opmetsen pilaster en muurtje

Graag laat ik een pilaster en muurtje terug laten opmetselen. De pilaster mag dan tevens dienst doen als brievenbus.
donderdag 11 mei 2017

Gevel bekleden met crepi

Crepi tegen voorgevel. Voorgevel is 34 vierkante meter. Het betreft een rijwoning.
dinsdag 9 mei 2017

Terrasstenen hermetsen en voegen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het hermetsen van de boordstenen aan ons terras (ongeveer 7 meter). - Het gedeeltelijk bijvoegen van enkele voegen van onze terrastegels. - Het vastzetten van enkele boordstenen van ons zwembad.
maandag 8 mei 2017

Gevel bekleden met steenstrips

De berging zou niet bekleed worden met gevelstrips. De rest zouden we graag met isolatieplaten en steenstrips bekleden.
vrijdag 5 mei 2017

Plaatsen keerwand achter in tuin

Achteraan onze tuin willen wij een keerwand plaatsen over een total van ongeveer 15 lm waarvan de hoogte varieert van 1. 8 m tot 0. 5 m boven de grond. Daarbij zouden we ook een fundering willen voorzien voor een berging.
woensdag 3 mei 2017

Buitenmuren afwerken

We hebben een huis gekocht waarvan de renovatie nog niet 100% afgerond was. - Enkele buitenmuren moeten nog gevoegd worden, de totale oppervlakte hiervan is +/- 24 m². - Een andere buitenmuur moet nog afgewerkt worden (uitstekende stenen van waar er vroeger een muur op aansloot wegwerken en effen maken). Totale oppervlakte is +/- 28 m², waarin we een stuk willen voorzien als krijtbord zodat de kindjes zich met krijt kunnen uitleven op dat stuk van de muur.
woensdag 3 mei 2017

Achtergevel isoleren en bekleden

Graag willen we de oude achtergevel van onze vrijstaande hoeve laten isoleren (pur) en bekleden met cederhout. Er zijn drie ramen in de achtergevel die eveneens moeten uitgewerkt worden. Er is een dakoversteek voorzien.
woensdag 3 mei 2017

Gevel bekleden

Oppervlakte : 72,5 m2 (2 verdiepen - stelling vereist) verticale plaatsing (dubbel regelwerk) - thermowood planken inwerken van 1 deur en 2 ramen - oplossing voor 2 venstertabletten aanwerken onder dak klein dakje aanwerken met loodflap
woensdag 3 mei 2017

Isoleren en bezetten van bungalow

Wij hadden graag onze woning laten isoleren en bezetten met steenstrips. Het betreft een alléénstaande woning (bungalow).
dinsdag 2 mei 2017

Restaureren dakkapel

Het betreft een woning van 1906 waarvan de dakkapel aan het "uitzakken" is. Deze dient afgebroken en heropgebouwd worden
zaterdag 29 april 2017

Schouw opnieuw te voegen

Ik heb een schouw en deze moet volledig gevoegd worden, de oude cement brokkelt er uit.
maandag 24 april 2017

Bekleden tuinmuurtjes met crepi

We zoeken een vakman voor het bekleden met crepi van twee tuinmuurtjes met volgende afmetingen : - h : 174, b : 188, d : 14 (ongeveer 7 m²) - h : 174, b : 164, d : 14 (ongeveer 6 m²)
zondag 23 april 2017

Plaatsen van isolatie en steenstrips

Het betreft het plaatsen van isolatie en steenstrips of gevelsteen. Ongeveer een 30 m².
donderdag 20 april 2017

Bekleden van gevel met PVC houtlook

Graag had ik gevelbekleding is PVC houtlook de oppervlakte is 20m² maar hier staat een schuifraam in van 3m op 2m40 een deur van 1m op 2m en een klein toilet venster.
maandag 17 april 2017

Gevel bekleden met steenstrips

We hebben een bestaande 3-gevel woning. Deze zouden we graag willen laten renoveren met steenstrips.
maandag 17 april 2017

Opvoegen van scheuren buitengevel en binnenmuur

Ik weet de oppervlakte niet. Scheurherstel. Buiten- en binnenkant. Rechterkant en linkerkant van voorgevel. Binnenmuur grote scheur. Woning dateert van 1970 - probleem met funderingen. Woning begint naar voor te hangen.
zondag 16 april 2017

Gevel isoleren en bekleden

De achtergevel van mijn woning waarop leien stonden heb ik laten impregneren waardoor er een gedeelte van de leien werden verwijderd. De overgebleven leien moeten afgebroken worden en de gevel van ongeveer 40m² wil ik laten isoleren en bekleden.
zondag 16 april 2017

Aanbrengen van steenstrips op buitenmuur

Aanbrengen van steenstrips op 1 buitenmuur.
vrijdag 14 april 2017

Achtergevel herstellen

Een achtergevel opfrissen metselen + schilderen gevel corniches. + Oud raam garage afbreken en terug een muurtje metselen met stukje glazen stenen ipv bestaande vaste oude raam.
woensdag 12 april 2017

Bekleden van gevels met steenstrips of spuitkurk

Wij zouden graag onze voorgevel en zijgevel bekleden met eventueel steenstrips of spuitkurk. Wij willen graag de steenstruktuur behouden.

Partners

Partners van Casius