Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Hoeilaart (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Berekening maken weghalen steunmuur

Ik wil een deel van een steunmuur verwijderen op het gelijkvloers om de keuken naar de eetkamer open te trekken. In de muur is reeds een ruime (iets meer dan 1m) deuropening zonder deur. De lengte van het te verwijderen gedeelte is ongeveer 3,3 m lang, de totale lengte van de muur is 7,5 m. Op zoek naar een architect voor de berekening te maken van deze actie.

Herstelling leiding

Er is een lek ontdekt in de keuken. Daarvoor is een stuk uit de keukenmuur gekapt om toegang te krijgen tot de leiding. Dit lek moet herstelt worden alsook het stuk muur dat uitgekapt is.

Muur openbreken om keuken groter te maken

Ik wens de keuken te vergroten door een muurdoorbraak. Bedoeling is dus om een groter geheel te krijgen. Muur tussen keuken en woonkamer.

Muur verwijderen om open keuken te maken

Ik wil een open keuken maken via verwijderen van de muur die in de living plaats vindt. Ik weet echter niet of het een draag muur of gewoond muur is. Ter plaatse komen kijken om te zien of het mogelijk is de muur te verwijderen.

Draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen

Ik wil graag tussen mijn living en keuken en draagmuur van 40 breed weg doen. Er moeten 2 poetrellen naast elkaar geplaatst worden. En in muur veranda en keuken muur moet ook poutrelle worden gezet maar de in niet dragend. Poetrellen kunnen aangekocht worden door mij zelf.

Stuccen van keuken

Bij de renovatie van onze keuken willen we graag de muren opnieuw laten pleisteren. De keuken zal weggehaald zijn en de muren dus helemaal beschikbaar. Het gaat in totaal om zo'n 25 m² muur en 15 m² plafond. Daarnaast eventueel ook enkele lichte beschadigingen in hal bijwerken.

Rooster plaatsen in muur

Onlangs heb ik een waterlek gehad in de keuken. Hiervoor moest men een muur openbreken om tot het lek te geraken. Nu ben ik op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een rooster in deze (bakstenen) muur en eventueel schilderwerken van die muur nadien.

Keuken en badkamer renoveren

Tegelvloer leggen in badkamer en keuken. Ook de muur van de badkamer moet men renoveren omwille van een vochtprobleem. Er moet ook een nieuw bad komen en in de keuken moet men het werkblad vervangen.

Partners

Partners van Casius