Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Hoeilaart (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Wij willen graag een draagmuur uitbreken en een poutrel laten plaatsen. Deze muur die we willen uitbreken is 4. 5 meter lang, momenteel bevindt zich ook de dampkap van de keuken in deze muur.

Vochtprobleem in de keuken oplossen

Wij willen een nieuwe keuken plaatsen maar we zitten met een vochtprobleem. Het vochtprobleem moet worden opgelost vooraleer we onze nieuwe keuken kunnen plaatsen. De vakmannen die de keuken komen plaatsen spraken over 73 eenheden op 1 muur in verband met het probleem..

Houten gevelbekleding met isolatie

Wij laten eind januari het dak van onze keuken vernieuwen. Momenteel zijn de muren nog niet geïsoleerd en dat zou dan ook ons volgend project worden. Wij zouden sowieso kiezen voor een houten gevelbekleding. De keuken is een aanbouw van het hoofdgebouw en bestaat uit 1 muur zonder ramen, 1 muur met 1 groot raam en 1 muur met 1 groot en 1 klein raam. We zouden kiezen voor verticale latten, qua isolatie het beste rendement/kwaliteitsverhouding. Het gaat om een oppervlakte van bij benadering 30-40 m².

Verhelpen van lekkage en radiatoren vervangen

Lekkage is ontstaan achter een tegelmuur onder een wasbak. Water komt door de muur (druppelsgewijs). Identificatie en rectificatie van het probleem is gevraagd. Drie radiatoren moeten vervangen worden. 1x slaapkamer, 1x huiskamer (1 van 2) en 1x keuken. Appartement bevindt zich op de derde verdieping maar een lift is aanwezig.

Keuken uitbreken en vernieuwen en muurtje uitbreken

Bestaande keuken uitbreken en nieuwe plaatsen. Klein kamertje met toilet + douche, muur naast douche eruit met douche, dan nieuw muurtje dichter plaatsen.

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Vergroten opening naar keuken, afbreken 1 meter muur, poutrel plaatsen van +/- 2 meter.

Keuken vergroten door muur wegnemen

Ik zou graag de muur weghalen tussen mijn keuken en mijn leefruimte. Het is ongeveer een 4 tal meter maar ik weet niet of deze muur een dragende functie heeft of niet.

Keuken renoveren

Muur tussen living en keuken moet worden uitgebroken. Keuken van vloer tot inriching volledig vernieuwen. In living komt inbouw gashaard waarvan tablet moet integreren met keukeneiland. Deurtjes eiland langs kant vd living moeten in zelfde materiaal als haardomkasting. Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Leidingwerk (elektra, water, gas), Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Nieuwe vloer plaatsen Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 10m2 Hoofdgedeelte 3 op 2. 3 Een kant hiervan wordt open naar de living met schiereiland van 90cm breed. Andere kant volledig kolomkasten voor strakke look vanuit de living. Bijgedeelte van 1. 8 op 2. 3 Hier onderkasten en fornuis en spoelbak en afwasmachine.