Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muren opnieuw voegen:

Muren opnieuw voegen

Muur rond het terras zou opnieuw gevoegd moeten worden.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Gaasbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren opnieuw voegen uit heel België:

Herstellen muren na waterschade

Een lekdetectie heeft waterschade vast gesteld in de afvoerleiding in schacht (bovenburen) Muur in mijn hall is nat en vochtig = verkleuring op behang en plint is ook aan het loskomen. Of er iets aan vloer (laminaat ) is weet ik niet. In het toilet zijn de muren betegelt en de voegen zijn ook aangetast door het water en vocht. 1muur + 4 zijden (betegeld)

Gevel opnieuw voegen

Wij zouden graag een aantal muren van onze woning laten invoegen tussen de dakpannen en betreffende muren. Indien mogelijk ook afgewerkt met een 'beschermstrook' tegen vochtinfiltratie. Het gaat om één zijgevel en nog diverse andere plaatsen op de andere gevels.

Plaatsen van gyprocplaten

Deel 1: Reeds voorradige gyprocplaten (breedte 120 cm en dikte 1 cm + 5 cm PUR-isolatie) moeten tegen binnenmuren geplaatst worden. Op 1 muur van 6 m lengte, met deuropening, vijzen tegen reeds bestaand latwerk. Andere muren (1 volledig, overige met raamopeningen) met kleefgips te lijmen. Muurhoogte = +/- 2,8 m. Totale lengte muren met kleefgips = +/- 13 meter. Dient schilderklaar afgeleverd te worden, d.w.z. met perfect afgewerkte voegen tussen de platen. Deel 2: Uit dezelfde gyprocplaten met isolatielaag, panden snijden om de ruimtes tussen plafondbalken op te vullen (te bevestigen met kwaliteits-kit, bv. Tec7). Plafond afmeting = 6,0 x 3,5 m; balken liggen in richting van 3,5 m, dus langer dan een gyprocplaat, maar ook hier volledig vlakke afwerking vereist

Voegwerk aan muren kelder

De voegen van een aantal muren in de kelder moeten hersteld worden, ondanks een eigen poging komen een aantal gerenoveerde voegen terug los. Welke maatregelen kunnen wij nemen zodat wij de voegen van onze keldermuren definitief kunnen herstellen. Kelder: niet alle muren , 10 m.

Barsten in binnenmuren bepleisteren

Mijn huis staat nu 12 jaar. De laatste 2 jaren komen er meer een meer barsten in de muren. Ze lopen horizontaal over de breedte van een muur en gaan in een andere kamer verder. Andere barsten beginnen aan het plafond, loodrecht naar beneden en een verticale barst eronder. Recent ook barsten tussen de voegen van een buitenmuur en scheuren in plafond over de hele breedte van het huis.

Gevel voegen en cementeren van garage onderaan

Nieuwbouw, voor en achtergevel 12 m, zijgevels 10 m. Twee verdiepingen. Rechte muren. Aangebouwde garage dient ook ingevoegd te worden. Indien mogelijk aan de garage onderaan 50 cm cementeren.

Bouwplan voor totaal renovatie woning

Ik wil een bouwplan laten tekenen voor de totaalrenovatie van onze woning. Hierbij willen wij graag enkele muren verwijderen, ramen uitbreiden en extra muren (al dan niet in gyproc) toevoegen. Wij hebben zelf reeds een voorstel uitgetekend maar zijn dus op zoek naar een architect die ons kan helpen met het uittekenen van de plannen en het aanvragen van de bijhorende bouwvergunning. In bijlage een grondplan met hierop de muren / deuren die we wensen uit te breken in het rood. In het groen de muren + deuropening die we wensen toe te voegen.

Renovatiewerken uitvoeren

Vernieuwing plat dak 25m² Opnieuw bezetten van muren die vochtschade hebben opgelopen door een lek in het dak. Chappen van de gelijkvloers 40m² Verdere afwerking van de badkamer (tegelen en voegen) Plaatsen van een gasleiding en het plaatsen van een boiler voor warm water en CV (chauffages al geïnstalleerd) Vernieuwing van de elektriciteitskast 3 nieuwe ramen plaatsen (5m² per stuk)