Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Hoeilaart (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Nieuwe moderne witte keuken plaatsen

Keuken in rijwoning, 3.70 m op 2.60 m met één volledige wand, aanpalende zijde met venster en deur naar buiten, aanpalende muur met deur naar de badkamer (eveneens te renoveren met inloopdouche i.p.v. bestaand bad, droogkast, wasmachine, lavabo en wc)en dubbele deur (die verdwijnt) in de laatste en aanpalende zijde aan de eetruimte. Voorkeur voor witte keuken en bevloering passend bij marmeren vloer uit de bestaande eetkamer.

Muur openbreken + deuropening maken

In de muur tussen keuken en living (dragende muur?) een opening maken om een opener gevoel te creëren. Alsook boven een deuropening te maken van slaapkamer naar vroegere hooizolder.

Renoveren van de keuken

Wat is mogelijk om de keuken te renoveren. 1 muur 3.5m met onder- (7 deurtjes) en bovenkasten. (7 deurtjes) en lades Uitzicht - naturel houtstructuur (maar geen echt hout) - schilderen? nieuwe deurtjes? wat zijn de mogelijkheden?

Herstellen van muren na waterschade

Herstellen van muur in keuken en slaapkamer na waterschade : plat dak van gebuur dient/wordt hersteld. Op muur in keuken : zwarte schimmel, dus muur dient afgekapt en opnieuw bepleisterd. Op muur slaapkamer : witte vlekken op muur die paalt aan het plat dak van de gebuur. Waarschijnlijk ook herbepleisteren.

Voorbereidingswerken, gas, water, elektriciteit

Voor de installatie van een nieuwe keuken zoeken we nog naar iemand die de electriciteit, gas en water klaar kunnen maken. Voor de elctriciteit, zouden er een paar stopcontacten verplaats moeten worden. Die moeten soms een meter verschoven worden. En er moet ook een kabel getrokken worden van de electriciteitkast naar de keuken getrokken worden (de kabel mag over de muur lopen door een kast) Voor het water moet er water (koud en warm) aangevoerd worden door een kamer door naar de keuken, dit zal in totaal een 15 meter zijn. De gas moet ook verschoven worden, de aansluiting is er, maar die moet een meter worden verschoven. Buiten de aansluiting van het water zal alles achter kasten of tegels verdwijnen.

Lek en gevolgschade waterschade te herstellen

Onder de douchebak is een lek . De douchebak moet vervangen worden omdat er geen opening voorzien is onder de bak om de afvoer te herstellen Er moet vanuit de garage een nieuwe kraan op de buitenmuur geplaatst worden en de oude kraan moet afgesloten worden omdat er een lek is in de leiding naar die kraan. Door een lek onder de douchebak zijn er verschillende muren en plafonds aangetast. (1) een muur in de slaapkamer naast de douchebak (2) een muur in de keuken onder de douchebak (3) twee muren in de living : de muur onder de douchebak en de buitenmuur met de lekkende leiding (4) De zoldering in de keuken gedeeltelijk onder de douchebak waarbij water langs de muur loopt en ook door de ingebouwde spot naar beneden loopt De zoldering in de living gedeeltelijk onder de douchebak

Muur bepleisteren

De muur achter de verwijderde keuken zou mooi glad gepleisterd moeten worden. Plafond en overige muren zijn nog prima, enkel waar de keuken geïnstalleerd stond is lelijk. Het betreft 15 vierkante meter muur en het zou voor 13 februari ten laatste bezet moeten zijn.

Renoveren en verbouwen woning

Woonoppervlakte is ± 140 m². Verwijderen van de badkamer op de begane grond en verplaatsen naar slaapkamer op de 1e etage. Verwijderen muur tussen keuken en badkamer. Verwijderen oude en installeren nieuwe grotere keuken. Ombouwen en afwerken kelderkast tot WC. Egaliseren plavuizenvloer woonkamer en hal; leggen laminaat. Buitenmuren woonkamer en slaapkamers isoleren met gipsplaten en steenwol. Installeren houtkachel. Verwijderen vloerbedekking slaapkamers; leggen laminaat. Ombouwen slaapkamer tot badkamer. Vaste trap naar zolder en trapgat door betonnen vloer maken. Zolder afwerken tot praktijkruimte (30 m²). Afbreken en verplaatsen tussenwand 1e etage. Installeren nieuwe badgeiser. Verleggen diverse leidingen (gas, water, electr. , CV). Elektriciteit installatie conform maken. Tekeningen + uitgebreide werkbeschrijving aanwezig.

Partners

Partners van Casius