Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Vlaams-Brabant.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: herstellingen aan appartement, pVC gevelbekleding met isolatie te plaatsen, voorzetgevel met isolatie, pVC gevelbekleding zonder isolatie, gevel voegen en herstellen + verven met kaleiverf, buitenmuur te bekleden met thermowood, gevel kaleien, houten gevelbekleding aanbrengen, renovatie van verzakte rollagen in beide zijgevels, vernieuwen gevel herenhuis, herstellen van barsten in gevel, crepi op de voorgevel plaatsen, herstellen van scheurherstel aan de voorgevel, metalen gevelbekleding aanbrengen, herstellen of vervangen van crepi op achtergevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

zondag 17 september 2017

Renovatie van verzakte rollagen in beide zijgevels

De rollagen van de lange vensters in onze linker- en rechtergevel zijn verzakt. Deze moeten worden hersteld als volgt: -Plaatsen van de nodige stellingen met zeilen -Uitkappen van de rollagen/gevelstenen tot aan de verzakkingen zoals aangegeven -Plaatsen van verborgen (“Korbo”) L-profielen verankerd in binnenmuur ter ondersteuning van de overspanning -Opnieuw opmetselen van de rollagen met gevelsteen van het type “Wienerberger Terca donkerblauwe paepesteen M50” -Uitslijpen, zandstralen en hervoegen van de beïnvloede vlakken zoals aangegeven op plan -Opnieuw afkitten rondom de ramen -Afvoer van alle puin & afval -Opkuis van de werf
vrijdag 15 september 2017

PVC gevelbekleding zonder isolatie

Dak wordt gerenoveerd en muur die er tegenaan ligt heeft een momenteel ruiten gevelbescherming. Dit moet dan ook vernieuwd worden. Het is een een vrijstaande woning van ongeveer 40 vierkante meter.
vrijdag 8 september 2017

Herstellen of vervangen van crepi op achtergevel

We hebben scheurtjes in onze achter gevel die met crepi is afgewerkt (+/-70m2), graag willen we dit herstellen of volledig laten herbekleed met crepi of ander gevelbekleding.
vrijdag 8 september 2017

Scheuren in voor- en zijgevel herstellen

Scheuren in voorgevel, buiten en binnen; Zijgevel enkel buiten. Er zijn werken in de straat gebeurd en daardoor zijn er scheuren ontstaan. We zoeken dus dringend een vakman om dit te onderzoeken en te herstellen.
donderdag 7 september 2017

Gevel voegen en herstellen + verven met kaleiverf

Kleine 4 gevelvilla, enkel 2 puntgevels zijn een ietsje hoger dan de 2 laterale facades. Geven voegen en herstellen en verven.
maandag 4 september 2017

PVC gevelbekleding met isolatie te plaatsen

Nieuwbouw van 2006. Vervangen van bestaande pvc bekleding van Deceuninck helemaal vervormd Oppervlakte te bekleden ongeveer : Van 10 tot 25
donderdag 31 augustus 2017

Schouwen hervoegen

2 schouwen te hervoegen ( deel dat boven dak uitsteekt) Het dak zelf is in natuurleien, er moet voorzichtig te werk worden gegaan om geen schade aan te richten aan het dak zelf. De woning heeft geen verdieping.
maandag 28 augustus 2017

Buitenmuur te bekleden met thermowood

De buitenmuur is momenteel in snel bouwsteen. Achter deze steen is een goed geïsoleerde houtskeletstructuur. Dus wil mijn muur terraskant laten bezetten met thermowood dit is een oppervlakte van ongeveer 15 m².
woensdag 23 augustus 2017

Houten gevelbekleding met isolatie plaatsen

Voorgevel in hout bekleden en isoleren: totaal van 22 m². Hier moet ongeveer nog 6 m² geïsoleerd worden en het houtwerk zou ongeveer 22 m² .
dinsdag 22 augustus 2017

Regenput te herstellen

Onze regenput is 12 jaar oud maar lekt. Moet worden gecementeerd moet gevoegd, gemetseld worden. We hebben weinig info omdat we er pas wonen. Graag ter plaatse komen kijken.
maandag 21 augustus 2017

