Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Vlaams-Brabant.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: gevels bekleden met aluminium, façade 3500 m², voorgevel stabiliseren en afwerken, totaalrenovatie gevel, gevels bekleden, achtergevel bekleden en isoleren, voorgevel reinigen en bekleden, muur bekleden met crepi, gevel bepleisteren crepi, bakstenen en beton gevel laten restaureren, metsen gevelsteen nieuwbouwwoning, vernieuwen 3 gevels HOB, renoveren gevel tegen vocht, gevelrenovatie, herbekleden van puntgevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Vlaams-Brabant:

dinsdag 17 januari 2017

Gevels bekleden

Ik wil 1 of 2 gevels van mijn huist bekleden met leien (natuur of kunst), omdat er voorheen een klimop tegen de muur groeide. Ik schat de oppervlakte per gevel op 60m² (huis is 9m diep en zo'n 7m hoog met schuin dak).
woensdag 11 januari 2017

Achtergevel bekleden en isoleren

Achteraan het huis moet een muur geïsoleerd en bekleed worden. Nu staan er enkel snelbouwstenen. De bekleding kan in hout, kunststof of stenen(strips). Of een ander materiaal mag ook. De muur is (ongeveer) 4m breed op 2,7 m hoog. Er is een grote opening voor een schuifraam (2,7 m breed op 2,4 m hoog). De totale te isoleren en bekleden oppervlakte zal dus rond 4m² zijn. Liefst zo snel mogelijk.
zondag 8 januari 2017

Muur bekleden met crepi

In bijlage stuur ik u enkele foto’s van een muur van de woning van mijn dochter. Kan deze bekleed worden met crépi? Hoe dik zou de totale bekleding worden (Let op de breedte van de deurlijst)? Is er een alternatieve oplossing?
vrijdag 6 januari 2017

Plaatsen van gevelplint rondom woning

Plaatsen gevelplint in blauwe steen onder crepi.
woensdag 4 januari 2017

Muur garage hermetselen

Wegens aanrijding met wagen, is deel van muur van garage beschadigd en zou dit terug moeten gemetst worden. Oppervlakte : vrij kleine oppervlake om terug op te metselen maar garagepoort dient eruit gehaald te worden en dan is er nog voegwerken over gans het gedeelte.
dinsdag 3 januari 2017

Voorgevel stabiliseren en afwerken

Ik wil onze voorgevel laten stabiliseren, verankeren, afwerken. +/-15m breedte en 3 à 4 m hoog
maandag 2 januari 2017

Scheur in gevel te herstellen

31 tot 50 m² scheuren in de gevel. Voor en achteraan de gevel. Te herstellen
woensdag 7 december 2016

Voegen van gevel

De totale oppervlakte van de te voegen gevel is ongeveer 100 m². Voorkeur van de kleur gaat voorlopig naar gebroken wit maar staaltjes mogen zeker mee bij eventuele afspraak.
zondag 4 december 2016

Voorgevel bekleden

Voor het vernieuwen/opfrissen van een oude woning verkiezen we steenstrips. Het gaat enkel over de voorgevel van een +/-48 m², met op de gelijkvloers 1 deur en 1 raam. Het betreft 3 ramen en een deur.
donderdag 1 december 2016

Herstelling muren terras

Wij hebben 2 appartementen waar vooraan een terrasje is en deze muren zijn niet meer stabiel. Wij zouden deze graag laten herstellen.
woensdag 30 november 2016

Opvoegen barsten gevel

Opvoegen van barsten en scheuren in buitengevel en onder kroonlijst van 20 jaar oude woning. Terras dient ook wat opgevoegd te worden.
vrijdag 25 november 2016

