Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist / metselaar uit Hoeilaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten / metselaars. U komt in Hoeilaart heel eenvoudig en snel in contact met een gevelspecialist / metselaar of meerdere gevelspecialisten / metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist / metselaar een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten / metselaars in Hoeilaart u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist / metselaar!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelspecialisten / metselaars in Hoeilaart of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist / metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hoeilaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist / metselaar in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten / metselaars voor: herstellingen aan appartement, pVC gevelbekleding met isolatie te plaatsen, voorzetgevel met isolatie, pVC gevelbekleding zonder isolatie, gevel voegen en herstellen + verven met kaleiverf, buitenmuur te bekleden met thermowood, houten gevelbekleding aanbrengen, renovatie van verzakte rollagen in beide zijgevels, vernieuwen gevel herenhuis, scheurherstel, herstellen van barsten in gevel, crepi op de voorgevel plaatsen, herstellen van scheurherstel aan de voorgevel, metalen gevelbekleding aanbrengen, herstellen of vervangen van crepi op achtergevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist / metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar voor gevel- en metselwerken in Hoeilaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist / metselaar in Hoeilaart:

Plaatsen keerwand achter in tuin

Achteraan onze tuin willen wij een keerwand plaatsen over een total van ongeveer 15 lm waarvan de hoogte varieert van 1. 8 m tot 0. 5 m boven de grond. Daarbij zouden we ook een fundering willen voorzien voor een berging.

Voorzetstrips op gevelwoning

Voorzetstrips voor gevelwoning. Afmetingen - 8m op 2verd - 12m op 3verd 11m hoogste punt - 8m op 1verd + 1/4e (3 gevelwoning)

Vervangen van crepi en plaatsen stenen plint

Graag had ik de crepi, zie foto in bijlage, vervangen. Ik schat dat het hier gaat om zo'n 6à7m², de ondergrond zijn ytong blokken, en eveneens het plaatsen van een stenen plint.

Zijgevel stabiliseren / renoveren

Mijn huis uit 1850 was een rijhuis en is nu door de afbraak van de buur een half-open bebouwing geworden (en dit blijft ook zo). De zijgevel is tijdelijk gestut door een horizontale schoor en de grondplaat en gedeeltelijke zij- en achtergevel van de afgebroken woning zitten/staan er nog. Ik zou de zijgevel willen laten stabiliseren, indien nodig en laten renoveren (o.a. isoleren,...). Het betreft een zijgevel van ongeveer 8 meter breed en 1 verdieping hoog.Foto's ter beschikking.

Metselaar maçon gevelspecialist hoeilaart

Voor de rejointoyage en cimentage van een gevel met pignon buiten met een hoogte van 12 meter op 8 meter breedte. (env. 80m²) De voormalige(oud) cement te kwetsbaar is en er zijn infiltraties. Werken zo vlug mogelijk. En tweede vraag : reconstrueren buiten wand, ongeveer 13m50X2 m, basis in coffrage béton op ca 50 cms en dan muur in blokken beton (39x14x19) andere diverse kleinere werken binnen het huis. Het werk moet worden gefaktureerd. In het frans : pour le rejointoyage et cimentage d'une façade à pignon extérieure d'une hauteur de environ 12 mètres sur largeur de 8 mètres. (env 80 m²) L'ancien ciment est trop fragile et il y a des infiltrations. Travaux à réaliser dès que possible. 2ème poste possible : reconstruire mur extérieur, de environ 13m50X2m, base en b

Achtergevel

Afkappen achtergevel woning - mogelijks bijkomende dichting en herbepleisteren (Ingeschatte oppervlakte : 80m2)

Het is een bestaande woning waarvan we ...

Het is een bestaande woning waarvan we de living willen groter maken door een paar binnenmuren te verwijderen. er moet gekeken worden of er draagmuren tussen zitten en eventueel moeten er nieuwe draagbalken gestoken worden.

Muur tussen keuken en living dient ...

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.