Opfrissen achtergevel

Graag zouden we onze achtergevel laten opfrissen. De voegen dienen verwijderd en vervangen te worden, alsook de afbladderende verflaag. Afhankelijk van de staat van de bakstenen opnieuw verven of behandelen met een product om waterafstotend te blijven. Momenteel staat een deel van de achtergevel vochtig door de slechte staat. Dit heeft ook consequenties voor de aangrenzende binnenmuur. (12 m²)
dinsdag 15 augustus 2017

Stutten van steen/betonstroken op voorgevel

Steen of betonstrips zijn verzakt moeten gestut worden . 2 betonstroken zijn verzakt.
donderdag 10 augustus 2017

Gevel garagebox vernieuwen en binnenmuur hermetselen

Ik heb een muur van een garage van 10m lang en 2,5m hoog die scheef aan het zakken is. Deze muur zou moeten vernieuwd worden + ook een binnenmuur van 3m x 2,5m
donderdag 10 augustus 2017

Muren van terras renoveren

Ik wil de muren van het terras renoveren. De blauwe steen is aan het loskomen en metselwerken zijn dringend nodig.
zaterdag 5 augustus 2017

Nieuwe tuinmuur metselen

Ik zou mijn huidige haag willen vervangen door een tuinmuur met een hoogte van 4m, over een lengte van ca. 30 m onderbroken voor de poort van een oprit. Aan de straatkant dacht ik aan een afwerking met rode baksteen, aan de tuinkant, natuursteen. Ik moet voor deze werken sowieso een vergunning aanvragen, maar ik wou nu al op de hoogte zijn van de grootteorde van de kostprijs. Als voorbereidende maatregelen moet er ook rekening mee gehouden worden dat een haag gerooid moet worden.
vrijdag 21 juli 2017

Metselwerk boven raam is losgekomen en moet opnieuw opgemetst worden

Metselwerk boven 1 raam (eerste verdieping) is losgekomen en moet terug opgemetst worden, liefst met L-vormig profiel als steun.
woensdag 19 juli 2017

Kaleien of crepi aanbrengen op gevel

Wij zijn bezig met de verbouwing van onze woning. We zoeken uit of we willen gaan voor isolatie + crepi of voor spouwmuurisolatie + kaleien. Dit is voor de voorgevel en zijgevels.
woensdag 12 juli 2017

Gevel bekleden met leien of rockpanel

Voor onze halfopen bebouwing zijn wij opzoek naar een aannemer om een buitenmuur te laten bekleden met leien. Er staan reeds leien op.
dinsdag 11 juli 2017

Afwerking en afdichten van een buiten raam

Afwerken en afdichten van een kleine glansstenen raam, een beetje hoog.
maandag 10 juli 2017

Gevel kaleien

Bestaand huis uit 1950. Gevel te kaleien. Oppervlakte is ongeveer 200 vierkante meter.
dinsdag 27 juni 2017

Gevel zandstralen

Ik zoek een vakman voor de gevel te laten zandstralen plus misschien hervoegen en hier en daar stenen herstellen.
dinsdag 27 juni 2017

Scheuren buitenmuren herstellen

Wij hebben een 2-tal scheuren in de buitenmuur die we graag wilden laten herstellen. Scheuren: van beneden tot boven 2 mm breed. Andere van het dak tot het raam.
zondag 25 juni 2017

Gevel voegen

Wij willen onze gevel van de aanbouw laten voegen. Voegen zijn gemiddeld 9 mm groot. Totale oppervlakte van het te voegen werk is ongeveer 50 m² Voegen ook op 1ste verdieping.
vrijdag 23 juni 2017

Barsten herstellen in gevel

Ik heb boven 2 ramen barsten in de gevel aan de achterkant van het huis. Eind september komen ze nieuwe ramen zetten, ze vroegen me eerst het te herstellen.
vrijdag 23 juni 2017

Schouw renoveren

Ik zoek een vakman om twee schouwen te hervoegen en te herstellen waar nodig.

Partners

Partners van Casius