Dichtmetselen van garageopening

Ik wil mijn garageopening, waar nu een poort in staat, laten dichtmetselen. De dicht te metselen oppervlakte is 2m50 breed op 1m43 hoog. Voor de buitenmuur moet er gebruik gemaakt worden van gevelsteen VANDERSANDEN in formaat 210 x 100 x 65 mm. Ik kan zelf voor de stenen zorgen, indien gewenst. In bijlage een foto 'voor' en 'na'.
woensdag 16 november 2016

Isoleren buitengevel

Hoeveel zou het mij ongeveer kosten om een alleenstaand huis met muuroppervlakte van 130 m² en (8 raam en deur openingen niet meegeteld) langs buiten te isoleren met een minimum R-waarde van 2,0 m2K/W en daarna af te werken met steenstrips of Crepi?
dinsdag 15 november 2016

Bekleding gevelplaten

Nieuw geplaatste aanbouw, die ik graag met gevelplaten zou laten bedekken. (inclusief isolatie) Oppervlakte die moet worden bekleed is ongeveer een 40 m².
dinsdag 15 november 2016

Bezetting gevel

Wij hebben een 3 gevel woning (halfopen) en willen graag onze gevel laten bezetten met crepi en tegelijk laten isoleren. Wij kunnen deze werken onmogelijk zelf uitvoeren en weten ook niet wat het kost / hoe lang het duurt om deze werken te laten uitvoeren.
zaterdag 12 november 2016

Herstellen voegen

Een klein aantal voegen zijn losgekomen aan de achtergevel en garagegevel, gelijkvloers hoogte. Ik zou deze willen laten herstellen.
zondag 6 november 2016

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Schoorsteen in baksteen. Ongeveer 60/80 en 80 hoog. Voegen komen los en enkele stenen zijn al gevallen.
zaterdag 5 november 2016

Gevel herstelling

Gevel moet hersteld worden na aanrijding door wagen. Buiten muur en deel binnen muur is beschadigd net aan de zijkant van de garagepoort.
vrijdag 4 november 2016

Schoorsteen afbreken en her-opbouwen

Mijn dubbele schoorsteen is 40 jaar oud en het bovenste deel moet afgebroken en opnieuw gemetseld worden. Het cement is totaal uitgedroogd en zanderig / korrelig. Ongeveer 2.20m hoogte bij 1.30 breed bij 70 diep. Er staat een kap overheen, en intern is een kanaal voor een open haard en in het tweede kanaal een dubbelwandige invoer / uitvoer voor een Gasverwarming
maandag 31 oktober 2016

Nieuwe gevelbekleding plaatsen

Gaat om zijgevel van onze woning, daar zitten nu eternitplaten op, die moeten verwijderd worden. Daarna nieuwe gevelbekleding opzetten, we denken aan kunststof platen, iets dat snel en duurzaam is. Aan de zijkant van het huis loopt een wandelpaadje, dus is vrij goed bereikbaar. Timing, ergens begin volgende jaar (te bekijken in functie van beschikbaarheid)
maandag 31 oktober 2016

Bekleden van achtergevel

Renovatie woning : Met nog drie niet geïsoleerde buitenmuren . Waarvan een muur 20 m² (met twee kleine ramen een grotere) binnenhoek met muur van 12 m² aansluitend buitenhoek met terug muur van 12 m² met Grote venster. Bekleding mag van kunststof , vezelcement , rockpanel of andere gangbare onderhoudsvrije materialen zijn.
zaterdag 29 oktober 2016

Zijgevelisolatie

Ik wil zijgevel van driegevelwoning (westenkant) isoleren en verfraaien.
woensdag 26 oktober 2016

Gevel isoleren

Gevel moet geïsoleerd worden langs buiten en bekleed worden met pvc (onderhoudsvriendelijk). Graag strak.
woensdag 26 oktober 2016

Voegwerk na scheuren

Voegwerk 31 tot 50 m² scheurherstel.
zaterdag 22 oktober 2016

Herstellen sierbeton

Betonrot herstelling aan sierstuk, op voorgevel.

Partners

Partners van Casius