Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars:

Muur tussen keuken en living dient verwijderd te worden (mogelijks dragend). Buitenmuur waar venster is dient verkleind te worden. Met langs binnen opnieuw pleisterwerk en langs buiten nieuw metselwerk. Indien mogelijk ook vloer te tegelen in keuken.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Hoeilaart (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Bepleistering plafond en muur keuken

8,14 vierkante meter muur, 10 vierkante meter plafond. 1muur plakken +plafond van de keuken gelijk trekken in een dun laagje

Uitbreiding keuken - aanbouw 7x3m

Wij willen onze keuken vergroten. Het gaat om uitbreiding van 7m op 3m. Met 1 deur naar terras. Onze voorkeur gaat uit naar plat (groen) dak. Er moet 1 muur deels uitgebroken worden en bestaand raam keuken ook.

Nieuwe keuken plaatsen in uitbouw

Aan ons nieuw aangekocht huis gaan we een uitbouw bijzetten waarin onze keuken komt in een L-vorm met een kookeiland tegen 1 muur. Onze architect heeft al een plan uitgetekend van de aanbouw.

Poutrelle plaatsen

Ik wil de muur tussen keuken en living uitbreken. De muur is 3. 77m lang. Er moet dus waarschijnlijk een poutrelle van 3. 5m geplaatst worden. Het betreft een draagmuur die de buitenmuur van het verdiep erboven draagt. Graag 2 offertes: 1) U stut, breekt enkel het hoognodige uit, levert en plaatst de poutrelle. Wij breken de rest af nadat de poutrelle geplaatst is. Het puin blijft terplaatse 2) U stut, breekt de volledige muur uit, levert en plaatst de poutrelle en neemt het bouwpuin mee.

Klussen in huis uit te voeren

Muur van keuken met 1 chauffage verwarming afbreken, gedeeltelijk vloer en plafond uitnemen.

Renovatie appartement Gent

Onlangs een appartement gekocht in Gent en we willen die renoveren (keuken, badkamer, boiler).Badkamer: vernieuwen van leidingen , sanitair, tegelwerk en vloerwerk, meubelen. Keuken : uitbreken van muur om een open keuken te maken, nieuwe kasten , tegelwerk, leidingen en vloer. Verwarming op gas : totale vernieuwing. Electriciteit : totale renovatie. Appartement is 120m².

Gedeeltelijk Verwijderen steunmuur en plaatsen poutrel

De muur tussen keuken en living moet gedeeltelijk,verwijderd worden en een poutrel dient gestoken te worden. Daarnaast moet ook een raampartij verwijderd worden. Hoeveel gaat dit me kosten?

Afwerking / bezetting keukenmuur

Ik heb een nieuwe keuken laten plaatsen, maar op de plaats waar vroeger de tegeltjes hingen is de muur beschadigd en zou deze bijgewerkt/opnieuw bezet moeten worden. Het gaat om een relatief beperkte oppervlakte van +/- 5 m²