Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Hoeilaart (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Woonkamer en keuken renoveren

Muur keuken uitbreken nieuwe keuken plaatsen + toog maken +nieuwe vloer aangepast aan de woonkamer hier schouw afbreken nieuwe deur woonkamer tv wand installeren

Renoveren van vierkantshoeve uit 1755

Het betreft een vierkantshoeven vloeroppervlakte verdeeld over 3 stallingen en 1 woonhuis ). In eerste instantie wensen we het woonhuis te renoveren. Grootste werken woonhuis : renovatie dak ( sarkindak met behoud van het oude gebinte - in zeer goede staat ) met behoud van de boomse pannen ; volledige renovatie zolderruimte ( te voorzien : 2 slaapkamers, ontspanningsruimte, dressing, slaapkamer ) ; op gelijkvloers moeten er 2 ruimtes omgebouwd worden ( muur verwijderen ) tot 1 keuken + groot raam is ook te voorzien ; renovotie van de gevels.

Architect voor renovatie & aanbouw

Onze architect laat niets meer van zich horen nadat hij is komen opmeten. Nu zijn we dus DRINGEND op zoek naar iemand die ons snel kan helpen want wij hadden als planning deze zomer te beginnen met de werken omdat mijn man leraar is en dan ook veel tijd heeft. Wij zouden de achterkant van ons huisje willen verbouwen. Een plan van de huidige staat hebben wij niet. De muur tussen de living en keuken en die tss keuken en veranda zouden weg moeten en dan een aanbouw met lichtstraat ofzo. Momenteel staat hier een aanbouw veranda. Ook de wasplaats en de trap naar de kleder zou wat aangepast dienen te worden zodat alles wat opener is. De waterafvoer en putten zouden ook vernieuwd dienen te worden. Wij zijn nl niet aangesloten op het rioleringsnetwerk omdat er geen voorzien is in onze straat.

Woning verbouwen

Nieuw dak (verhoging van de nok nodig, dus nieuwe draagstructuur), aanpalende garage ombouwen tot keuken en verbinden met de woning, nieuwe badkamer, nieuwe ramen, vergroten woonruimte door uitbreken muur, nieuwe inrichting bovenverdieping. Bouwaanvraag is ingediend.

Detectie van vochtprobleem en prijsbestek voor de herstelling

Vochtproblemen muur bijzitplaats en woonplaats... Het betreft een lek van een sanitaire leiding die loopt van chauffage kot naar de keuken. Na detectie van het vocht probleem overhandigen van prijsbestek voor de herstelling van de leiding samen met een uitvoeringsdatum.

Renovatiewerken in living

Wij wensen de woning aan de kopen en wensen de muur tussen de keuken en living uit te breken. De living ligt hoger (twee trapjes) en dient op gelijk niveau met de keuken gebracht te worden.

Kleine renovatiewerken in appartement uit te voeren

1. Laminaat leveren/ leggen + plinten + verwijderen vast tapijt + aanpassen deuren waar nodig in living en slaapkamer ( ongeveer 36 m² totaal). Bepleisteren of Gyproc van kleine muur onder raam Uit te voeren vanaf juli 2. Keuken afbreken ( 3. 2 m kasten) en keukenvloer leggen + plinten, bij voorkeur (nieuwe) click vynil/PVC Uit te voeren : -keuken afbreken voor 1 mei!! - vloer kan nog tot 5 mei.

Klussen in huis en tuin

Plaatsen van nieuwe keuken ( ikea) Een 7 lopende m boven en onderkasten . Met gasfornuis , dampkap en afwasbak . Een deel muur betegeling plaatsen , ongeveer 6 m 2. Een toilet plaatsen Badkamer betegelen ongeveer 12 m2 , badkamer kraan plaatsen. Terras betegelen 20 m². Enkele kamers behangen. Wij voorzien de materialen in samenspraak met de aannemer. Het meenemen van de oude keuken. Werk voor enkele weken .