Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Hoeilaart (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Buitenmuur uitbreken + poutrel steken om schuifraam in te plaatsen

Ik heb een huis gekocht in Geel centrum en zou graag in mijn keuken een groot schuifraam steken ipv het huidige kleinere raam. Daarvoor zou er wel een stuk van de muur uitgebroken moeten worden en ik vermoed dat er dan ook een poutrel moet gestoken worden om het bovenliggende plat dak te ondersteunen. Zijn dit werken die jullie doen? Indien ja, hoe kan ik een prijsofferte bekomen?

Woning renoveren

Wij willen onze woning laten verbouwen, het gaat over 160 vierkante meter vloeroppervlakte en een verdiep van 90 vierkante meter. Het verdiep moet volledig opnieuw worden gedaan (afbraak is reeds gebeurt) isolatie + plaatsing van gyproc wanden + deuren en eventueel extra dakramen + electriciteit en chauffage. Gelijkvloer (keuken blijft staan) nieuwe electriciteit + centrale verwarming + afbreken van muur => geen idee of dit een draagmuur is.

Een stukje plamuren

Een stukje plamuren in de keuken (geschonden muur,niet te groot, 2cm hoog en 20 cm lang)

Herstellingen vochtplek muur en plafond

Door een kapotte cv ketel hebben wij waterschade aan de muur en plafond in de woonkamer/keuken. Graag zouden wij ook dat de woonkamer keuken geschilderd wordt +/- 40 vierkante meter.

Scheurherstel in keuken + aanpassen loodgieterij voor plaatsing nieuwe keuken

Er wordt in mijn woning een nieuwe keuken geplaatst. Ik zoek een aannemer voor : aanpassen loodgieterij mbt tot plaatsing nieuwe keuken + scheurherstel in muur zichtbaar bij uitbreken oude keukenmeubels. Deze scheur zit niet enkel in het pleisterwerk, maar ook in het metselwerk. Verder heb ik aan het buitenterras (nabij keuken) wat betonrot , wat opnieuw moet aangewerkt worden. Eerste aanvraag bij Casius heeft mij niet de gewenste aannemer opgeleverd. Het werk wil ik ook uitbreiden tot aanpassen loodgieterij nieuw te plaatsen keuken, zodat dit samen met het scheurherstel kan uitgevoerd worden.

Gasleiding verleggen

Momenteel hebben we een gasleiding in de keuken en aan de openhaard. Deze zouden allebei moeten verlegd worden. Van aan de openhaard zou dichter naar de muur van openhaard moeten. In de keuken moet die stuk opschuiven door nieuwe lay-Out.

Zwevende plank maken

Ik wil graag een zwevende plank boven de blauwe tegels , boven het aanrecht in de keuken, om kruiden/ glazen potten met etenswaren enz op te zetten. Afmetingen: 254,5 lang en 16 cm diep. De houtsoort heb ik het liefst in teak, aangezien de eettafel en salontafel (zie foto) ook in teak zijn. Maar is dit niet mogelijk of is dit te duur, dan is een andere houtsoort zeker ook goed. Aangezien de wandkasten tegen de muur (zie foto) wijnkistjes zijn (vermoedelijk dennenhout), wil ik geen kakofonie van houtsoorten. Graag had ik uw advies en offerte, alsook de periode wanneer u eventueel zou kunnen langskomen voor de plaatsing.

Architect nodig voor verbouwing

Ik wil volgende verbouwing laten uitvoeren: - keuken vergroten door gebruik te maken van aanpalende veranda (dus muur tussen keuken en veranda er uit - plafond voor veranda) - buiten muur van keuken vervangen door glas Er bestaat reeds originele plannen .

Partners

Partners van Casius