Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Hoeilaart (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Vochtige binnenmuur keuken tot 0,5 m hoog. Ook de aanpalende keukenkast is reeds aangetast.

Oorzaak : de huurder meldde een lek aan de buitenkraan. Loodgieter zou de buitenkraan vernieuwen maar merkte op dat de oorzaak verder binnen zat. De huurders hadden tijdens de vorst de buitenkraan niet afgesloten. De huurder heeft daarna zelf het rozet met veel kracht uit de muur gehaald want die was gescheurd en verwrongen en de buis afgebroken. Hij wil de kraan niet laten maken. Ondertussen doen zich ernstige vochtproblemen voor.Vochtige binnenmuur keuken tot 0,5 m hoog. Ook de aanpalende keukenkast is reeds aangetast.

Glazen spatwand plaatsen

Momenteel bevindt zich achter het vuur de muur, hiertegen had ik graag een wit glazen spatwand laten bevestigen. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : Plaatsing van een glazen spatwand van 100cm lengte op 44cm hoogte.

Plaatsen van een balkon

Wij hebben een huis gekocht, de leefruimte bevind zich op het tweede verdiep. Wij zouden graag een balkon installeren zodat wij vanuit de keuken naar buiten kunnen en niet telkens naar de benedenverdieping gaan. Balkon zou waarschijnlijk beter niet hangend zijn, want zou voor een uitbouw geïnstalleerd worden, hopelijk geeft de foto wat duidelijkheid. 1 meter aan een uitbouw en de rest aan een stenen muur. Balkon 6 meter hoogte zijn. Balkon van 5 meter op 3. Onze tuin ligt er onder, dus er kan gesteund worden op balken. Heeft u hier voldoende informatie mee? Wat zijn de keuzes van materiaal? Wij zouden dit liefst zo budgetvriendelijk mogelijk willen uitvoeren.

Verbouwing van woning

Ik wil een verbouwing laten uitvoeren : een draagmuur uitbreken en steunbalk steken tussen slaapkamer en bureauruimte vlgs bijgevoegd plan ; voorzieningen van water aanvoer en afvoer voor keuken te plaatsen aan de muur grenzend aan garage. (In die linkerhoek van de garage komen alle voorzieningen binnen) Vervolgens een wand plaatsen in de huidige living achter groot raam links) met deur om een slaapkamer te maken en een 2e slaapkamer zou ik voorzien in de plaats waar nu keuken is. Hiervoor een toegangsdeur van in de hall waar nu ingemaakte kasten zijn.

Bekleden muur met hout zonder isolatie

Achter woning is een trap naar de tuin. Daarnaast staat een muur, want huis is onderkelderd. Naast de muur is een trap om naar de garage te gaan. Die muur willen we graag bekleden met hout, alsook een muur achter de keuken. Oppervlakte te bekleden muur is ongeveer 40 m².

Gelijksvloer verbouwen

De rijwoning bestaat nu uit de klassieke indeling. Living vooraan, eetkamer, keuken en veranda. De veranda zou moeten afgebroken worden. De keuken naar de straatkant en waar de muur tussen keuken en veranda nu zit willen we een groot schruifraam om naar de tuin te gaan. Er zullen hier en daar poutrels gestoken moeten worden. Er is een kruipkelder aanwezig voor de leidingen en aansluitingen te verleggen. Er dient ook terug bezet te worden en nieuwe plafonds gestoken worden.

Afbreken schouw en keuken+ afbreek 1,5 meter muur en plaatsen poutrel + valse plafonds

Ik wens een bestaande schouw te laten afbreken en een deel van een scheidingsmuur (naast een bestaande deuropening) te laten weghalen voor het plaatsen van een deels open keuken. Het weg te halen deel is 1,5 meter, in totaal zal de opening dan 2,5 meter zijn. Afbreken van de keuken. Hier dient een poutrel geplaatst te worden. Verder had ik ook graag een vals plafond geplaatst 38 meter.

Klussen uit te voeren

Graag een klusjesman voor volgende klussen in huis: Steentjes uitbreken in badkamer en keuken. Stukje muur uitbreken tussen gang en living. In de keuken nieuw werkblad plaatsen van Ikea. Bestaande ijskast inbouwen.

Partners

Partners van Casius