Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Hoeilaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere gevelspecialisten / metselaars uit Hoeilaart.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste gevelspecialist / metselaar voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Hoeilaart of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor gelijkaardige projecten:
metselen gevels met Wienerberger stenen, houten gevelbekleding met isolatie voor appartement, blauwsteen tegen gevels plaatsen, oorzaak opzoeken en herstellen van scheuren in gevel, buitengevel vernieuwen, houten gevelbekleding met isolatie, verlijmen gevelsteen bijbouw Lummen, gevel renoveren, plaatsen steenstrips en isolatie, steenstrips / isolatie aan te brengen, achtergevel bekleden met crepi, achtergevel herenhuis renoveren, gevels herstellen en terug schilderen, scheur in bakstenen gevel straatkant wegwerken, schilderen of reinigen van buitengevel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Hoeilaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Hoeilaart:

Gevels voegen

Voegen van gevels. Oppervlakte te her voegen ongeveer 700 m². Een hoogtewerker noodzakelijk. Het adres stuur ik door aan de vakman.

Herstelling gevel crepi

Een gevel bezet met crepi moet hersteld worden. Oppervlakte te herstellen is ongeveer 25 m².

Plaatsen keerwand achter in tuin

Achteraan onze tuin willen wij een keerwand plaatsen over een total van ongeveer 15 lm waarvan de hoogte varieert van 1. 8 m tot 0. 5 m boven de grond. Daarbij zouden we ook een fundering willen voorzien voor een berging.

Voorzetstrips op gevelwoning

Voorzetstrips voor gevelwoning. Afmetingen - 8m op 2verd - 12m op 3verd 11m hoogste punt - 8m op 1verd + 1/4e (3 gevelwoning)

Vervangen van crepi en plaatsen stenen plint

Graag had ik de crepi, zie foto in bijlage, vervangen. Ik schat dat het hier gaat om zo'n 6à7m², de ondergrond zijn ytong blokken, en eveneens het plaatsen van een stenen plint.

Zijgevel stabiliseren / renoveren

Mijn huis uit 1850 was een rijhuis en is nu door de afbraak van de buur een half-open bebouwing geworden (en dit blijft ook zo). De zijgevel is tijdelijk gestut door een horizontale schoor en de grondplaat en gedeeltelijke zij- en achtergevel van de afgebroken woning zitten/staan er nog. Ik zou de zijgevel willen laten stabiliseren, indien nodig en laten renoveren (o.a. isoleren,...). Het betreft een zijgevel van ongeveer 8 meter breed en 1 verdieping hoog.Foto's ter beschikking.

Metselaar maçon gevelspecialist hoeilaart

Voor de rejointoyage en cimentage van een gevel met pignon buiten met een hoogte van 12 meter op 8 meter breedte. (env. 80m²) De voormalige(oud) cement te kwetsbaar is en er zijn infiltraties. Werken zo vlug mogelijk. En tweede vraag : reconstrueren buiten wand, ongeveer 13m50X2 m, basis in coffrage béton op ca 50 cms en dan muur in blokken beton (39x14x19) andere diverse kleinere werken binnen het huis. Het werk moet worden gefaktureerd. In het frans : pour le rejointoyage et cimentage d'une façade à pignon extérieure d'une hauteur de environ 12 mètres sur largeur de 8 mètres. (env 80 m²) L'ancien ciment est trop fragile et il y a des infiltrations. Travaux à réaliser dès que possible. 2ème poste possible : reconstruire mur extérieur, de environ 13m50X2m, base en b

Achtergevel

Afkappen achtergevel woning - mogelijks bijkomende dichting en herbepleisteren (Ingeschatte oppervlakte : 80m2)

Het is een bestaande woning waarvan we ...

Het is een bestaande woning waarvan we de living willen groter maken door een paar binnenmuren te verwijderen. er moet gekeken worden of er draagmuren tussen zitten en eventueel moeten er nieuwe draagbalken gestoken worden.

Muur tussen keuken en living dient ...

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.