Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muren opnieuw voegen:

Muren opnieuw voegen

Muur rond het terras zou opnieuw gevoegd moeten worden.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Gaasbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren opnieuw voegen uit heel België:

Voegwerk aan muren kelder

De voegen van een aantal muren in de kelder moeten hersteld worden, ondanks een eigen poging komen een aantal gerenoveerde voegen terug los. Welke maatregelen kunnen wij nemen zodat wij de voegen van onze keldermuren definitief kunnen herstellen. Kelder: niet alle muren , 10 m.

Barsten in binnenmuren bepleisteren

Mijn huis staat nu 12 jaar. De laatste 2 jaren komen er meer een meer barsten in de muren. Ze lopen horizontaal over de breedte van een muur en gaan in een andere kamer verder. Andere barsten beginnen aan het plafond, loodrecht naar beneden en een verticale barst eronder. Recent ook barsten tussen de voegen van een buitenmuur en scheuren in plafond over de hele breedte van het huis.

Gevel voegen en cementeren van garage onderaan

Nieuwbouw, voor en achtergevel 12 m, zijgevels 10 m. Twee verdiepingen. Rechte muren. Aangebouwde garage dient ook ingevoegd te worden. Indien mogelijk aan de garage onderaan 50 cm cementeren.

Bouwplan voor totaal renovatie woning

Ik wil een bouwplan laten tekenen voor de totaalrenovatie van onze woning. Hierbij willen wij graag enkele muren verwijderen, ramen uitbreiden en extra muren (al dan niet in gyproc) toevoegen. Wij hebben zelf reeds een voorstel uitgetekend maar zijn dus op zoek naar een architect die ons kan helpen met het uittekenen van de plannen en het aanvragen van de bijhorende bouwvergunning. In bijlage een grondplan met hierop de muren / deuren die we wensen uit te breken in het rood. In het groen de muren + deuropening die we wensen toe te voegen.

Renovatiewerken uitvoeren

Vernieuwing plat dak 25m² Opnieuw bezetten van muren die vochtschade hebben opgelopen door een lek in het dak. Chappen van de gelijkvloers 40m² Verdere afwerking van de badkamer (tegelen en voegen) Plaatsen van een gasleiding en het plaatsen van een boiler voor warm water en CV (chauffages al geïnstalleerd) Vernieuwing van de elektriciteitskast 3 nieuwe ramen plaatsen (5m² per stuk)

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Bakstenen binnenmuur hervoegen

We zijn een woning uit 1920 aan het renoveren en zouden twee bakstenen binnenmuren zichtbaar laten. Het gaat om een muur van 15 en eentje van 12 vierkante meter. We zouden beide muren opnieuw willen laten voegen, want er zitten veel gaten en losse stukjes tussen. In de muur van 15 dienen ook hier en daar afbrokkelende bakstenen te worden vervangen. Op de foto zie je de muur van 15, we zijn op dit moment nog het plaaster aan het verwijderen.

Klusjes uitvoeren in huis

Er zitten enkele tegels los in onze living (is een vrij oude vloer en sommige van de voegen zijn niet meer toe), graag zou ik die voegen. Wij zitten met enkele kleine barstjes alsook een grote barst in onze muren buiten ook graag voegen en opvullen. Nog andere kleine klusjes uit te voeren. Het gaat over losse plekken hier en daar die opnieuw moeten gedaan worden