Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor isoleren van buitengevels en afwerken met crepi:

Isoleren van buitengevels en afwerken met crepi

Het isoleren en afwerken met crepi van twee gevels. Op het eerste verdiep, onderaan aansluiting op roofing voor 15 m². Voorgevel bijbouw, 15 m², afwerking onderaan in overleg.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Beert (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren van buitengevels en afwerken met crepi uit heel België:

Crepi op de buitengevels plaatsen

Ik wil graag 2 gevels van mijn woning laten isoleren en bepleisteren met crepi. Totale oppervlakte is ongeveer 100 à 110 m². bakstenen

Crepi met isolatie plaatsen

Al de buitengevels van mijn huis zijn in de spouw geïsoleerd op een na. Er is een muur van ong. 6,5 m² zonder spouw die ik aan de buitenkant wil laten isoleren en afwerken in Crepi

Architect voor vergunning

Om onze omgevingsvergunning in te dienen zijn wij op zoek naar een architect. De werken onder vergunning zijn isoleren (ophogen) van het dak, isolatie en stucwerk buitengevels.

Isoleren en bekleden buitengevels

Graag zouden wij twee achtergevels en een zijgevel isoleren en bekleden. Deze heeft een oppervlakte van tussen de 70 en de 90 vierkante meter.

Gevel isolatie

het isoleren van een keuken die met 3 buitengevels aan het huis zit. De buitenkanten met goede isolatie bedekken en stevig materiaal afdekken.

Isoleren woning

Isolatie van een woning: Bouwjaar van de woning is 1950, HOB met doorlopende spouw,zadeldak,geschilderde buitengevels. Ik st open voor nieuwe en traditionele technieken, Wie kan on overtuigen?

isoleren van buitengevels langs ...

isoleren van buitengevels langs buitenkant en daarna bekleden in totaal ongeveer 80m2.het isoleren en afwerken moet gebeuren volgens de wettelijke normen van de bouwvoorschriften.na het gevelwerk eventuele beschadigde roofing van de platte daken door het gevelwerk vernieuwen en aanpassen van de dakranden aan de afgewerkte gevels

Isoleren en afwerken van buitengevels ...

Isoleren en afwerken van buitengevels (4) Afwerking met steenstrips