Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevel opnieuw voegen:

Gevel opnieuw voegen

Wij zouden graag een aantal muren van onze woning laten invoegen tussen de dakpannen en betreffende muren. Indien mogelijk ook afgewerkt met een 'beschermstrook' tegen vochtinfiltratie. Het gaat om één zijgevel en nog diverse andere plaatsen op de andere gevels.
Offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerken uit Kampenhout (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevel opnieuw voegen uit heel België:

Herstellen van de gevel binnenmuren en tegelvloer

Door een naastgelegen bouwwerf zijn er scheuren en barsten ontstaan in zowel de gevel als binnen. De fundering is gestabiliseerd. De gevel en binnenmuur moeten hersteld worden. Alsook zit er een scheur in de voegen van de tegels.

Gevel renoveren

Gevel van ongeveer 40 m² : bestaat 3/4 uit bakstenen,1/4 uit beton. In het bakstenen gedeelte :Enkele barsten (via voegen) die herstelt en hervoegd moeten worden. Het betonnen gedeelte (bovenste gedeelte v/d. gevel en boven de ramen)begint af te brokkelen en moet hersteld worden. De beton is ook geschilderd dus die moet ook afgewerkt terug worden.

Volledige gevel renoveren van halfopen bebouwing.

Driepuntsgevel van halfopen bebouwing volledig renoveren. Voegen uitslijpen. Opnieuw opvoegen. Dichtgemetseld stuk opnieuw met juiste baksteen en recht terug opmetselen. Gevel isoleren. Kantstenen aan onderkant gevel vervangen. Kapotte bakstenen vervangen. Kapotte deur- en venstertabletten vervangen. Liefst geen crepi.

Vervangen van voegen van gevel

Voegen van gevel van 50m². Huidige voegen uithalen en hervoegen. Graag ook gevel impregneren.

Herstellen en renoveren bakstenen gevel

Herstellen verzakking gevel boven grote raam. Herstellen barsten in gevel. Opnieuw vastleggen vensterbank 5 ramen Alle voegen van gevels (voorkant 6,5m breed, zijkant 8m breed boven garage, achterkant 6,5m breed boven plat dak) verwijderen en opnieuw opvoegen.

Gevel- en terras voegen herstellen

Gevel- en terrasvoegen herstellen. Ong. 70m² gevel en 30m² terras.

Cementbepleistering vernieuwen

Oude gevel met cementering herdoen. Is een zijgevel naast een veld. Breedte huis is 6 m en hoogte tot nok is +/- 7 m, dus het gaat om ongeveer 38 m². Oude cementering begint onderaan los te komen, ook de voegen komen los.

Voegwerk herstellen

Voegwerk herstellen. Voegen aan gevel zijn versleten en bepaalde gevelstenen zouden vervangen moeten worden. Dringt al wat vocht binnen in de woning.